kızlar ne olur yardım edin

ikincisi silik bile çıktıysa hamilesin deniyor ama sen bi kan testi yaptır bence...

Acele etme, daha adetine eğer çok düzenliylse iki gün var. Biraz da geç ilişkiye girmişsiniz, kan testi için de idrar için de erken. Bekle biraz. Saat başı test yapıp harap etme kendini.

bencede haklısın canım ya adetim ya gününde geliyo yada 2 gün önce bakalım ne çıkacak

en kesin sonucu kan tahlili veriyor canım.bide yumurtlama dönemi her ay aynı dönemlerde olmaya biliyor.bazen geç bazen daha erken yumurtlama olabilir

sılık cıktıysa hamılesın hakkında hayırlısı tam sonuc almak ıcın ya bıraz daha bekle yada kan testı yaptır

kızlar bi daha baktım şimdide o silik dediğim şey gözükmüyo acaba ben heyecandan mı öyle gördüm acaba ya artık beklicem adet günümü cuma günü yapıcam tekrar inşallah haileyimdir kızlar dua edin hne olur bana

bence sen şöle bir 5 gün bekle arkadaşım ve kan testi yaptır yada bi 10 gün falan sonra idrarda çıkar kendini telaşlandırma bende şuan bekliyorum sonucu almak istiyo insan hemen ama hayırlısı...kaydirigubbakcemile3

evet canım benim beklicem bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Şuan yaptığınız testte çıkmamış olabilir, daha 3 gün var diyorsunuz.
Herkesin yumurtlama tarihleri farklı olduğu için, kiminin 5 gün önce, kimininde 5 gün sonra çıkabilir.
Gününüz geçtiğinde tekrar deneyin bence.

çok saol canım ya inşallah hamişimdir

Son düzenleme:
ben geçen sene eylülde 1,5 aylıkken düşük yaptım ve sonrasında korunduk bu ay bıraktık korunmayı inşallah tutar bu ay

kızlar biraz önce kahve rengi kan geldi bir kaç damla adetime de 3gün var biliyosunuz bugün test yapmıştım ama çıkmamıştı sizce ne yapmalıyım nedersiniz yarın bi kan testi yaptırsam çıkarmı hamilemiyimdir sizce

Canım daha adetime var diyosun... Ama eğer içinde şüphe varsa bence git yarın doktora.
Biz burdan ne söylesek yalan olur... Umarım bu sefer meleğiniz sizi bırakmaz... Yaşadığınız duygu çok kötü biliyorum... Aslında bende kızıma kardeş istiyorum ama korkuyorum inan...

kızlar hastalandım ya ama neyse hayırlısı ama yinede hamile olma şansım hiç yok değilmi

var tabi yumurtlama dönemini bekle önümüzdeki ay inşallah alırız güzel haberlerini :Saruboceq:

inşallah eflin ya inşallah hele bi olsun hemen yazıcam sizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…