Kizlar ne yapmalıyım sizce

Fatih'te

Buraya çok uzak bir yerde başbaşa başka ne sebeple olabilirler ? Ki zaten beraber oldukları aşikârdı

Günahlarını alıyor olabilirsiniz. Öpüşürken ya da sevişirken gördüğünüzü sanmıyorum. Bir fotoğraftan yola çıkarak bu şekilde bir tespit yapmak son derece saçma.

herkesle kanka olmak zorunda değiliz.
sen de politik ol. samimi olma .

Pardon da siz neden saçma gibi sert ifadeler kullaniyosunuz

Konuya yorumumu yapıyorum sadece. Bir resimden yola çıkarak ki tekrar belirtiyorum kendi resimleri bile değil iki insanı bir ilişkide olmakla yaftalamak bence saçma. Başka şeyler de diyebilirim ama forum kurallarına en uygun olan kelime bu.

Samimi bir haldeler.her şeyi yazmıyorum. Rica ederim negatif enerjini de alıp gidin

Samimi bir haldeler.her şeyi yazmıyorum. Rica ederim negatif enerjini de alıp gidin

Konu açıyorsanız yorumlara hazırlıklı olacaksınız. Hiç negatif değil enerjim aksine pozitif bakıyorum mevzuya. Yanlış anlamış olabileceğiniz bir şeyi dallandırıp budaklandırmışsınız. Umarım etrafa yaymazsınız.

çok yakın bi arkadasındıysa seninle paylaşırdı durumu.çünkü yakın arkadaşlar birbirlerini yargılamazlar.sen yargılıyorsun.neyse durumu bildiğini arkadaşına hissettirip.konuyla alakalı düşünceni dile getirebilirsin.eğer yakındıysasa belki arkadaşlıgın kurtulur.ve bilmiyorum ama o haklı sandım bende.

Samimi yazdım yeterli sanirim

Z
Ten o yüzden bozustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…