- 25 Temmuz 2016
- 126
- 39
- 13
- 31
- Konu Sahibi Lyam Aliyeva
kizlar cok kotuyum hamileyim ama boshanmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boshanmanin nesimi olur canim kocamdan ayrilmak istiyorum yaniboshanmak nedir?
anne cocugu, kumandasi annesinde nereye istiyorsa o tarafa ceviriyo. biktim artik ayri eve cikalim diyorum yok ben annemden ayrilmiyorum diyo. boşanip cocuguma kendim baka bilirim ama kesin karar alamiyorum bi turluBoshanma değil o canım doğrusu
" boşanma "
Neden boşanmak istiyorsun peki canim ?
evet canimArkadaş azeri sanırım.
aldiramam ben bebegimi istiyorum babasiz da buyuturum kimseye muhtac degilimIki seçeneğin var
Ya doğuracaksın yada aldıracaksın...
Bunuda eşinle konuşman gerekir...
Keşke korunsaydin/
E gülüm sen başta bu kocanın böyle olduğunu bilmiyor muydun ? Karar alamama sebebin maddi mi manevi mi ? Korkun nedir ?anne cocugu, kumandasi annesinde nereye istiyorsa o tarafa ceviriyo. biktim artik ayri eve cikalim diyorum yok ben annemden ayrilmiyorum diyo. boşanip cocuguma kendim baka bilirim ama kesin karar alamiyorum bi turlu
Azerbaycanda yashiyorum can anlattim yukarida bak. 8 aydir evliyim anne babami dinlemedim shimdi cok caresizim. boshanip da evime gidemem cunki annemler beni vermiyodu kacdim ben shimdi ama cok pishmanimBoshanma dediginize göre azerisiniz:) nerde yaşıyorsunuz? Ne işle mesgulsunuz ? eşinizle ne gibi sorunlarınız var? Tek tek cevap vermeyin toplu anlatın..
korkum annemlerin beni kabul etmeyeceyiE gülüm sen başta bu kocanın böyle olduğunu bilmiyor muydun ? Karar alamama sebebin maddi mi manevi mi ? Korkun nedir ?
Bende aldırma taraftarı değilim.. o masumun ne suçu var ki ?aldiramam ben bebegimi istiyorum babasiz da buyuturum kimseye muhtac degilim
ailem kabul etmezki kendime ayri ev tutarim ama iş bulmak da cok zor nasil bakarim kendime de bebegime deailen arkandaysa ve sana sahip çıkacak biri varsa boşan canım, madem böyle mutsuzsun.
Azerbaycanda yashiyorum can anlattim yukarida bak. 8 aydir evliyim anne babami dinlemedim shimdi cok caresizim. boshanip da evime gidemem cunki annemler beni vermiyodu kacdim ben shimdi ama cok pishmanim
Ailen senin bu durumunu biliyor mu ? Kim ister kızının mutsuz olmasını ?korkum annemlerin beni kabul etmeyeceyi
asla aldirmam zaten canim. benim bu gunden sonra zaten yashama sebebim o olucaktir. dun dogum gunum oldu ama kavkayla gecdi gunum. hayatimda gecirdiyim en iyrenc dogum gunuyduBende aldırma taraftarı değilim.. o masumun ne suçu var ki ?
Benim arkadasimda kaçarak evlenmişti iki sene falan evli kaldı sonra anlasamadilar kız korkuyordu baba evine gitmeye çünkü reddedilirim sanıyordu ama ailesi kabul etti evlat sonuçta kim sokağa atabilir herkes bi cahillik yapabilir hatalar biz insanlar için, sıkma canını. Ailenle konuş mutlakaAzerbaycanda yashiyorum can anlattim yukarida bak. 8 aydir evliyim anne babami dinlemedim shimdi cok caresizim. boshanip da evime gidemem cunki annemler beni vermiyodu kacdim ben shimdi ama cok pishmanim