Kizlar ne olur yasayip ya da bilgisi olan bana bilgi verebilir mi ne olursunuz??

Gulsenn77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
425
365
53
39
Kizlar sorum su olucak ...tuo bebek de opu işlemi oldugun da anestezi alınıo duyduğuma gore almadan önce covid testi yapılıyormuş allah belasını versin 😡😭iğneleri kullandıktan sonra mi önce ki bu test istenilio yolsa ıgneler kullanılıp opu olmaya yakın mi istenilio 😭😭😭😭valla araştıra araştıra kafam bi milyon oldu.ne olur yasayan bilgisi olantfen yazsin

Kizlar sorum su olucak ...tuo bebek de opu işlemi oldugun da anestezi alınıo duyduğuma gore almadan önce covid testi yapılıyormuş allah belasını versin 😡😭iğneleri kullandıktan sonra mi önce ki bu test istenilio yolsa ıgneler kullanılıp opu olmaya yakın mi istenilio 😭😭😭😭valla araştıra araştıra kafam bi milyon oldu.ne olur yasayan bilgisi olantfen yazsin
Opu’ya 1-2 gün kala testi yaptırıyorsunuz sonucu yanınızda götürüyorsunuz ya da telinizden gösteriyorsunuz. Sonuç bi gün içinde çıkıyor zaten

Opu’ya 1-2 gün kala testi yaptırıyorsunuz sonucu yanınızda götürüyorsunuz ya da telinizden gösteriyorsunuz. Sonuç bi gün içinde çıkıyor zaten
Ama çok saçma değil.mi?okadar iğne ye pozitif çıksın atlat bidaha iğne ye başka buna ne maddi ne bünye dayanır. Karar alınırken keşke bunu da düşünselerdi çok.kotu bi durum

Ama çok saçma değil.mi?okadar iğne ye pozitif çıksın atlat bidaha iğne ye başka buna ne maddi ne bünye dayanır. Karar alınırken keşke bunu da düşünselerdi çok.kotu bi durum
Canim opuden 2 gun once oluyosun testi..yoo sacma degil..banada garip geldi sormustum..testi onlem amacli yapiyolar..allah korusun..pozitif ciksanda opu islemi gercekleaiyor..sadece ona gore onceden onlem almak icin yapiliyorrr...yani pozitifte negatifte ciksan..opu oluyosun..

İgneleri kullaniyosun canim. Yumurta toplamadan iki gun once yaptilar bana

Pozitif cikarsan seni gunun son hastasi olarak alip ameliyathaneyi ona gore ayarliycaklar ekip ona gore giyinecek ben doktora sormustum ha bide covidli hastaya genel aneatezi veremeyiz lokalle yapilacak islem demisti hoca.

İgneleri kullaniyosun canim. Yumurta toplamadan iki gun once yaptilar bana
Tamm kullanilio tatlım ama kullndgn ıgneler seni şişirecek yumuslari ki öğle mi kalacak anne adayı sis bi sklde. Atlat snra bidaha mi iğneye başlayacak ben bunu Anlamadm umarım böyle olmaz cnm umarım para mi dayanır bünye mi dayanır aklım cikio Yemn ederim kendimi yedim bitrdim

Tamm kullanilio tatlım ama kullndgn ıgneler seni şişirecek yumuslari ki öğle mi kalacak anne adayı sis bi sklde. Atlat snra bidaha mi iğneye başlayacak ben bunu Anlamadm umarım böyle olmaz cnm umarım para mi dayanır bünye mi dayanır aklım cikio Yemn ederim kendimi yedim bitrdim
Pozitif çıksanız bile toplama işlemi her halikarda yapılıyor. Sadece ona göre önlem alıyorlar. Yani sizinle ve işleminizle ilgili bir durum yok. Endişe edecek birşey yok.

Benden tedaviye başlamadan önce istediler opu öncesi test istemediler

Tabii ki de pandemi döneminde ameliyat öncesi sizi covid testine tabi tutacaklar. Sizinki can da hemşire, doktorlarınki ne. Ameliyat öncesi tedbir alınması kadar doğal birşey olamaz. Pozitif çıkmanız durumunda doktorlara ve diğer hastalara da geçecek. Bu başlığı açmanız saçma

Son düzenleme:
Hayir tedavin iptal edilmiycek. Pozitifsen ona gore tedbir alip isleme alacaklar seni. Ekip ona gore giyinecek buyuk ihtimalle genel degil lokal anestezi uygulanacak. Transfer islemi ertelenir embriyolar dondurulur.

Hayir tedavin iptal edilmiycek. Pozitifsen ona gore tedbir alip isleme alacaklar seni. Ekip ona gore giyinecek buyuk ihtimalle genel degil lokal anestezi uygulanacak. Transfer islemi ertelenir embriyolar dondurulur.
Peki kuzum senin test ne cikti yaptrmismiydin

Back
X