Kızlar ne yapmalıyım

blmce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
982
1.120
113
Merhaba kızlar. Önceki konumda anlatmıştım erkek arkadaşımın ailesi ben boşanmış olduğum için evlenmemizi istemiyor. İki aydır ayrıyız ama ara sıra yazışıyorduk. Geçen hafta bende kalan birkaç parça eşyasını göndermiştim. Umudunu kessin benden diye. Çünkü her yazışmadan sonra ben başa sarıyorum. Yeni bi ayrılık gibi oluyor. İki gün önce tekrar mesaj yazdı. Beni unutamadığını özleminin gün geçtikçe arttığını falan yazmış. Benim yapabileceğim bişey Yok bana yazma dedim. Haklısın benim bişeyler yapmam lazım dedi. Yine aklıma girdi. Tam rahatladım derken her şey başa sardı. Bi saat önce nasılsın diye mesaj yazdım. Peşimi de bırakmıyor bişeyler de yapmıyor. Bana bi akıl fikir verin

Olmaz en baştan durum ortada boşa kürek çekmeyin aileler olmaz dedi mi olsa bile huzur olmaz

İletişim yollarını kapat ,her yerden engelle ..karşına çıkarsa da yüz verme ..aileler bir kere olmaz dedikten sonra olsa bile huzur olmaz ..unutmaya çalış ..belki daha iyi birileri çıkar karşına .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…