• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne yapmalıyım cok yardıma ıhtıyacım var...

yellowlife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
4
1
3
31
Arkadaslar 1 hafta once okulumdan bir cocuk bnden numarami istedi daha oncesinde de konustk faceden numarami aldi fakat cok nadir mesaj atiyo ve konusmalarmz 10 dk yi gecmiyo ben mesaj atmyrm o atiyo hep okulda karsilasiyrz sadece bakiyo selam vermek yok konusmak yok sen hic konusmysn ddgmde de daha yeni tanisiyoruz ne konusmami bekliysn diyo gunde sadece 1 defa mesaj atiyo ve 5 dk konusuyrz oda normal bir arkadas gbi 1 haftadr ve suan ıkı gundur yazmıyo ne yapmalıyım yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler...

Daha yeni tanisiyoruz ne bekliyosun ne demek yaaaa, numarani isteyen o bir de. Birak soguk davran sen de sallama bak nasil atiyor mesaj konusuyor surekli.

O seni sallamiyorsa sen de onu sallama. Arama sorma mesajina saatler sonra Yanıt ver. Büyük ihtimale senin ona karşı hissettiklerini o sana karşı hissetmiyor. O yüzden canını hiç sıkma

once numarani aliyo sonra yeni tanisiyoruz bu erkekler beyinden muaf. aynen kizlar dogru demis mesajlarina gec cevap ver onu gördüğünde gozunu kacirma kafani cevirme normal bi insanmis onu hic tanimiyomus gibi davranmaya bak hic mimik kullanma gozlerini susturup tanimadigin bi insanmis gibi gormemezlikten gelmeye bak emin ol bu onda soru isareti birakir bide sunu unutma kacan kovalanir

Öyle mi yapio? Böyle mi yapio? O zaman sen de öyle yapiosun yani.

Arkadasim yazindan zerre bir sey anlamadim, "yapio, ediyo, ario",.. ne demek bunlar ya? Bi de kelimeleri kisaltmissin. Merak etme bedava mesaj hakkindan yemiyor bu site, rahatca kelimeleri kullanabilirsin...

erkek milleti değil mi dengesiz işte

Back
X