Kizlar ne yapcam

Valla bizim dönemde erkekler okul önlerinde kapı önlerinde beklerdi yav. Kızlar mi şimdi erkek meslek lisesi önünde bekliyorkine. Allah'ım benim jenerasyona kurban olayım.

Valla bizim dönemde erkekler okul önlerinde kapı önlerinde beklerdi yav. Kızlar mi şimdi erkek meslek lisesi önünde bekliyorkine. Allah'ım benim jenerasyona kurban olayım.
Bugun bu 2 oldu böyle konu okuyalı. Ya şimdi ergendir deyip geçilmiyor da bizde ergen olduk ama bi erkeğin kölesi de olmadık. Konu sahibinin bahsettiği çocukta liseliyse zaten çıkışına gider bekler onu. Evine giden oraya mı gitmeyecek... Şaka gibi

Zaten bir tuhaf oldu kına da bile ağlamaya başladılar anneleri ile yakında istemeye siz gelin derler şaşırmam yeni nesil erkekleri evriltmiş bu sefer de ağlıyorlar dediğin gibi. Bizimkilere bulaşmasa bari bu virüs mü neyse artık daha evlenmedim çekemem.

Ona ragmen devam ettim duzeltmeye calistim bir konusuyorduk
Bak kızım, şu cümleni beyninden tamamen sil olur mu? Kesinlikle ve kesinlikle böyle bir şey yok. Hiç kimseyi hiç kimse değiştiremez. Buna çok emin ol.

Şu eril davranışları acilen bırak. Evin önünde 3 saat beklemeler, mahallesine gitmeler falan, bak sen bir kız çocuğusun. Bu tavırlar seni asla cazip göstermez tam tersi çok itici bulurlar seni ve senden kaçarlar (yaşıyorsun bunu zaten).

Hiçbir zaman arkadaşını sevgiline övme. Bunun çok örneklerini gördüm sonları hoş değil.

Bu çocuktan hemen ayrıl çünkü o zaten senden ayrılacak. Sen ayrılırsan en azından daha saygıya değer görünürsün.

Kimsenin peşlnden koşma asla, kaçan balık büyük olur sözü her çağda geçerli. Duygularının tamamını hiçbir zaman karşındakine belli edip cepte görünme.

Eğitimine çok çok önem ver. Kendine yatırım yap, kendini geliştir. Öz saygı ve öz güven konularında kendini güçlendir ve ağırbaşlı ol. Bu dediklerimi not al kaydet bir yere çünkü çok ihtiyacın var. Bak ondan sonra hayatın nasıl değişiyor. Bir de ezik büzük durma, kendine inanan ve güvenen bir genç kız gibi davran. Kimsenin sevgisine muhtaç gibi görünme tam tersi tesiri ver.

Daha yazabilirim ama yeter. Hayatının odağı eğitim olsun lütfen. Bir 20 sene sonra başını vuracak duvar arama beni dinle. O sevgisiz çocuktan da ayrıl bir an önce. Sebep olarak da ilgisizsin falan deme sakın havaya sokma.

Teşekkür ederim zaten hep onceligim derslerim oldu bi cocuk yuzunden derslerimi asla unutmadim daha yeni cocuktan ayrildim bir dahada boyle hatalar yapmam

Tamamm, o çağrışımlara hemen kulak verip, sevgilim sevgilim demeyi bırak o halde
peki niye insanlara karşı bu kadar sert çıkışıyosunuz? insanların zaten morali bozuk buraya da sizden yardım istemek için yazıyorlar bir de sizden gam yiyorlar üzülüyorum ya gerçekten dediklerinde haklı olabilirsin ama bunu dolaylı yoldan kırmadan anlatman daha iyi olur

Bakın bir derdim varda konulari okuyun insanların nasıl çaresiz kalıp gidecek yerleri paraları olmadığı için nelere katlandığına bakın.Korkuyoruz üzülüyoruz yardımda edemiyoruz çoğuna çünkü her hatadan dönüş olmuyor .Bazı hatalardan erken dönmekte o kadar fayda varki bu gelinlik hikayesi anne olma sevdası saçma sapan dizilerdeki aşk görüntüleri büyütülerek bir oğlan yada bir erkek dışında herşeyi sifirlayanlara çok üzülüyoruz.Bir insanın bir gencin derdi ilerde hangi mesleği seçip parasını kazanıp nasıl bir hayat istediği olmalı.Bunu gerçek yapana kadar sonra kimi istiyorsan sev kapısında bekle çünkü zaten o zaman ona göre biri olursun bunları yapmazsın böyle derrlerin olmaz sonuçta anne baba eline bakan yada iki kuruş kazanan birinin aşkıyla ne olacak .Küçümsemiyirum aşk Sevgi dediğin gelir geçer Üniversiteye gidiyorsanız daha şasarim halimize.Hic idealiniz yokmu bana falanca hanım desinler doktor hanım vs . Şöyle para kazanayım giyineyim tatil yapayım şöyle arabam olsun hiç yokmu .Bu performansı ona harcasaniz olmuyormu?

Hala sevgilim demenize aşırı şaşkınım

Ya zaten param var derslerim iyi guzel bir uni kazanacagim insallah sadece kotu bir iliskide oldugum icin bunları olmadigini düşünmeyin kendimi her zaman bakarim hayatimi yasiyorum hedeflerimde var sadece hayatimi bi erkekte aramiyorum sadece sevdigim deger versigim icin yaptim

Gercekten ya buraya kimseye anlatamadigim dertlesmek istedigim bir sey yazdim demediklerini birakmadilar sanki kotu bisey yaomisim gibi sadece sevip deger verdim daha deneyimsiz bir gencim ne yapmami bekliyorlar anlamiyorum

canım benim öncekikle siz sevgili falan değilsiniz. cocuk seni umursamıyor hatta salak yerine koyuyor. bir kız olarak neden erkegin evine gidip bir de bekletiliyorsun sen bunu kendine yakıştırıyor musun ? seni çantada keklik görüyor. bu kadar ezik olma ve uzaklaş bu salak cocuktan. biraz gururlu ol

ayrıl....... zaten o aslında sevgilin değil.... üzgünüm....
ayrıl değerli ol kız

Bu kişi sana göre değil bence. Seni yedekte tutuyor aklı başka yerde yada başka maçta oynuyor Kimseye güvenme bence. İnsan bazen kendine bile güvenemiyor...asla yapmam dediği şeyleri yapıyor. Sen geri çekil mesaj da atma arkasından da koşma. Erkekler çantada keklik bulunca umursamaz fazla. Onlar Avcı dır kaçanı kovalar lar..vurulan geyiği değil. Piyasa değerlerini ölçmek için de saçma sapan şeyler yaparlar. Bunlardan çok var bence. Ömrünü aklını yemek istemiyor san uzaklaş..seni istiyor da gelir. Geldi diyelim telefonunu al bak kiminle konuşmuş ne yazmış... Google geçmişine de bak bence ama tel vermiyor sa zaten hemen uzaklaş. Macera, heyecan, hayalkırıklığı,endişe kaygı şüphe ile ömrünü yemek istiyorsan devam et. Fake profil açıp istek de atabilir sin bakalım herkesi kabul ediyor mu.

Üniversiteye gidiyor musun? Kimin kimle sevgili olduğuna karışmam ama şahsen herkes kendi dengi ile ya. Üniversiteye git orada dengin biri ile tanış ne olduğu belirsiz bir çocuk için bu kadar kendini harap etme

Gercekten ya buraya kimseye anlatamadigim dertlesmek istedigim bir sey yazdim demediklerini birakmadilar sanki kotu bisey yaomisim gibi sadece sevip deger verdim daha deneyimsiz bir gencim ne yapmami bekliyorlar anlamiyorum

Genç ve deneyimsiz olman düşünmemeni gerektirmez
Her ilişki yürümeyebilir, doğru olmayabilir ama karşındakinin insan olması, insani değerlere saygılı olması çok önemlidir
Seni evinin önünde iki saat bekleten adam saygısızdır, bunu yapmamak için aşık olmaya gerek yok
Seni sevmeyebilir ama saygısızlık insan ilişkilerinde bambaşka bir boyuttur, buna göre tartman lazım
Sevgi, hoşlanma bunlar zamanla gelişebilir ancak saygısızlığın aması olmaz, saygısız insanla aşktan ölsen yol yürünmez, bunu kendine kural edin şimdiden daha fazla tecrübe etme olur mu

Telefonunu asla vermemezlik yapmaz direk verir hata onceden telefonum bozulmustu o hep telefonunu veriyordu yan hesabindanda takiplesiyoruz sadece cevresinde kiz olarak kuzeni var oda baya iyi bir kiz öyle yakin yakinlarda değil mesafelerini biliyorlar

Üniversiteye gidiyor musun? Kimin kimle sevgili olduğuna karışmam ama şahsen herkes kendi dengi ile ya. Üniversiteye git orada dengin biri ile tanış ne olduğu belirsiz bir çocuk için bu kadar kendini harap etme
Lisede hazirlik okudugum icin bu sene girecegim insallah haklisin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…