Kızlar Ne Yapacağı mı bilmiyorum

Gayet mantıklı

Kaynım da öyle diyor ..ya birisi öğretti ya da çocuk kendiliğinden uydurmaz diye ..Bakın ben kaç senelik gelinleriyim ilk defa böyle bir zan altında kaldık .Hayatımda hırsızlık geçen mevzuda adım geçmedi ..Dedim gidelim polise alsınlar parmak izimi bavula dokunmuş isem çıkar .hazmedemiyorum ya

Eşim diyor sadece sana değil bana da atılan bir iftira deli ile deli mi olacağız .Kayınpederim diyor yarın yüzümüze bakacaksınız vs çok kötüyüm ilk defa böyle hakarete maruz kaldım
Bana hırsızlık iftirası atan abimde olsa bir daha konuşmazdım, yüz yüze bakmak zorunda mısınız?

Eşinizde bir garip güvenmiyorsan arabayı satayım demek ne kadar saçma.

Sen eve kayınçonla gelip benim karimdan ve benden nasıl hesap sorarsın diyecekti sadece

Hala oğlu o bu derken bütün aile de duymuştur bunu.

Dilenen bir özür de yok.

Bundan sonra hiç muhattap olmayın.

Bir de düşün madem sen bavula koydun sonra baktın bavulda yok aklına direk nasıl ben geldim ..Bir şeyi koyduğundan emin olsan bile ihtimal dersin Belki köyde kayınpeder de unuttum ..Arasın köyü ;baba altınlarım oralarda mı .Sen ne köyü aramışsın Ne de sorup soruşturmadan direk eltim Kaynım çalmışsın demişsin .Neyi kapatmaya çalışıyorsun acaba

çok haklısınız. İftiraya uğramak çok ağırdır

Dilenen özür vs yok sülale duydu ..Eşim araba aldı kaynımdan 20 milyara ..Satışı üzerimize almadık ama sigortası devam ediyor diye o yüzden ..maalesef aynı yere gidiyoruz ger bayram bilmiyorum cesaret edip bunu söylemiş ise artık herşey bekliyorum

Ne kadar saçma. Arabanın bagajında,Bavulda altinlarimi birakcam üç gün. Uydurma gibi geldi bana

Benim altınlarım çalınsa ve eltim üst katta oturuyor olsa, hemen onları arar eve giren çıkan oldu mu bizim altınlar kayıp derdim panikle. Bunu da onları suçlamak için değil ciddi ciddi birilerini gördüler mi diye yaparım.

Çocuk yanında muhtemelen sizi de dahil eden çeşitli senaryolar söylendi çocuk da hayal gücünü ekleyip uydurdu.

Ben olsam polis çağırın çocuk dahil herkesin ifadesi alınsın ben zan altında kalamam derdim. Çıkıp özür dilemeliler herkesin içinde..Bence altınlar bulunmuş olabilir çünkü konuyu kapatıyorlar. Siz yapmadık demenize rağmen polis çağrılmamış.

Ben kararımı verdim ,yarın gidip polise ifade vereceğim .Akla kara çıksın.Çıkar mı bilmiyorum.Diyorlar ;köyde mi kayboldu ,Eltim in babası gülde mi kayboldu bilemezsin Yani poliste bir şey yapmaz rezil olduğunuz ile kalırsınız

En azından korkularından akla kara ortaya çıkar.
Keşke o an arasaydınız.

Polise intikal edeceğim dedim ;kayınpeder olayı büyütmeyin milleti kendinize güldürmeyin diyor .Kaynım da çaldınız diye gelmedim diyor
Ne bok yemeye gelmiş ozaman , ay ben burdan sinir oldum , sen yediğin iftirayla kal millet size gülmesinmiş he oldu canım .
İş eltiyle kardeşinde bitiyor bak görürsün .

Köyde iki ev var .Biri amcasının biri kayınpederin .Onlar kayın pederin alt katında kaldı biz eşim ile amcasının alt katında kaldık ..Eşim hiç oraya gitmedi bile babası annesi ile konuşmuyor du..4 senedir anlata bildim mi ..4 seneden sonra barıştı ya eşim .Eşim de diyor yengem hazmedemedi belki diyor .Arada kıskançlıkları vardı .Birde Kaynım diyor sen neden tepki veriyorsun dikleniyor bana .Kardeşine tek laf etmedi benim suratıma bakıp her lafı söyledi

Eltinizi arayin. Ben bu iftirayla uyku uyuyamıyorum yarın polise gidecem,gel birlikte gidelim deyin. Bakalım ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…