- 14 Haziran 2013
- 4.342
- 1.231
- 198
- Konu Sahibi SiyahKolik
Mesajlarınız yüzümü gülümsetti. Allah razı olsun canım. Yaşınızı öğrenebilir miyim?
22 cnım sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajlarınız yüzümü gülümsetti. Allah razı olsun canım. Yaşınızı öğrenebilir miyim?
22 cnım sen
Sonundaaaaa konuyu buldum ve okudum
Dün konuna rast gelmiştim ..,
Gittin mı gitmedin mı cok merak etmiştim 😊
Oooh gitmemissin.. Tebrik ederim
Heyecanla da neticesini okudum :)
Cok mutlu oldum senin adına
Böyle kavgalar bazen daha cok bağlıyor sizi birbirinize
Sevenler birbirlerinin sivri uçlarını yontuyor böyle iste
Mutluluklar canim
23 canım :)
Erken evlenmişsin sanırım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :)
Yook canim ya nerdeee...
dert oldugu gibi duruyor...
Sen bugun ic huzurunla soyle guzel bir keyif yap, ben sonra derdimi de paylasirim:)
Amiiiin diyorum, insallah huzur hepimizle olsun...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ewet cnım 2 sene oldu
Allah mutluluğunuz bozmasın, bir yastıkta kocayın inşallah canım maşallah:)
siyahkolik...barışmışsınız çok sevindim inş bidaha tartışmanız olmaz mutlu mesut olursunuz.Güzel konuşmuşsun sevgilinle, o da senle. Dün işten çıkınca yazamadım evimde net yok ta.Şimdi okuyabildim Allah bozmasın![]()
Saol cnım bnım darısı sana olsun ınsallah
Evet canım barıştık. Çabuk mu yumuşadım acaba diyorum düşünüyorum aslında. Sonucta hatalıydı ama sanki ben birşey yapmışım gibi bir konuşma oldu. Ya da bana öyle geliyor.
Haftasonumuzu mahvettin demiştim ona. Yeniden plan yaptı haftasonuda birlikte olcaz. Yorumlarınız için çookkk teşekkür ederim, iyi dileklerin için de tatlım![]()
yok bence kaybetme korkusu olmuş.Ayrıca anladığım kadarıyla gözünde değerlisin.Sadece sevgilin benim gibi özr dileme özürlü biraz![]()
Hala bana ılımlı değilsin muhabbeti yapıyor. Bende ona bana boyle oyunlar oynadıkca düzelmicemi söyledim. Değiş biraz ilgisizsin kendini görmüyosun dedim. Ama sanki özür dilemeyip üstünü kapatcak gibi duruyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yuh bu kadar olur. Aynı benim "eski" sevgili. Zira oda beni terkedip 15 dk sonra geri gelmişti. suclusu da ben olmstum. geri adım atmayınca özür de dilemedi bende geri adım atmadım. sürüncemedeyiz.
sende geri adım ama ama ipleri de koparacak kadar germe. adama bak ya. sinir oldum ben buradan ona. bende de var bunun aynı modelinden. şunlara bi temiz sopa attırmak lazım aslında, hakettikleri bu![]()
Evet canım erkek milleti diyince de kızıyorlar işte :)
Ama neyseki benim ki aşık olduğunu ve beni sevdiğini söyledi, yoksa bizde sürüncemede kalacaktık:)
Maşşalh canım benim çok sevindim adına, yola gelmiş.
Demek ki burunlarını sürtmek lazım, bende bayram boyunca bunu yapacam. aramicam msj da atmicam. bakalım nolacak![]()