- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
Merhaba kızlarrr canım çok sıkılıyor buna hemen konuya giricem
Canlarım benim 2 buçuk yıla yakın bir ilişkim var ancak bu ilişki sürecim içerisinde cinsellik adına beni ve ailemi utandıracak şeyler yaşamadık ne ben istedim ne de erkek arkadaşım bu konuda bana elini sürmez hatta çok korkar.Bana son zamanlarda birşey oldu sürekli sevgilimle öpüşüyormuşuz gibi hissediyorum olur olmadık yerlerde sürekli cinsel içerikli rüyalar görüyorum onunla ikimize dair hiç akla gelmeyecek moralimin bozuk olduğu veya önemli bir işim olduğu zamanda bile sürekli onunla kendimi yataktaymışız hayali geliyor aklıma sizler anladınız kızlar çok açık yazamıyorum buna canım sıkılıyor kendime deli oluyorum düşünmek istemiyorum birden aklıma düşüyor kızlar psikolojim bozuluyor zaten bu tür olaylardan hani korkarım ilk gece korkusu falan hepiniz bilirsiniz ancak ben neden böyle şeyleri yaşamamış olmama rağmen yaşamış gibi hissediyorum çok canım sıkılıyor kızlar bana ne oluyor böylee ben napıcam nasıl üstesinden gelicem bunun
Ne olur yardımcı olun bu düşüncelerden kurtulmam için ne yapmalıyım kızlar ağlamak üzereyim düşünmek istemiyorum yaaaaaaaa:'(

Son düzenleme: