- Konu Sahibi SiyahKolik
Sakın ama sakın gitme.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boş verin öyleyse, her odasında hatıranızın olduğu bir yere bu durumdayken gitmeniz yakışmaya bilir.
bir de sonrasında sizi bırakması gerekecekmiş..
ne malum bana güvenerek mi geldin demeyeceği ?
hiç tenezzül etmeyin.
neden gelmediğiniz sorulursa mazeret olarak gösterirsiniz, dönüş falan zor olurdu.. hem böyle bir zamanda hoş olmaz evine girip çıkmam diyerek..
yani düşünülecek bir mevzu yok bana kalırsa..
bırakın kendisi derdine yansın...
sizinle hala birlikte olabilirdi. siz o evde kendi evinizmiş gibi hareket edebilirdiniz..
misafirleri birlikte ağırlaya bilirdiniz...
çok daha güzel bir iftar , sıcak bir aile ortamı gibi olabilirdi her şey..
bırakın neler kaybettiğini kendisi yaşasın ve görsün..
Çok haklısın. Kararımı verdim zaten. Ama herkes onun evine gidecek yarın ve iş çıkışı ben yine kendimi iskeleye bıraktırcam :) onu nasıl ve kime söylesem diye düşünür oldum resmen..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İstemek değilde hani umursamaz gibi görünmek istemiştim. Ayrıldık diye gitmemezlik yapmak yerine gayet rahat gidebiliyormuş gibi davranacaktım. Bu yüzden kararsızdım ama gitmicem.
neden birisinin sizi iskeleye bırakmasına ihtiyaç duyuyorsunuz ?
bu kısmı anlayamadım?
Ne isin var guzelim elbette ki gitme sorman bile hata onceki konunu biliyoruz yani hersey ortada
Ayaginin altina paspas dahi olsa yuz verme su dangalaga
Kesinlikle gitmeyin.
Biraz cekin kendinizi ;-) sizi merak etsin? Merak iyidir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar merhabalar. Herkesin kadir gecesi mübarek olsun öncelikle. Bir önceki konumda bugun sevgilimin benden ayrılmak istediğini ve benimde onu faceden sildiğimi anlatmıştım. Şu an şirketin iftar yemeğindeyiz ve karşı karşıya oturuyoruz. Ofisteki iş arkadaşlarımız onun mahalle ve cocukluk arkadasları, bira önce bir arkadaşı "sevgilinle barıştınmı" dedi gülerek bizimkide yemeğini ye afiyet olsun dedi. Geçen gün hep beraber bir arkadaşa iftara gitmiştik, yarında benimkinin evinde aynı kadroyla iftar planlıyolar. Ben birşey demedim henüz ama kararsızım. Gidersem yüzsüzlük olur gibi düşünüyorum. Sizce gideyim mi? Gitmeyim mi?
Yollarının üstü çünkü. Hep beraber şirket aracıyka çıkıyoruz. Onlar altlarında arabayla giderken ben neden otobuslerde sürüneyimki
Şimdi beni iskeleye bıraktılar arabayla. Arkada 4 kişiydik ve benim yanımdaydı, sevgiliyken nasılsa şimdide öyle geldik resmen. Baya koltuğunun altındaydım dip dibe. Çok üzülüyorum bu duruma
Kızlar şimdi yazdı bana konuşmayı aynen yazıyorum..
O: uyudun mu bişey sorcam?
Ben: ?
O: Şimdi ayrıldık diye bu kadar gamsız mı olcan?
Ben: nasıl yani?
O: Baya.. En basiti dün gidemicez dedim triplere girdin(haftasonu planımızı iptal etmişti, diğer konumda anlatmıştım)
Bugün ayrıldık dedim muhabbet kesildi bumuydu?
Ben: ne bekliyodun?
O: Hee doğrusu bu yani.
Ben: Yanlışmı yapıyorum.
O: Tamam doğrusu buysa aldım cevabımı iyi geceler.
Ben: sağol sanada.
Kızlar beynim durdu, bu konuşmadan bişey anlamadım bana bi tercüme edin lütfen..
Salak hem terkedecek hem de arkadaş gibi güler yüz görecek.
Ne kadar kolay bu herifler için bazı şeyler.
Uyuz oluyorum..![]()
Bir kere daha böyle bir mevzu olmuştu ve bana eskisi gibi arkadaş kalırız dimi demişti. Ben de hayır tabiki sen eski sevgililerinle arkadaş kaldınmı demiştim ve bana sen onlarla birmisin diye cevap vermişti. Şimdi gece gece bunu neden söyledi bilmiyorum, bu tavrımı sürdürmelimiyim acaba. Yoksa tamamen benden koparmı böyle..
Bugün ayrıldık dedim muhabbet kesildi bumuydu?
Ben: ne bekliyodun?
O: Hee doğrusu bu yani.
Ben: Yanlışmı yapıyorum.
O: Tamam doğrusu buysa aldım cevabımı iyi geceler.
Ben: sağol sanada
iPhone 'den Kadınlar Kulübüi
Bir kere daha böyle bir mevzu olmuştu ve bana eskisi gibi arkadaş kalırız dimi demişti. Ben de hayır tabiki sen eski sevgililerinle arkadaş kaldınmı demiştim ve bana sen onlarla birmisin diye cevap vermisti.
Diger konunuzda da yazmistim, o sizinle iliskiniz baslamadan once tatli tatli flort ettiginiz ama iliskinin adi konmadigi icin iliski sorumlulugu almayacagi, alttan alta heyecan yasadigi gunlere donmek istiyor, yani adi arkadas olacak, taraflar ozgurluk olacak ama ayni is yerinde karsilikli cekim heyecani yasayacak...
Diger konunuzda da bunu yazdim ama siz eskisi gibi arkadas olmayi degil eskisi gibi kavga etmediginiz gunlere donmek istedigini, sizden degil kavga ve fevri cikislarinizdan rahatsiz oldugunu, onun sizin ayrildiktan sonra arkadas kalmayacaginizi bildigini soylemistiniz ama o sizin zaafinizdan emin oldugu icin sadece arkadas oldugunuz gunlere donup iliski tekrardan basladi baslayacak havasiyla o heyecani yasamak istiyor ki bu cok kotu bir fikir ve hala severken size haksizlik ustelik yersiz genislik...
İliskiyi bitirdigi halde muhabbetin kesilmesine sasirmasi da bundan arkadasliga donup hicbir sey yasanmamis gibi sizinle sohbet etmek istemesi de... Yazdiklari cok acik bu adam sizinle iliski yurutme fikrinden uzaklasti, size kendinizi yaptiginiz cikislar yuzunden kotu ve pisman hissettirip ustunden sorumlulugu atacak ama bir yandan da kaybetmeyecek sizi... Fazla rahat...
Çok güzel anlatmışsınız gercekten. Durumumuzun özeti bu resmen. Ama öyle olmayacağını anlayacak, bırak konuşmayı suratına bakmayacağım.
Kusura bakma ama ne kadar saçma bir mesaj bu . Ne bekliyormuş beyimiz ayrıldık diyecek ve sen hiçbir şey olamamış gibi davranacaksın öylemi .
Ne kadar bencil bir düşünce tavrını devam ettir evine falanda kesinlikle gitme .