Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da öğretmen ama özelde sadece 5 gün izni vardı evet sıkıldı ben biliyorum ama benim sıkıldığım zamanlarda ben neden böyle yapıyorumEşinizde öğretmen mi. O da tatilse acaba evde dinlenmek mi istiyor? Gerçi ne olursa olsun yaptığı çok ayıp.
haklısın teşekkür ederim güzel yorumun içinGeldikleri günden beri böyle hiç konuşmuyor demişsiniz sanırım. Eğer ilk günden beri böyleyse bir yerde ters giden birşeyler olmuş ki siz bunu biliyor olmalısınız. Yok geldiklerinden bir süre sonra olmuşsa bu kadar kalacaklarıni tahmin edememiş olabilir. Sıkılmış olabilir ya da 5 gün için başka plan yapmış ama gerçekleştirmemis olabilir. Siz eşinizi daha iyi tanırsınız. Bazen biz bayanlar da yeni evlendigimiz zamanlarda kendi ailemizi savunmak adına yanlışlar yapabiliyoruz. Kendi aranızda konuşmayı deneyin. İlk yıllarda bu kadar hirpalamayin birbirinizi ki evlilik bu yılların temeli üzerinde devam ediyor. Bir de karşı tarafın anne babasını kötü olsalarda çok rencide edici biçimde kötülemeyin, insan kabul etmek istemez çünkü. Cok yeni bir evlilik atlatirsiniz umarım iyi akşamlar.
Ne kadar görgüsüzlermişKızlar annemler ayın 14 ünde annemle kız kardeşim geldi bizde kalıyorlar. Bilmeyenler için 6 aylık evliyim ve gurbetteyim ben bi kez gittim 1 gün kalıp döndüm işim dolayısıyla. Şimdi de tatil diye onlar geldi kaldılar 2 gün aonra gidicekler. Geldikleri günden beri eşimin yüzü asık sürekli odaya geçip yatıyo akşam dışarı çıkıyo annesigile gidiyormuş. Bir kere anne iyimisiniz nasılsınız bi isteğiniz varmı diye asla sormadı sadece günaydın dedi bi kaç kez en son ben patladım babasını arayıp söyledim sonra tabi eşim bizim aramızdaki özrl sorunşarı bile babasına anlatmış sırf altta kalmamak için. Ve baya bi kavga oldu beni anneme şikayet ettiler ailecek falan tamam eyvallah dedim. Ayrıca dehşet cimri yarın gelin mevlidi oluyormuş burada okutalım dediler tamam dedik 6 çeşit pasta börek yaptık annrmle. Beyfendi akşam eve geldi niye şerbetli tatlı yaptınız ona 1kg şeker harcamışsındır sen niye çok yaptın niye ceviz kullandın cevizleri boş yere kullandın vs ayrıca niye yaptın ben anneme söyledim yarın gelip söyliyicek sen yapıcakaın dedi . Ki yarın millet 1 de gelir annesi zaten 11 de uyanan bir kadın. Neyse dedimki senin annen puding tarifini dahi benden alan biri ne söyliyecek te ne yapıcam dedim. Ayrıca dedim misafir ağırlamayı bile bilmeyen biri... Misafir nasıl ağırlanır ben gösteririm dedim. Anneme bir kere gel demediler ayrıca kayınvalidemin arkadaşlarıyla günü vardı açıp çağırmadı ayrıca babam geliceğini dıyduklarında da şunu getir bunu getir. Ben ne yapayım nasıl yapayım çıldırıcam. Yardım edinnn
kimNe kadar görgüsüzlermiş
öyle yapmayı düşünüyorum ama ne kadar etkili olur bilmiyorum çünkü benim yapım bu ben değişmem diyorÇok kotü bir durum yaa.
Öncelikle Allah yardımcın olsun.
Bazı erkekler eşlerinin ailesine annesine karşı agresif olabiliyor hele ki böyle kalma durumunda sorun çıkması insanı çok üzer.
Size tavsiyem anneniz gittikten sonra oturup uzunca konuşun ve sorunu trip atmaktan öte anlaşmak için konuşun çünkü karşılıklı aileleri yaristirirsaniz bunun sonu olmaz.
Değişmem diye bişey yok ki.öyle yapmayı düşünüyorum ama ne kadar etkili olur bilmiyorum çünkü benim yapım bu ben değişmem diyor
Haklısın kısasa kısas yaparDeğişmem diye bişey yok ki.
Yani ailenizle arasında ciddi bir sorun yoksa kesinlikle ılımlı olacaktır ama size tavsiyem ne kadar tahrik edilirseniz edilin annesiyle ilgili eleştiri yapmayın çünkü ılımlı olacaksa bilr onlar gelebilir aklına. umarım en yakın zamanda düzelir
Bunu ben söyledim zaten biz konuşup biz halledelim diye gidip sürekli anlatan taraf oesinizle konusamiyor musunuz??niye onu babasina sikayet ediyorsunuz.oda savunmaya gecip sizin sirlarinizi tartismalarinizimi anlatiyor..cok yazik..henuz 6 aylik evlisiniz benden size bir tavsiye.. sorunlarini kocanla halletmeyi ogren.aileleri isin icine karistirma.sonra sen isin icinden cikamazsin.artik siz bir ailesiniz kocanizi babasinin azarlamasi kizmasi hos olurmu?kendi sorumluluklarinizi almayi bilin.yoksa isiniz zor.diger konular hakkinda bisey soylemek istemiyorum ama sizde haksizsiniz..umarim kendi sorunlarinizi kendi aranizda halletmeyi basarirsiniz..
Eşinizin ailesi yani benim annem geldi bize eşim hiç suratını çevirmedi saygısızlık yaptıkları
Kesin derim bu konuda yanlış yaptığımın farkındayımBence eşin annenler uzun zamanli sende kaldıkları icin surat yapmış. Emin ol kv'de uzun süreli sende kalsa aynısını yapardin. Kendini esinin yerine koy. Ve henuz yeni evlisiniz. Ozledikce sen git annenlerim yanina. ce
Ayrica eşini babasina şikayet etmen hic iyi olmamamis bile isteye esinin ailesinin eline kozu kendin vermissin. Zamani gelince bunu yüzüne carpicaklar. Mamamio demisti dersin.
İşte o dile getiriyorsa yapabileceğim birşey yok bende güldüm bişe bile diyemedim yaniBen iki çocuğa mevlüt yaptim eşimin nerdeyse haberi bile olmadı ki çalışmıyordum. (Şimdide çalışmıyorum artık ) O ne demek şekere bile karışmak. Mesleğiniz var para kazanıyorsunuz 1 kilo şekerin hesabınıda vermeyin yani.