Kizlar ne yapcam

Cocuk sizinle bulusmayi salladıktan sonra 3 saat evinin önünde beklediginiz yerden sonrasini okumayi yuregim kaldirmadi.

Kendinize bunu nasil yapiyorsunuz, yaptiriyorsunuz gercekten aklim almiyor. Bu kadar mi değersiz, bu kadar mi caresizsiniz?

Son gunlerde 18-22 yas grubunun actigi konulari gordukce gercekten yeni neslin kendine deger vermeyle ilgili cok buyuk problemi olduğunu düşünüyorum artik. Hepiniz uc kurusluk adamlara paspas yapiyorsunuz kendinizi.

Cok haklisin ama bilemiyorum bu benim ilk deneyimim gercekten o kadar kafam karisik ki sevgimi bellimi edeyim mi etmeyeyim mi o kadar kafam karisik ki sevgimi belli etsem vok sogucak umursamiycak diyorum sevgimi belli etmesem birakicak gibi geliyor kafam o kadar karisik ki gercekten zor zamanlar gecirdim ne kadar boyle anlatsamda beni gercekten cok destekledi ve yanimda durdu ilk defa sevildigimi hissetmistim

Sevginizi belli etmeyecek durum kalmamis ki, daha ne yapacaksiniz zaten?

Once kendinizi sevin, başkalarına sonra sira gelsin.

Sevgilin hakkında yorum yapmayacağım çünkü senin de mayan belli bugün bu çocuğa yarın başka çocuğa bu kadar fedakar davranacaksın kendinden ödün vereceksin o belli.

Erkeğin yapması gereken şeyleri yapıyorsunuz ama sonra en çok sizler ağlıyorsunuz erkekler prenses olmuş diye. Çok mu seviyorsunuz şu gencecik yaşınızda bi erkeğe köle gibi davranmayı cidden merak ediyorum ya. Yok evine gittim 2 saat bekledim bilmem ne. Kendini düşürdüğün duruma bak. Bunları yaptığın zaman o erkek sana kul köpek olmayacak. Kendini küçük düşürmekten başka bir şey yapmamışsın. Genceciksin ya YAPMA! Yazdıklarım belki sana göre ağır olabilir ama acilen silkelenmen lazım kendi iyiliğin için!

kendi kendine sevgilicilik oynuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…