- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
-
5 ve yukarısında gebelik düşünülebilir diye biliyorum adetin gecmesini bekleuip tekrar kan ver idrarda zaten geç çıkıyorKızlar adete 4 gün var bugün erken gebelik testlerinde çöl silik hayalet çizgi gördüm ve kan vermeye gittim sonuç 4. 50 ben şu an hamile miyim değerlerin yükselmesi gerekiyormuş sanırım bilginiz var mı bu konuda ne olur yardım
Ay canım inşallah benim geçen ay 0.11 di bu ay böyle olunca bi sevindim inşallah hamileyimdircanim.benimde bat a 4 gun varken 4.5 cikmisti suan 12 haftalik hamileyim yarin birdaha baktir eger 10 un uzerinde cikarsa hamilesin demektir
İnşallah yükselir5 ve yukarısında gebelik düşünülebilir diye biliyorum adetin gecmesini bekleuip tekrar kan ver idrarda zaten geç çıkıyor
İnşallah canım dua edin olur mu 4 gün sonra tekrar edeyim inşallah vardırYükselmeye başlamış Can'ım. Adet gününde tekrarla kanı inşlh yükselit
İnşallah allah gönlüne göre versnİnşallah yükselir
İnşlh Can'ım geç döllenme olmuş olabilir.İnşallah canım dua edin olur mu 4 gün sonra tekrar edeyim inşallah vardır
Çan'ım ovu testi kullandım ilişki üzerinden bugün 10 gün geçti değer düşük geldi ama inşallah yükselirİnşlh Can'ım geç döllenme olmuş olabilir.
Benim 13 gün geçti üstünden gebelik testimde çok uçuk Bi çizgi gördüm. Ertesi gün çizgi hafif netleşir gibi oldu 38.25 çıktı. İnşlh Şen'inde öyle olurÇan'ım ovu testi kullandım ilişki üzerinden bugün 10 gün geçti değer düşük geldi ama inşallah yükselir
İniallah olmam canım rabbim nasip etsin inşallah çok heveslendim çok heyecan yaptım değerim inşallah yükselirUmarim hamilesindir ama benimde 4. Küsür cikmisti ama adet oldum
İnşallah canım ya adetim geçene kadar bekleyeceğim geçerse testi tekrarlarımBenim 13 gün geçti üstünden gebelik testimde çok uçuk Bi çizgi gördüm. Ertesi gün çizgi hafif netleşir gibi oldu 38.25 çıktı. İnşlh Şen'inde öyle olur
Hadi bakalım hayırlı haberlerini yaz inşlhİnşallah canım ya adetim geçene kadar bekleyeceğim geçerse testi tekrarlarım
İnşallah haber vereceğimHadi bakalım hayırlı haberlerini yaz inşlh
Canım insallah hamissindir 2 gün sonra testi tekrarla bana da dua et hayirlisiyla olur ınsalah hepimizin... testin fotosunu da paylaşır mısınİnşallah haber vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?