Kizlar ne yapmalıyım sizce

Olaganustuhal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
624
356
18
Çok yakın bir arkadaşım vardı. Benden bi kaç yaş kucuk,bekar bi kadın. Vardı dedim çünkü birden bi Ego yükselmesi bi kendini olmadığı gibi görme vs vs bu beni ilgilendirmez tabi sonra nedenini öğrendim ki aynı ortamda olduğumuz evli bi adamla beraber.
Benim üstüme oynuyor şu anda yani durduk yerde iletişimi kestiği halde birden kendi kendine konuşmaya ( insanlar varken) işte ikramları başladı. Sanırım dikkat çekmesin durumu diye.konuşmayıp tepki vermeyince ben kötü duruma düştüm ama içimden gelmiyooor...
İlişkisini bildiğimi bilmiyor.tesadüfen öğrendim suphelenmistim de başka bir arkadaşımın birbiriyle alakasız tanımıyorlar. Başka bir arkadaşım instagrama resmini koymus bi baktım o kızın arkasında fotoğrafta bu ikisi
Beni ilgilendirmez de ben bu insanla konuşmuyorum nasıl davranmalıdır sizce?güler yüzle uzak konuşmak mi yoksa hiç konuşmamak mi ne bileyim o kadar sahte ki hareketleri göresim yok.
Bu arada herkes o haklı sanıyor ..politik davraniyor

ben cok az görüşürüm full mesafe koyardım. diğer insanlarında onun veya benim hakkımda ne düşündüğü hiç umrumda olmazdı.

Gerekli durumlarda konuş iş icabı, profesyonel olmak zorundasın ama keyfi muhabbetlere katılma . Hoşlanmadığım kişilerle mesafem var ayy ne bilim gidip konuşmam ne düşünürse düşünsün. Ayrıca o kadınla samimi olursan asıl senin başına çorap örecek.

Gorusmek konusmak zorunda oldugunuz bir kisiyse veya ortama gore gormek zorunda kaliyorsaniz merhaba merhaba dersiniz olur biter. Dost olmaya gerek yok

Görüşmeyeceksen o Ada'mla da görüşmemen lazım.
Hıh evet ama o adamla normal konuşuyorum çünkü adamın bana bişiyı olmadı bu kadın gibi üstüme oynamadı
..adamla da samimi değilim merhaba merhaba..kadını görmek dahi istemiyorum merhaba merhaba diyodum kendi tamamen iletişimi kesti. Hatta vebaliymisim gibi uzak durmaya başladı
Sonra sevgilisi yanındayken birden gereksiz samimiyet.ama artık içimden gelmiyor.neyse selam verirse veririm

Nasıl bir çorap

Maskesi düşsün düşmesin umurumda mi değil. Emin ol istesem düşürürum zaten.o kadar yapmacık ki zati zor tutuyorum aslında haklısın mesafe iyidir dilerim bulasmaz

Arkadaşınızın instagram fotosunda mı bastınız bunları, haha hiç güleceğim yoktu

Bence ne kafa yoruyorsun ki, samimi olma, he de geç. Kimse sana samimi ol, devam et arkadaşlığına demez. Gerçi ben olsam pislik yapıp ilişkilerini biliyormuş imaları yapar, diken üstünde tutardım bunları. Edepsizliklerinden utanırlardı belki

Yaptım da anlamadı ki o agzimdan laf aldigini sandi.çok üstü kapalı yaptım sanırım. Ya kadin o kadar sismis ki burnunun ucunu snlamiyor.kötü niyetle zekayi karistiran bi tip.saniyo ki iyi gorunup kotiluk yapan zekidir.Ama adam cin bildiğimi anlıyor gibi o:) ya ugrasacagim da değer mi diyorum.
Ya onlarla uğraşacak halim yok şu an kendimle uğraşıyorum da bi ara ilgilenecegim.

Olay kız ilişkisi için egosu için arkadaslik ilişkimiz bozdu ve ben onunla konuşmak istemiyorum.lakin çok politik dsvrandigindan haksız, konuşmayan , sorunlu insan ben oluuorum

Onun ve başkalarının düşüncesi kimin umrunda ki? Ben pek cok yakın arkadasligimi onların bazi huylarini hic begenmedigim icin aniden bitirdim, dışardan gaddar gozukuyor olabilirim ama umrumda değil. Prensiplerim daha önemli.

Prensip değil de ben mutlu değilim o kadın yanimdayken.çok ucuz çok çirkin görünmeye başladı gözüme ve selam versin dahi yok.neyse fikir almak istedim insanlardan da çünkü dışarıdan bi göz daha iyi anlar.tesekkurler

Huzurunuzu bozan kişilerden uzaklasinca daha mutlu olursunuz, gereksiz kişileri hayatinizdan çıkarın veya derin mesafeler koyun.

Bir fotoğraftan, ki fotoğraf bile değil fotoğrafın arka planından mı çıkardınız evli bir adamla ilişkisi olduğunu? Tebrikler.,.

Fatih'te
Bir fotoğraftan, ki fotoğraf bile değil fotoğrafın arka planından mı çıkardınız evli bir adamla ilişkisi olduğunu? Tebrikler.,.
Buraya çok uzak bir yerde başbaşa başka ne sebeple olabilirler ? Ki zaten beraber oldukları aşikârdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…