• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne yapmalıyım? Gideyim mi?

ben olsam gitmezdim.

benden ayrılmak isteyen sevgilimin evinde oturmak,
düne kadar her odasına girdiğim, dolaplarını kucaladığım, yatağında uzandığım, çekmecelerini düzelttiğim,
çamaşırını topladığım, bulaşığını yıkadığım adamın
şimdi evine gidip sanki hiç o evde olmamışım,
hiç bir yerde izim yokmuş gibi oturmak beni fazlasıyla yıpratırdı..

((evine daha önce gittiniz mi bilmem ama gitmiş olma ihtimalinize karşı yazıyorum, çok feci olur...))

ben sulu gözümdür mesela , tutup ağlardım o evin her köşesine bakıp :1:

dolayısıyla çok üzücü olabilir.. gitmeyin :50:

Hey maşallah eski sevgilim örneğinizden sevgili değilde gündelikçiymişsiniz gibi anlaşılıyor :) ilginç bir ilişki anlayışı 2014 yılında :))

Hey maşallah eski sevgilim örneğinizden sevgili değilde gündelikçiymişsiniz gibi anlaşılıyor :) ilginç bir ilişki anlayışı 2014 yılında :))

:) yorum yazan arkadaşımız evinin her yerinde olan hatıraların bızı mutsuz edecegını anlatmaya calıstı.
Gerçi benimki ailesiyel yasıyor ama olsun :))

:) yorum yazan arkadaşımız evinin her yerinde olan hatıraların bızı mutsuz edecegını anlatmaya calıstı.
Gerçi benimki ailesiyel yasıyor ama olsun :))

:)) evet onu anladımda ilginç bir paylaşım anlayışı varmış örneği çok tuhafıma gitti..topladığım çekmeceleri,sildiğim yerleri görüp ağlıcam tarzı :)))))

Kızlar şimdi yazdı bana konuşmayı aynen yazıyorum..

O: uyudun mu bişey sorcam?
Ben: ?
O: Şimdi ayrıldık diye bu kadar gamsız mı olcan?
Ben: nasıl yani?
O: Baya.. En basiti dün gidemicez dedim triplere girdin(haftasonu planımızı iptal etmişti, diğer konumda anlatmıştım)
Bugün ayrıldık dedim muhabbet kesildi bumuydu?
Ben: ne bekliyodun?
O: Hee doğrusu bu yani.
Ben: Yanlışmı yapıyorum.
O: Tamam doğrusu buysa aldım cevabımı iyi geceler.
Ben: sağol sanada.

Kızlar beynim durdu, bu konuşmadan bişey anlamadım bana bi tercüme edin lütfen..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence demek istedigi bizim icin hic ugrasmadın hemen kabullendin ayrılmayı gibi bise olmuş. Senin onun için biraz ugrasmanı istiyo anladığım kadarıyla:rolleyes:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence demek istedigi bizim icin hic ugrasmadın hemen kabullendin ayrılmayı gibi bise olmuş. Senin onun için biraz ugrasmanı istiyo anladığım kadarıyla:rolleyes:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de öyle anladım...
Ama çok bekler:))

Valla canlarım, banada sanki hani ayrıldık diye hiç konuşmayacakmıyız demek istedi gibime geliyor. Gerçi bugünde yazdı birşeyler, onlarıda yazdım buraya ama gülerek sanki sadece tartışmışız gibi yazması çok sinir bozucuydu. Şimdi aklınca o da tribe girdi, kısasa kısas yapacak bana ama istediği kadar yapsın. Yanına gidip sarılmamak için zor tutuyorum kendimi :14: Ama ne olursa olsun adım atan ben olmıcam.

sen hiççç merak etme tıpış tıpış gelecek senden henüz vazgeçememiş o mesajlardan anladığım kadarıyla.
kendisini durmadan sana hatırlatmaya çalışıyo ki dayanama git barışmak istediğini söyle falan diye.
bence tutumunu koru :16:

sen hiççç merak etme tıpış tıpış gelecek senden henüz vazgeçememiş o mesajlardan anladığım kadarıyla.
kendisini durmadan sana hatırlatmaya çalışıyo ki dayanama git barışmak istediğini söyle falan diye.
bence tutumunu koru :16:

İnşallah canım ya. Ben bu şekilde devam edicem ama umarım benden vazgeçmez.

Kızlar şimdi mesaj attı.
Annemle ablam niye gelmedi diye seni sordular, bende artık gelmicek dedim haberin olsun.. Yazdı. Moralim çok bozuk şu anda..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X