Kızlar ne olur yardım bata 4 gün var ve bhcg değerim 4.50 çıktı bu ne demek bilen var mı

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.573
83
Kızlar adete 4 gün var bugün erken gebelik testlerinde çöl silik hayalet çizgi gördüm ve kan vermeye gittim sonuç 4. 50 ben şu an hamile miyim değerlerin yükselmesi gerekiyormuş sanırım bilginiz var mı bu konuda ne olur yardım

canim.benimde bat a 4 gun varken 4.5 cikmisti suan 12 haftalik hamileyim yarin birdaha baktir eger 10 un uzerinde cikarsa hamilesin demektir

Yükselmeye başlamış Can'ım. Adet gününde tekrarla kanı inşlh yükselit

5 ve yukarısında gebelik düşünülebilir diye biliyorum adetin gecmesini bekleuip tekrar kan ver idrarda zaten geç çıkıyor

Çan'ım ovu testi kullandım ilişki üzerinden bugün 10 gün geçti değer düşük geldi ama inşallah yükselir
Benim 13 gün geçti üstünden gebelik testimde çok uçuk Bi çizgi gördüm. Ertesi gün çizgi hafif netleşir gibi oldu 38.25 çıktı. İnşlh Şen'inde öyle olur

Benim 13 gün geçti üstünden gebelik testimde çok uçuk Bi çizgi gördüm. Ertesi gün çizgi hafif netleşir gibi oldu 38.25 çıktı. İnşlh Şen'inde öyle olur
İnşallah canım ya adetim geçene kadar bekleyeceğim geçerse testi tekrarlarım

kimyasal gebelik olmazsa yukselir degerin.benimde adete 9gun kala 0,1 di cokaglamistim.adete 5 gun kala 38 di......kismet yani.umarim yukselir Allahtan umit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…