Opu’ya 1-2 gün kala testi yaptırıyorsunuz sonucu yanınızda götürüyorsunuz ya da telinizden gösteriyorsunuz. Sonuç bi gün içinde çıkıyor zatenKizlar sorum su olucak ...tuo bebek de opu işlemi oldugun da anestezi alınıo duyduğuma gore almadan önce covid testi yapılıyormuş allah belasını versiniğneleri kullandıktan sonra mi önce ki bu test istenilio yolsa ıgneler kullanılıp opu olmaya yakın mi istenilio valla araştıra araştıra kafam bi milyon oldu.ne olur yasayan bilgisi olantfen yazsin
Ama çok saçma değil.mi?okadar iğne ye pozitif çıksın atlat bidaha iğne ye başka buna ne maddi ne bünye dayanır. Karar alınırken keşke bunu da düşünselerdi çok.kotu bi durumOpu’ya 1-2 gün kala testi yaptırıyorsunuz sonucu yanınızda götürüyorsunuz ya da telinizden gösteriyorsunuz. Sonuç bi gün içinde çıkıyor zaten
Canim opuden 2 gun once oluyosun testi..yoo sacma degil..banada garip geldi sormustum..testi onlem amacli yapiyolar..allah korusun..pozitif ciksanda opu islemi gercekleaiyor..sadece ona gore onceden onlem almak icin yapiliyorrr...yani pozitifte negatifte ciksan..opu oluyosun..Ama çok saçma değil.mi?okadar iğne ye pozitif çıksın atlat bidaha iğne ye başka buna ne maddi ne bünye dayanır. Karar alınırken keşke bunu da düşünselerdi çok.kotu bi durum
İgneleri kullaniyosun canim. Yumurta toplamadan iki gun once yaptilar banaKizlar sorum su olucak ...tuo bebek de opu işlemi oldugun da anestezi alınıo duyduğuma gore almadan önce covid testi yapılıyormuş allah belasını versiniğneleri kullandıktan sonra mi önce ki bu test istenilio yolsa ıgneler kullanılıp opu olmaya yakın mi istenilio valla araştıra araştıra kafam bi milyon oldu.ne olur yasayan bilgisi olantfen yazsin
Pozitif cikarsan seni gunun son hastasi olarak alip ameliyathaneyi ona gore ayarliycaklar ekip ona gore giyinecek ben doktora sormustum ha bide covidli hastaya genel aneatezi veremeyiz lokalle yapilacak islem demisti hoca.Ama çok saçma değil.mi?okadar iğne ye pozitif çıksın atlat bidaha iğne ye başka buna ne maddi ne bünye dayanır. Karar alınırken keşke bunu da düşünselerdi çok.kotu bi durum
Tamm kullanilio tatlım ama kullndgn ıgneler seni şişirecek yumuslari ki öğle mi kalacak anne adayı sis bi sklde. Atlat snra bidaha mi iğneye başlayacak ben bunu Anlamadm umarım böyle olmaz cnm umarım para mi dayanır bünye mi dayanır aklım cikio Yemn ederim kendimi yedim bitrdimİgneleri kullaniyosun canim. Yumurta toplamadan iki gun once yaptilar bana
Pozitif çıksanız bile toplama işlemi her halikarda yapılıyor. Sadece ona göre önlem alıyorlar. Yani sizinle ve işleminizle ilgili bir durum yok. Endişe edecek birşey yok.Tamm kullanilio tatlım ama kullndgn ıgneler seni şişirecek yumuslari ki öğle mi kalacak anne adayı sis bi sklde. Atlat snra bidaha mi iğneye başlayacak ben bunu Anlamadm umarım böyle olmaz cnm umarım para mi dayanır bünye mi dayanır aklım cikio Yemn ederim kendimi yedim bitrdim
Benden tedaviye başlamadan önce istediler opu öncesi test istemedilerKizlar sorum su olucak ...tuo bebek de opu işlemi oldugun da anestezi alınıo duyduğuma gore almadan önce covid testi yapılıyormuş allah belasını versiniğneleri kullandıktan sonra mi önce ki bu test istenilio yolsa ıgneler kullanılıp opu olmaya yakın mi istenilio valla araştıra araştıra kafam bi milyon oldu.ne olur yasayan bilgisi olantfen yazsin
Hayir tedavin iptal edilmiycek. Pozitifsen ona gore tedbir alip isleme alacaklar seni. Ekip ona gore giyinecek buyuk ihtimalle genel degil lokal anestezi uygulanacak. Transfer islemi ertelenir embriyolar dondurulur.Tamm kullanilio tatlım ama kullndgn ıgneler seni şişirecek yumuslari ki öğle mi kalacak anne adayı sis bi sklde. Atlat snra bidaha mi iğneye başlayacak ben bunu Anlamadm umarım böyle olmaz cnm umarım para mi dayanır bünye mi dayanır aklım cikio Yemn ederim kendimi yedim bitrdim
Peki kuzum senin test ne cikti yaptrmismiydinHayir tedavin iptal edilmiycek. Pozitifsen ona gore tedbir alip isleme alacaklar seni. Ekip ona gore giyinecek buyuk ihtimalle genel degil lokal anestezi uygulanacak. Transfer islemi ertelenir embriyolar dondurulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?