Biliyor musun,normalde anlık parlarım da o gün olgunluğumu korudum kovmadım kendimi çok kötü hissediyorum..Kimse beni hırsızlık diye bir mevzuya katmadı ama birileri alenen iftira atıyorAy ne saçma ya. Orda onları evimden kovmaktan beter ederdim
Eşim abisine biraz çıkıştı ..Ben zaten diyor kardeşime konduramadım .Evden kovsaydınız keşke .. bu ne ya ben dayanamazdm eşinz ne yaptı ?
Bu nasıl kondurmamak ki bir de kendi bacanağı ile kendi kardeşinin evine gelip hesap soruyor. Bir de kondursaydı evden aldırıcaktı herhalde.Eşim abisine biraz çıkıştı ..Ben zaten diyor kardeşime konduramadım .
Biraz çıkıştı derkenEşim abisine biraz çıkıştı ..Ben zaten diyor kardeşime konduramadım .
Diyorum ya kendi sorsaydı üzülmezdim normal elin adamını bizimle muhattap etti ama karışı tenezzül edip gelmedi bile .Bacanağı diyor ki (ilk defa gördüm) siz almışsanız verin kimseye demeyiz ..Bu nasıl kondurmamak ki bir de kendi bacanağı ile kendi kardeşinin evine gelip hesap soruyor. Bir de kondursaydı evden aldırıcaktı herhalde.
Kaynanam ile konuştuk ,kayınpederle konuştum bir şey değiller .Oğlullarını aradılar sadece ben polise gitmeye karar verdimKv şeyi arayıp biraz sesinizi çıkarın. Hakkınızı savunun yani. Ortalığı bir ayağa kaldırın. Böyle sessiz suçlu gibi oluyorsunuz
Ay senaryo bu ne demek maskesi var. Ayni evde kalirken yasanmadi mi bu olay yani bileziklerin kaybolmasiBir de Kaynım diyor ;ben halamın oğlunu aradım olayı anlattım ,halasının oğluda demiş madem ufak şüphen var git kardeşin ve karışı ile konuş al karını yanına da al aile büyüklerinden birini sor ,yanınızda dursun Belki kavga edersiniz vs demiş ...Sonra bu sadece bacanağını getiriyor karışı da gelmiyor ..Çocuğa sorduk çocuk maskeleri vardı diyor ..Eltim altını bulamayınca,ablasını ve eniştesini aramış eltim Kaynım çaldı diye ..O yüzden bacanağı da gelmiş
Ayne bir kere bile kolunda görmedim bileziğinin olduğunu bile bilmiyordum düşün Yani .Arabanın bagajına koymuşlar ,eltim Perşembe günü bavula koymuş bir daha bakmamış ,arabanın bagajına koymuş sonra kilitleyip babası güldede Cumartesi’ye kadar kalıyor pazar günü de bavulu açmış ,bir bakmış altınlar yok ablası ve eniştesini aramış gelin demiş çaldılar onlar diye .Madem altinlari vardi kilitleselermiş kapi filan? Bayram zamani kim nereye girip cikiyor belli olmaz sonuçta, onlarda bir garip, insan bilezigi ne halt yemeye bavulda dolastirir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?