- 29 Ekim 2015
- 1.421
- 1.417
- 133
- 32
Kızlar annemler ayın 14 ünde annemle kız kardeşim geldi bizde kalıyorlar. Bilmeyenler için 6 aylık evliyim ve gurbetteyim ben bi kez gittim 1 gün kalıp döndüm işim dolayısıyla. Şimdi de tatil diye onlar geldi kaldılar 2 gün aonra gidicekler. Geldikleri günden beri eşimin yüzü asık sürekli odaya geçip yatıyo akşam dışarı çıkıyo annesigile gidiyormuş. Bir kere anne iyimisiniz nasılsınız bi isteğiniz varmı diye asla sormadı sadece günaydın dedi bi kaç kez en son ben patladım babasını arayıp söyledim sonra tabi eşim bizim aramızdaki özrl sorunşarı bile babasına anlatmış sırf altta kalmamak için. Ve baya bi kavga oldu beni anneme şikayet ettiler ailecek falan tamam eyvallah dedim. Ayrıca dehşet cimri yarın gelin mevlidi oluyormuş burada okutalım dediler tamam dedik 6 çeşit pasta börek yaptık annrmle. Beyfendi akşam eve geldi niye şerbetli tatlı yaptınız ona 1kg şeker harcamışsındır sen niye çok yaptın niye ceviz kullandın cevizleri boş yere kullandın vs ayrıca niye yaptın ben anneme söyledim yarın gelip söyliyicek sen yapıcakaın dedi . Ki yarın millet 1 de gelir annesi zaten 11 de uyanan bir kadın. Neyse dedimki senin annen puding tarifini dahi benden alan biri ne söyliyecek te ne yapıcam dedim. Ayrıca dedim misafir ağırlamayı bile bilmeyen biri... Misafir nasıl ağırlanır ben gösteririm dedim. Anneme bir kere gel demediler ayrıca kayınvalidemin arkadaşlarıyla günü vardı açıp çağırmadı ayrıca babam geliceğini dıyduklarında da şunu getir bunu getir. Ben ne yapayım nasıl yapayım çıldırıcam. Yardım edinnn