Kizlar ne yapcam

ni0sqq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
17
0
1
18
Kizlar ilk oncelikle bunu yazarken gercekten cok utandim ve cok uzuluyorum kafami takmadan duramiyorum lutfen yardim edin 5 aylik bir iliskim var 2 ay ayrilik yasadik soyleki iliskimiz cok karmaşık ilk başlarda cocuk benden kacti ve surekli bahane soyleyip benden uzaklasti Ona ragmen devam ettim duzeltmeye calistim bir konusuyorduk yarin bulusalim diyor yarin oluyor bulusucakmiyiz diyorum bahane salliyor iste surekli bahaneside misafir gelecek akrabam gelecek vb ama kendisi bulusmak istiyor ben cocugun evinin onune geliyorum ona ragmen 2 3 saat bekliyorum ve sadece geceleri konusabiliyoruz sabah mesaj atmiyor yada attiklarima goruldu atiyor ama bunları artik cok takmiyorum alistim artik ama surekli bir yakin arkadasimdan bahsedince bir degisik davraniyor mesela gecen onun evinin oralarda en yakin arkadasimla bulusucaktim sizin oraya gelcem bi goruselim dedim oda isim var filan dedi sonra kimle goruseceksin dediğinde en yakin arkadasimin adini verdim ve hemen ugrarim dedi bide bi olay oldu keko sevdali kizlsri anlamiyorum filan dedi hilalin olayini biliyorsunuz iste uzulmem birinin basina gelse dedi ama dediki uzulmem icin yakin biri olmasi lazim mesela x(en yakin arkadasim)onun basina gelseydi uzulurdum yanlis anlama dedi(bunu yazarken bile midem bulanıyor)ve bi ara bi donercide karsilasmistik ben ve x arkadasim vardi bizi gorur gormez Bana bakmadan x arkadasima el salladi hata kendisi dedi iste x gorunce yaninda el salladim Ona dedi ve x arkadasimin sevgilisi var onu soyledigimde resmen mesajda bi degisik davrandi ve x arkadasimla bi yerde oturmustuk sevgilim bizi gordu hemen yanimiza geldi boyle durdu ben zaten kirgin oldugum icin cok az konustum x arkadasim yuzune bile bakmadi sevgilim asla normalde boyle durmaz hemen gider max dursada 5 dk filan ama o an konu acmaya filan calisiyordu ben mi abartiyorum bilmiyorum ama gerçekten kizlar onu cok iyi taniyorum ve Hani insan anliyor en yakin arkadasimla asla bu konuyu konusamadim daha kimseye bile anlatamadim cocugun yaptigina ben utaniyorum buarada x arkadasimla baya guzel ve vucudu filan cok iyi bide ben hepx arkadasimi sevgilime ovuyordum olaylsrimizi anlatiyordum sanirim biraz buyuzden olabilir x arkadasim sevgilimden nefret ediyor cocukla konusmasi bile olmadi bide sevgilisi var yani guveniyorum sevgilimden guveniyorum ama bu konuda asla güvenmiyorum

Cocuk sizinle bulusmayi salladıktan sonra 3 saat evinin önünde beklediginiz yerden sonrasini okumayi yuregim kaldirmadi.

Kendinize bunu nasil yapiyorsunuz, yaptiriyorsunuz gercekten aklim almiyor. Bu kadar mi değersiz, bu kadar mi caresizsiniz?

Son gunlerde 18-22 yas grubunun actigi konulari gordukce gercekten yeni neslin kendine deger vermeyle ilgili cok buyuk problemi olduğunu düşünüyorum artik. Hepiniz uc kurusluk adamlara paspas yapiyorsunuz kendinizi.

Cok haklisin ama bilemiyorum bu benim ilk deneyimim gercekten o kadar kafam karisik ki sevgimi bellimi edeyim mi etmeyeyim mi o kadar kafam karisik ki sevgimi belli etsem vok sogucak umursamiycak diyorum sevgimi belli etmesem birakicak gibi geliyor kafam o kadar karisik ki gercekten zor zamanlar gecirdim ne kadar boyle anlatsamda beni gercekten cok destekledi ve yanimda durdu ilk defa sevildigimi hissetmistim

Sevginizi belli etmeyecek durum kalmamis ki, daha ne yapacaksiniz zaten?

Once kendinizi sevin, başkalarına sonra sira gelsin.

Sevgilin hakkında yorum yapmayacağım çünkü senin de mayan belli bugün bu çocuğa yarın başka çocuğa bu kadar fedakar davranacaksın kendinden ödün vereceksin o belli.

Erkeğin yapması gereken şeyleri yapıyorsunuz ama sonra en çok sizler ağlıyorsunuz erkekler prenses olmuş diye. Çok mu seviyorsunuz şu gencecik yaşınızda bi erkeğe köle gibi davranmayı cidden merak ediyorum ya. Yok evine gittim 2 saat bekledim bilmem ne. Kendini düşürdüğün duruma bak. Bunları yaptığın zaman o erkek sana kul köpek olmayacak. Kendini küçük düşürmekten başka bir şey yapmamışsın. Genceciksin ya YAPMA! Yazdıklarım belki sana göre ağır olabilir ama acilen silkelenmen lazım kendi iyiliğin için!

kendi kendine sevgilicilik oynuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…