- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Gayet mantıklıSende ağızlarına sıçsaydın , bide bacanağıyla kendi kardeşine gelip hesap soruyor .
Teoriye bak şimdi , elti altınları bozdu kendi abisine verdi borç olarak falan olabilir , sizede iftira attılar , olurmu olur .
Kaynım da öyle diyor ..ya birisi öğretti ya da çocuk kendiliğinden uydurmaz diye ..Bakın ben kaç senelik gelinleriyim ilk defa böyle bir zan altında kaldık .Hayatımda hırsızlık geçen mevzuda adım geçmedi ..Dedim gidelim polise alsınlar parmak izimi bavula dokunmuş isem çıkar .hazmedemiyorum yaEşinizin de benden şüpheleniyorsan arabamı sat demesi olmamış. Şüphelenmese gelir mi?
Acaba sonradan gerçekten ne olduğu ortaya çıktı da ondan mı kaynınız çark etti?
Bir de çocuk niye öyle söyler? Ya söylemedi sizden laf almak için yaptılar ya da birisi çocuğa öğretti bunu.
Bana hırsızlık iftirası atan abimde olsa bir daha konuşmazdım, yüz yüze bakmak zorunda mısınız?Eşim diyor sadece sana değil bana da atılan bir iftira deli ile deli mi olacağız .Kayınpederim diyor yarın yüzümüze bakacaksınız vs çok kötüyüm ilk defa böyle hakarete maruz kaldım
çok haklısınız. İftiraya uğramak çok ağırdırKaynım da öyle diyor ..ya birisi öğretti ya da çocuk kendiliğinden uydurmaz diye ..Bakın ben kaç senelik gelinleriyim ilk defa böyle bir zan altında kaldık .Hayatımda hırsızlık geçen mevzuda adım geçmedi ..Dedim gidelim polise alsınlar parmak izimi bavula dokunmuş isem çıkar .hazmedemiyorum ya
Dimi ama .Gayet mantıklı
Ne kadar saçma. Arabanın bagajında,Bavulda altinlarimi birakcam üç gün. Uydurma gibi geldi banaAyne bir kere bile kolunda görmedim bileziğinin olduğunu bile bilmiyordum düşün Yani .Arabanın bagajına koymuşlar ,eltim Perşembe günü bavula koymuş bir daha bakmamış ,arabanın bagajına koymuş sonra kilitleyip babası güldede Cumartesi’ye kadar kalıyor pazar günü de bavulu açmış ,bir bakmış altınlar yok ablası ve eniştesini aramış gelin demiş çaldılar onlar diye .
Sen ara yahu polisi .Dedim arayın polisi aramadılar herkes mevzuyu kapat diyor k
Polise intikal edeceğim dedim ;kayınpeder olayı büyütmeyin milleti kendinize güldürmeyin diyor .Kaynım da çaldınız diye gelmedim diyorSen ara yahu polisi .
Arkadaşa katılıyorum arayın polisi. Durumu anlatın.Sen ara yahu polisi .
En azından korkularından akla kara ortaya çıkar.Ben kararımı verdim ,yarın gidip polise ifade vereceğim .Akla kara çıksın.Çıkar mı bilmiyorum.Diyorlar ;köyde mi kayboldu ,Eltim in babası gülde mi kayboldu bilemezsin Yani poliste bir şey yapmaz rezil olduğunuz ile kalırsınız
Ne bok yemeye gelmiş ozaman , ay ben burdan sinir oldum , sen yediğin iftirayla kal millet size gülmesinmiş he oldu canım .Polise intikal edeceğim dedim ;kayınpeder olayı büyütmeyin milleti kendinize güldürmeyin diyor .Kaynım da çaldınız diye gelmedim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?