kizlar ne olur yardim edin

Boshanma değil o canım doğrusu

" boşanma "
Neden boşanmak istiyorsun peki canim ?

Boshanma değil o canım doğrusu

" boşanma "
Neden boşanmak istiyorsun peki canim ?
anne cocugu, kumandasi annesinde nereye istiyorsa o tarafa ceviriyo. biktim artik ayri eve cikalim diyorum yok ben annemden ayrilmiyorum diyo. boşanip cocuguma kendim baka bilirim ama kesin karar alamiyorum bi turlu

Iki seçeneğin var
Ya doğuracaksın yada aldıracaksın...

Bunuda eşinle konuşman gerekir...

Keşke korunsaydin/

Boshanma dediginize göre azerisiniz:) nerde yaşıyorsunuz? Ne işle mesgulsunuz ? eşinizle ne gibi sorunlarınız var? Tek tek cevap vermeyin toplu anlatın..

anne cocugu, kumandasi annesinde nereye istiyorsa o tarafa ceviriyo. biktim artik ayri eve cikalim diyorum yok ben annemden ayrilmiyorum diyo. boşanip cocuguma kendim baka bilirim ama kesin karar alamiyorum bi turlu
E gülüm sen başta bu kocanın böyle olduğunu bilmiyor muydun ? Karar alamama sebebin maddi mi manevi mi ? Korkun nedir ?

Boshanma dediginize göre azerisiniz:) nerde yaşıyorsunuz? Ne işle mesgulsunuz ? eşinizle ne gibi sorunlarınız var? Tek tek cevap vermeyin toplu anlatın..
Azerbaycanda yashiyorum can anlattim yukarida bak. 8 aydir evliyim anne babami dinlemedim shimdi cok caresizim. boshanip da evime gidemem cunki annemler beni vermiyodu kacdim ben shimdi ama cok pishmanim

Azerbaycanda yashiyorum can anlattim yukarida bak. 8 aydir evliyim anne babami dinlemedim shimdi cok caresizim. boshanip da evime gidemem cunki annemler beni vermiyodu kacdim ben shimdi ama cok pishmanim

Daha 8 ay olmuş aynı evde kumandası annesinde olması normal

Önce adamı eğit adım adım öyle olsun ki acaba o da ne der bu konuda diye düşünsün

Acele etme evlenirken acele etmişsin şimdi de boşanırken acele etme

Şiddet dövme sövme aşırı kısıtlama yoksa tek dert annesi ise çözmeye çalış

Benim arkadasimda kaçarak evlenmişti iki sene falan evli kaldı sonra anlasamadilar kız korkuyordu baba evine gitmeye çünkü reddedilirim sanıyordu ama ailesi kabul etti evlat sonuçta kim sokağa atabilir herkes bi cahillik yapabilir hatalar biz insanlar için, sıkma canını. Ailenle konuş mutlaka

Back
X