kızlar ne olur yardım edin

evhan

bebişim sağ sağlimgel....
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
2.810
1
66
İzmir
kızlar ben 19 mmayısda adet gördüm ve haziranın 5,6,7,8 i ilişkiye girdik eşimle ve şuan adetime 3 gün var hamile olma şansım ne kadar ve şuan test yapsam çıkarmıne olur yardım edin bana ne olur
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım sonunda doğru topiği bulmuşsun umarım soruların cevap bulurda rahatlarsın...

canım benim adetime 5 gün vaardı test yaptım ikinci çizgi silik bi şekilde belli oldu umarım gönlüne göre olur

merhabalar

İlk adet tarihine göre yumurtlama dönemi 29 mayısla - 03 Haziran arası bu dönemlerde hamile kalma şansı daha yüksek. Sen sonrasında ilişkiye girmişsin.Ama yinede belli olmaz.Hayırlısı olsuna.:smiley-cool:

Canım hamile kalmak için çalışmalara biraz geç kalmışsın ama belli olmaz geç yumurtlama söz konusu ise olur hayırlısı olsun.

Bunu burdan kimse bilemez ki. Öğrenmenin tek yolu bekleyip test yaptırmak. Ha ama şu var; sağlıklı bir kadınla sağlıklı bir erkeğin doğru günlerde ilişkiye girmesi halinde gebeliğin oluşma ihtimali her ay %25 civarındadır.

çok teşkkür ederim kızlar şimdi test alıp yaptım bakalım sonuç bekliyorum

sonuş nedir merak ettimm
hayırlısı olsunn hakkınızda ama negatif bile çıksa geç döllenmeyse çıkmayabilir
kırmızı kartı görmezsen yenilersin

bende 1 hafta önce test yaptım acele ettim aslında hiçbirşey çıkmadı ama arkadaş çalışmalara geç başlamış biz tam yumurtlama döneminde başladık doktora danışmıştık vede şimdi bakmaya korkuyorum çıkmayacak diye geçen ay hüsranla sonuçlandı çünkü...bilmiyorumkismile

üzülme canım hayırlısı yalnız adetinin başlangıç gününden itibaren 9.ve 14.günler özellikle 9 10 11. günler garnti deniliyor birazcık kişinin yapısına bağlı o dönemde progesteron testi yaptırıp yumurtlamana nasıl olduğuna felan baktırabilirsin hayırlısı bende sonucu bu topikten sizle paylaşırım biz bu danışarak yaptık ama bakalım hem belk.i hamilesin çünkü idrar testi adetin gecikmesinden 2 gün sonra sonuç veriyo bide kandan test yap umut kesilmez...:CüvCüv:

inşallah kızlar biz bu ay istedik artıl olsun diye o yüzden geçirdik yumurtlama gününü bakalım kısmet nasip babalar günü hediyesi olarak bebiş vermek istemiştim ondan yıkıldım biraz

kızlar teste bi daha baktım bu sefer ilk defa kaset tipi aldım ama bi çizgi daha var o da silik gibi çıktı bu nasıl bişey yatam anlamadım doğrusu bi saat sonra bi daha yapıcam bakalım aynımı çıkıcak göğüslerimde büyüdü bilmiyorum ya testin adıwondfo kullanan varmı acaba

ama yok yok acele etme bence 2 gün gecikmeden sonra kana baktır kesin çıkar bende onu bekliyorum 10 günden sonrada idrarda kesin çıkar hayırlısı bende bekliyorum inşallah...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…