kizlar ne olur yardım edin

merveguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
176
39
98
Merhabalar sorum şu biz erkek arkadaşımla bir barda tanistik ve orda ortak arkadaşlarımız vardı önceden tanışmış olduğumuz çalışanlar vardı çünkü ben oraya önceden kız arkdasimla da gidiyordum ve kız arkdasim rahat bir tip insanlar onun yuzunden beni de ole görmüş olabilirler orada çalışan insanları erkek arkdasimda çok iyi tanıyor bir gün erkek arkdasimla oraya girdiğimizde orda calisan biri bana napiyon diye selam verdi erkek arkdasimda suphelendi ve nerden geliyor bu samimiyet diye beni yedi bitirdi bende sadece selam selam olduğumuzu soledim ce facemde vardı önceden dedim kavga çıkardı ve ayrılığa kadar getirdi zor toparladim şimdi korkum şu ben erkek arkdasimla tanısmadan önce yine o kız arkdasimla orya gtmstk ve son dolmuşa kacrmstk o napiyon diyen insan bizi bulmustu ve sokakta kalmayalim diye bizi pastaneye götürdü ve sabahda bizi bıraktı yanında bir arkdsida vardı erkek arkdsm sorar nerden tanisiyorsunuz diye sorgulayablr ve karsi taraf bunları anlatır diye ve abrtr diye çok korkuyorum çünkü her hafta orya gidiyor bu kavgadan snra HC gtmdi ama haftaya yine gidicek kesin ayriliriz geçmişime hiç saygısı yok ama çok sevyrm napcam ben kızlar

OOFFF işin çok zor, normal arkadaş ortamı olsa her türlü toparlarsın durumu ama bar ortamı olunca kusura bakma akla hiç hoş şeyler gelmiyor... hele ki sabaha kadar dışarıda durduysan bilmiyorum, suçsuz olabilirsin ama karşı taraf da şüphelenir yani...

Barlarda çok tkaılma oralardaki hiç bir arkadaştan hayır geldiğini görmedin canım... ha senede bir iki gece çıkıp gece hayatının suyunu çıkartırım, en iyi mekanlara akarım o ayrı, ama takılmam. arkadaş gurubu orada olunca hiç hoş olmuyor... zaman geçiyor, atanan gidiyor, evlenen gidiyor sap gibi kalıyorsun ortada al sana yanlızlık ... daha sağlam mecralarda takıl derim ben ... seni geliştirecek insanlar çok da güzle kapılar açıyorlar önüne :KK66:

olan biteni kız arkadaşının rahatlığını falan da sevgiline anlat ve ona göre davran ... o zaman toparlama şansın olabilir bol şans

selam verdiğinden anlatabilseydiniz zamanında böyle böyle oldu diye şuan bu tedirginliği yaşıyor olmayacaktınız, şimdi anlatsanız kendisinden sakladığınız için yine şiddetli bir sorun yaşayacaksınız, en iyisi akışına bırakmak, beraber gitmeyin o mekana en azından ki yeniden selam verme sorunu yaşamayın.

kendın anlat olmadı yıne de gıdecekse gıtsın

Anlattıkların bize bile tuhaf geldi. Bence erkek arkadaşına doğru dürüst bir açıklama yapman gerekecek.

Şu ki ben zamanında bu konuyu unuttum o an keşke solemis olsaydım ama erkek arkdasim zaten oraya kız arkdasimla önceden girdiğimizde eve ordaki insanların bize rahat gözle belki bi ihtimal bakabilcegini tahmin ediyor çünki kız arkdasim in rahat biri olduğunu gördü sorun şu sabahlara olayı erkek arkdsmn bundan haberi yok orda calisan kişi bunu belkide soleme bilmiyorum ama solerse diye korkuyorum zaten. Gecmisimde olan birseyi bukadar sorgulamasida zoruma gidiyor ama yarın birgün nisanlanmayi dusnuyoruz bi kaç ay sonra bole bir olay olursa benim için çok zor olucak kafam çok karışık töbe etdigim sirrimin allah tarafindan saklandigini da düşünüyorum bazen benim ortaya cikarmam haftada olabilir bilmiyorum

selam verdiğinden anlatabilseydiniz zamanında böyle böyle oldu diye şuan bu tedirginliği yaşıyor olmayacaktınız, şimdi anlatsanız kendisinden sakladığınız için yine şiddetli bir sorun yaşayacaksınız, en iyisi akışına bırakmak, beraber gitmeyin o mekana en azından ki yeniden selam verme sorunu yaşamayın.

Bir yandan düşünüyorum oraya her hafta erkek kardeşine gidiyor hakkimda konusulsa çoktan konusulurdu diye sonuç olarak bana gıcık giden biri çoktan erkek kardeşine solermi diyene duaunuyorum

Bence en mantıklısı, o barda çalışan kişiyle bu şekilde bir sohbet ve yakınlık durumunuz varsa, ona söyle erkek arkadaşına bu gibi konuları açıp bahsetmesin.. He eğer yok diyorsan, katlanmalısın sonucuna canım :)

Malesef yok telefon numarası bile bende yokki Hayır erkek arkdasimin kardeşi her hafta oraya gidiyor o çalışan çocuk soleme çoktan solerdi diye de düşünüyorum ama tabi kimse bişi sormadan solemeside saçma olur

bu gibi durumlarla karşılaşmıştım bende.. Ve sonucunda ne oldu biliyor musun, hayat bu ya :)) illaki çıktı ortaya, ama erkek arkadaşın epey seni tanısa ve artık bağlanıp çok seviyor olsa, bunlara kulak asacağını zannetmiyorum.. Zaten ayrılık derecesine gelirseniz de zorlamanı tavsiye etmiyorum canım benim.. Şansa kalmış yani iş biraz :)

Back
X