Kızlar ne yapmalıyım moralim Cook bozuk

Mecburum şimdi bile aglıyorum
Ya mecburiyet kavuk edilmez ki. Boşanmak istiyorum bu süreçte çocuklarımın mağdur olmasını istemiyorum sen git annende kal ben kendime ve çocuklara düzen Kurana kadar bu evde çocuklarımla yaşıcam de. Koy eşyalarını Valize gönder. O evde hakkın var

vallahi bir insan karaktersizse karaktersizdir net.ne insanlar var,aileleri katil ,hırsız o aileden,pırlanta gibi evlatlar yetişiyor.
bu insanın,hiç mi suçu yok.
kayınvalide tipik bir "kaynana" işte.yurdum insanı.hataları var mıdır,elbette vardır.ama ben de çok vicdansız olduğunu düşünmüyorum.oğlu gelinini döverken,eline çayını alıp,seyreden kayınvalideler gördü,bu gözler.kayınvalide yine müdahale etmiş oğluna.
Bizzat benim babaannem, yengem dayak yerken izlemişti. :KK51:

vallahi bir insan karaktersizse karaktersizdir net.ne insanlar var,aileleri katil ,hırsız o aileden,pırlanta gibi evlatlar yetişiyor.
bu insanın,hiç mi suçu yok.
kayınvalide tipik bir "kaynana" işte.yurdum insanı.hataları var mıdır,elbette vardır.ama ben de çok vicdansız olduğunu düşünmüyorum.oğlu gelinini döverken,eline çayını alıp,seyreden kayınvalideler gördü,bu gözler.kayınvalide yine müdahale etmiş oğluna.

Evet öyle yani anne ne yapsın sen ne kadar nasihat verirsen ver Ada'm değişmeyince değişmez .bende onu yazdım işte kaynana doldurup gönderebilirdi aramayadabikşrdi Ada'mın elinden de almayabilirdi yani ama kaynana kötü daha ne yapsın gelininde ondan farkı yok kesinlikle .kadın borç para aldı kadına dediği lafa bak senden kaç yaş büyük insan . Oğlu konuşmadan sen ne diye atlıyorsun konuya . Kendi ailesi olsa acaba böyle yapar mıydı çok merak ediyorum

Boyle aci cekip hala evli kalanlari anlayamiyorum . Ezdirmeyin kendinizi elbet bi yuva kolay yikilmaz cok cok zor ama emin ol onsuz daha mutlu olcaksin.sutlascmis bilmem neymis adam seni dovmus ya el kaldirmis var mi otesi ??? Oldurmesini mi bekliyosun

Adamin dayak atmasini hakli gostermek icin neler neler yazmis bazi kadınlar... hic bir sebep o savunmasiz kadina el kaldirmasini hakli gosteremez ! Yok buyuklerden once konusmusmus bilmem ne sus desin bisey desin dayak atmak nedir ya erkek mi oluyosun oyle yapinca ?

Arkadaşlar ben bu üyenin taaaa ilk konusu hatırlıyorum vurdum duymaz kocam adıda
Kocası yine aynısını yapmişti kulağımdan ameliyat olacağım hasar kaldı diyordu bilmiyorum ama arkadaş bana tutarsız geliyor.
İstediğinz kadar bosan falan yazın boşuna arkadaş bosanmak niyetinde değil kocasına bağımlı.burda kocasını taslatıp bşrsey diyemediği için içini soğutuyor bence.

evet ben de baktım şimdi sizin yorumunuzu görünce. dayak yiyip de gelirken süt al diye mesaj atmasının ardındaki mantık zaten uzuns üreden beri dayak yeyip buna kendini alıştırmış olması.

evet ben de baktım şimdi sizin yorumunuzu görünce. dayak yiyip de gelirken süt al diye mesaj atmasının ardındaki mantık zaten uzuns üreden beri dayak yeyip buna kendini alıştırmış olması.
Kaynı falan evi kameraya alıyordu hani? Bu o üye işte.
Ailecek bir tuhaflar zaten.
Herhalde içlerinde kala kala konu sahibi de bir hoş oldu.

Kaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik

Bu kadar şey yaşadıktan sonra eşinize gelirken süt al mı dediniz!:KK57::KK57:

Ayyy ben kayınvalideme öyle bişey desem kocam beni haşat eder kocamda benim anneme kötü söz etse bende onu aynı şekilde ama dün ben annelerine sinirle geri kafalı dedim yol ortasında motorla giderken kafama patlattı bi tane çok onur kırıcı :KK61:

Cocuklarini birakma.elbette cocuklarinida alip gidebilecegin bi kapi vardir.
eger cocuklarini da birakirsan pisman olcak tek kisi sensin.

Hepimiz kadınız hepimiz hassasız bu konuda ve bence bu arkadaş alişmiş kanıtsamiş dayak yemeyi kocasıda laftan anlayacak bir tip değil ozur dileyeceğini hiç sanmıyorum çünkü kadın bunun yanliş olduğunu hiç belli etmiyor ki ya mesaj atıyor sut al dıye ya dayaktan sonra kalkıp kahvaltı hazırlıyor günaydın askım diyor.adam için normalleşmiş artık.
Dediğim gibi arkadaş bosanmaz tek amacı kocasını taşlatıp içini rahatlatmak

Hepimiz kadınız hepimiz hassasız bu konuda ve bence bu arkadaş alişmiş kanıtsamiş dayak yemeyi kocasıda laftan anlayacak bir tip değil ozur dileyeceğini hiç sanmıyorum çünkü kadın bunun yanliş olduğunu hiç belli etmiyor ki ya mesaj atıyor sut al dıye ya dayaktan sonra kalkıp kahvaltı hazırlıyor günaydın askım diyor.adam için normalleşmiş artık.
Dediğim gibi arkadaş bosanmaz tek amacı kocasını taşlatıp içini rahatlatmak

haklısınız. yazık valla.

eşinizle yaşayan, yapısını bilen,boyun eğen siz! valla pek bir cesur gördüm sizi;böyle bir adamın yanında, kv ye hesap sormuşsun!zaten böyle bir adamın yanında,ona bu hayatı ortak yaşamanız konusunda ısrarcıyken!eee birde gel beni döv diye ortam yaratmanızı,patlamalarınıza veriyorum!.....dayak yiyen kadın ve bunu sindiren kadın; asla tutarlı değildir,mantıklı hareket beklenmez....gitgide ruh haliniz çöküş yaşayacak,nerede ne yapmanız konusunda bazen gereksiz bazen abartı tutumlar sergileyeceksiniz.......bu kaçınılmaz sonunuz yani..... dayak yeyip, karşıdaki insana, korkularınızı mesajlarla iletmenizden de belli olduğu üzere dengesizleşiyorsunuz........Mutlaka ve mutlaka yardım alın sorun süt,sütlaç,sarma olmasın arkadaşım...sizin üç tane çocuğunuz var ve ruh sağlığı normal bir anneye sahip olmak zorundalar.......

Şiddete alışmış galiba
Peynir ekmek gibi..

Sanırım vurdum duymaz davranmaya çalışıyor
Hani ortada birşey yok aşkım uzatmayalım babında devamlı yaklaştığı için hanımefendi !
Bu adam ! yani kocası artık bunun doğal olduğunu sanarak birlikte bu şekilde yaşam sürüyorlar
Çok üzücü gerçekten....

Kaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik
Cok kötü bir durum ama.sizin için normallesmis gibi geldi bana kaynana nin yanında dayak ye sonra süt getir de ilginç yanı şaşırdım bence tepkinizi koyun

Back
X