• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne yapmalıyım akıl verin bende kalmadı çünkü :(((

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
32
Kızlar annemler ayın 14 ünde annemle kız kardeşim geldi bizde kalıyorlar. Bilmeyenler için 6 aylık evliyim ve gurbetteyim ben bi kez gittim 1 gün kalıp döndüm işim dolayısıyla. Şimdi de tatil diye onlar geldi kaldılar 2 gün aonra gidicekler. Geldikleri günden beri eşimin yüzü asık sürekli odaya geçip yatıyo akşam dışarı çıkıyo annesigile gidiyormuş. Bir kere anne iyimisiniz nasılsınız bi isteğiniz varmı diye asla sormadı sadece günaydın dedi bi kaç kez en son ben patladım babasını arayıp söyledim sonra tabi eşim bizim aramızdaki özrl sorunşarı bile babasına anlatmış sırf altta kalmamak için. Ve baya bi kavga oldu beni anneme şikayet ettiler ailecek falan tamam eyvallah dedim. Ayrıca dehşet cimri yarın gelin mevlidi oluyormuş burada okutalım dediler tamam dedik 6 çeşit pasta börek yaptık annrmle. Beyfendi akşam eve geldi niye şerbetli tatlı yaptınız ona 1kg şeker harcamışsındır sen niye çok yaptın niye ceviz kullandın cevizleri boş yere kullandın vs ayrıca niye yaptın ben anneme söyledim yarın gelip söyliyicek sen yapıcakaın dedi . Ki yarın millet 1 de gelir annesi zaten 11 de uyanan bir kadın. Neyse dedimki senin annen puding tarifini dahi benden alan biri ne söyliyecek te ne yapıcam dedim. Ayrıca dedim misafir ağırlamayı bile bilmeyen biri... Misafir nasıl ağırlanır ben gösteririm dedim. Anneme bir kere gel demediler ayrıca kayınvalidemin arkadaşlarıyla günü vardı açıp çağırmadı ayrıca babam geliceğini dıyduklarında da şunu getir bunu getir. Ben ne yapayım nasıl yapayım çıldırıcam. Yardım edinnn

Allah yardımcın olsun bu adamla.Zor yola gelır gıbı duruyor.Sende onun aılesıne onun senn aılene davrandıgı gbı davransan nasıl olur.Kavga cıkarır hemen.
Nişanlılıkta varmıydı bu tür sorunlar sızın aılenızı pek benımsemıyor galıba
ya nişanlılıkta ne cimriliği vardı ne de aileme bu denli umursamazlığı bilmiyorum annemler gelmiş geleli resmen değişti. Bide çıkıp annesine gidince ya annesi ya da babası oğlum evinde misafirin var git ayıp olur demezmi ya bunlar iyiki geldin diyolar

Senin işin baya zor.
Galiba tanimadan evlendin.
Kendi gelirin yokmu?

Bence bir işe gir. Kendi parani kazan. Adama annesi hakkinda laf sokma.

Altı aylık evli çiftin evinde bu kadar kalınmaz
evet eşiniz cimri bu başlı başına bir sorun
Surat asılan istenmeyen bir yerde anneniz nasıl kalıyor
Eşinizi babasına şikayet etmekte ne oluyor
Annesini eleştirmeniz onu yapamaz bunu yapamaz demeniz üstüne annenizle işe koyulmanuz karşınızdakine savunma iç güdüsü verir buda yanlış
Yani eşiniz yanlış olabilir ama sizde yanlışsınız

Senin işin baya zor.
Galiba tanimadan evlendin.
Kendi gelirin yokmu?

Bence bir işe gir. Kendi parani kazan. Adama annesi hakkinda laf sokma.
ya çalışıyorum öğretmenim maaşımda iyi ama böyle ev alıcam diye birikim yapıyoruz güya maaşları ortaya alıp harçlıklar giderler gerisi bankaya ama yine de yaranamadım

Altı aylık evli çiftin evinde bu kadar kalınmaz
evet eşiniz cimri bu başlı başına bir sorun
Surat asılan istenmeyen bir yerde anneniz nasıl kalıyor
Eşinizi babasına şikayet etmekte ne oluyor
Annesini eleştirmeniz onu yapamaz bunu yapamaz demeniz üstüne annenizle işe koyulmanuz karşınızdakine savunma iç güdüsü verir buda yanlış
Yani eşiniz yanlış olabilir ama sizde yanlışsınız
Eleştiriniz için gerçekten sağolun şöyle annesi puding bile yapamayan tarifi benden isteyen biri ayrıca mutfakta gerçekten iyi olduğumu bildiği halde bunu yapması gereksiz evet annesine laf sokmam yanlış ama çileden çıkarıyor annemlere gelirsek 6 ay boyunca sadece 1 gün görüştük işimden dolayı gidemedim gelemediler o yüzden

Kocanızın huyunu suyunu öğreniyorsunuz evlilik ilerledikçe. Siz nasıl orta yolu bulursunuz, anlaşabilir misiniz, bu adamla evlilik yürür mü bilemem. Ama lütfen lütfen annenizi, babanızı bu iki paralık adamların elinde oyuncak etmeyin, rezil rüsfa edip hiçbir şey olmamış gibi devam etmeyin hayatınıza. Çağırmayın ailenizi, siz gittiğinizde de eşinizi götürmeyin. Çok üzülüyorum böyle muamele gören ailelere.

1 herkes kendi hesabinda birikim yapsin ,
2 Asla yuz vermeyin ,
3 Ailesini istemedigini soyle eve ,o nasil seni evc birakip cikiyoirsa sende yatak odana cekil gelirlerse ,
4 siddet gorursen asla bekleme darp raporu al,
Evlenene kadar beklemisler belli ,evlenmek kadar bosanmakda var ,
Sakin cocuk yapmayin

ya çalışıyorum öğretmenim maaşımda iyi ama böyle ev alıcam diye birikim yapıyoruz güya maaşları ortaya alıp harçlıklar giderler gerisi bankaya ama yine de yaranamadım

Asla yaranamazsin zaten ve yaranmada.

Bilyorum coğu beni taşlicak ama ben şahsen para konusunda asla taviz vermiyorum.

Evli değilm şuan. Nişanlimin maaşi bende birikiyor.
Anlaşmaya göre bu bir ömür böyle devam edecek.

Parasal konuda hakimiyet bende. Biraz cazgirimdir...
Asla karişamaz.

Sende kariştirtma.

Yaaa bende ilk defa gördüm evlenmeden önce böyle değildi kesinlikle
Yuh hem çalışıyosun hemde şeker 1 kilo gitmiştir mi diyo bide cimrilikte doktora yapmış bu seninki misafire yapılan şeye de laf edilirmi ya sende onun anasına babasına surat as bakalım o napcak

Esin hakli. 6 aylik evlilikte uzun sureli kalinmaz, adam daha sana alisiyor. Tatilse esinle gezseydin tozsaydin tadini cikarsaydin. Ben daralirim 1 haftadan fazla yatili misafire hele bir de benim akrabam olmayacak evde durmamak icin bahane ararim. Darlanmis adam bence.

1 herkes kendi hesabinda birikim yapsin ,
2 Asla yuz vermeyin ,
3 Ailesini istemedigini soyle eve ,o nasil seni evc birakip cikiyoirsa sende yatak odana cekil gelirlerse ,
4 siddet gorursen asla bekleme darp raporu al,
Evlenene kadar beklemisler belli ,evlenmek kadar bosanmakda var ,
Sakin cocuk yapmayin
Çocuk zaten düşünmüyorum bu şartlarda ben ona dedim senin ailen gelince bende aynısını yapıcam dedim sen yapamazsın sen gelinsin diyor bana

Esin hakli. 6 aylik evlilikte uzun sureli kalinmaz, adam daha sana alisiyor. Tatilse esinle gezseydin tozsaydin tadini cikarsaydin. Ben daralirim 1 haftadan fazla yatili misafire hele bir de benim akrabam olmayacak evde durmamak icin bahane ararim. Darlanmis adam bence.
Ama benimle konuşsun söylesin o resmen sanki düşmanı var da evde küsülü geziyor

Çocuk zaten düşünmüyorum bu şartlarda ben ona dedim senin ailen gelince bende aynısını yapıcam dedim sen yapamazsın sen gelinsin diyor bana
Sen damatligini bilip adam gibni davranmazsan ,bende gelin gibi davranmam dersiniz

Yanliş anlama ama senin kocan seni galiba sagilcak inek olarak görüyor. Hem caliş hemde 1 kilo şekerin lafini cek. Tabiiiii...sen zaten universiteyi hödük doyurmak icin bitirdin.

Ailene yapilan saygisizliga girmiyorum bile ama ben galiba kapinin kilidini degiştiridim.

Nerde cörekleniyorsa orda yaşasin.

Ama benimle konuşsun söylesin o resmen sanki düşmanı var da evde küsülü geziyor
Ailen gelmeden once etraglica konusup fikrini aldin mi? Mesela ailem gelmek istiyor ne dersin diye sorarsan gelmesinler demez cogu insan. Bunalir misin acaba, cekinir misij vs diye alttan alta asil niyetini soracaktin. Evliliginiz yeni cekinmis olabilir. 6 ay ne ki emekleme donemleri bile degil evlilik icin. Cogu evlilik artik 1 seneyi doldurmuyor bile gecimsizlikten. Iyice bi otursaydi evliligin, esin alissaydi senle beraber yasamaya.

Back
X