kızlar ne yapmalıyım?

Onlara arkadaş demeyin lütfen . Arkadaş olsalar girdikleri yere senide tavsiye ederlerdi.
Ne tavsiyesi ya çoğu dönüp bakmıyor bile. Öyle bir şey istemem onlardan. Bir de dine bağlılar. Yakın bir arkadaşıma söylemiştim de yalan olur, hak geçer yapamam falan diye etmemişlerdir.

Siyaset falan bilmem, bildiğim babam yine yüzünü kızartarak borç aldı bir arkadaşından geldik faturaları yatırdık. Herkesin durumu öyle iyi değil yanı. Ben kaç aydır cebimde tek kuruş olmadan gezdim.
Lafı banaydı kuzum
Boşversene
Herşey mikkkkemmel

Gidin gorusun cok istekli olduğunuzu belli edin umarim kabul edilirsiniz hakkinizda hayirlisi issizlik oyle zordur ki

Sen kimseden utanma. Kimi görürsen yolda , bakkalda , fırında herkese duyur iş aradğını. Ayrıca müraat ettiğin yerlere tekrar mrücat et, işe ççok ihtiyacın olduğunu söyle. İstersen valiliğe, muhtara bile gidebilirsin. İlçe başkanlarına çıkabilirsin.

Sen kimseden utanma. Kimi görürsen yolda , bakkalda , fırında herkese duyur iş aradğını. Ayrıca müraat ettiğin yerlere tekrar mrücat et, işe ççok ihtiyacın olduğunu söyle. İstersen valiliğe, muhtara bile gidebilirsin. İlçe başkanlarına çıkabilirsin.

Belediye de CV var zaten. Kadın sıraya koymuş. İki yıldır ne sıraysa bize gelmedi. Canım buralı değiliz tanıdığımız o kadar az ki. Burayı kazandım diye gelmişti ailem buraya. Durumumuz yoktu uzaktan okutamadılar.

Belediye de CV var zaten. Kadın sıraya koymuş. İki yıldır ne sıraysa bize gelmedi. Canım buralı değiliz tanıdığımız o kadar az ki. Burayı kazandım diye gelmişti ailem buraya. Durumumuz yoktu uzaktan okutamadılar.
Bu senede olmasa ücretli öğretmenliğe başvuracaktım ama aradılar oradan ne yapmalıyım bilemedim.

bolu iş ialnalrın bakıtım şimdi. lescard iş ilanlarına. Mesela mc danolsa 35 yaşa kadar eleman- ayrıca eğitim danışmanı arıyorlar 50 yaşa kadar. İstersen o siteye bir göz at cnm.

bolu iş ialnalrın bakıtım şimdi. lescard iş ilanlarına. Mesela mc danolsa 35 yaşa kadar eleman- ayrıca eğitim danışmanı arıyorlar 50 yaşa kadar. İstersen o siteye bir göz at cnm.

Samsundayım ben. yine de sağ ol bakarım samsun için ama ben öyle kaç ilana başvurdum biliyor musunuz? Karıyer nette, eleman net, işkur sitesi.... kimse cv bile bakmıyor.

Ben sana hak verdim
Utanacak kişi sen değilsin
İş kura kayıt yaptırdınmı
Devlet desteğinden dolayı artık tüm iş yerleri işkur destekli eleman alıyor

Ben sana hak verdim
Utanacak kişi sen değilsin
İş kura kayıt yaptırdınmı
Devlet desteğinden dolayı artık tüm iş yerleri işkur destekli eleman alıyor
Yaptırdım iki yıl önce, hala bekliyoruz. Sitesi de işkurun oradan başvuru birakıyorum ama cevap yok.

Kızlar selam, yardıma ihtyacım var. Lütfen bilgisi olan yazsın.

Ben 3 yıldır işsiz bir öğretmenim. Devlette mülakat geldi atama çok zor. Üç senedir de sınava giriyorum fakat olmadı, bölümün ataması da çok düşük coğrafya öğretmenliği, üstelik puanları çok yüksek. Özel kurumlara baş vurdum. Üç yıldır şehirdeki her kuruma cv bıraktım ve tecrübem olmadığını yazdım. İnanmayacaksınız ama bu üç sene de bir tek geri dönüş bile alamadım. Kimse telefonla arayıp görüşmeye bile çağırmadı.

Tezgahtarlık tarzı işlere de başvurdum ama yaşım da 25 geçince kimse dönmedi. Onlarda yaş çok önemli ve görünüş tabi. Bu sene ile 4 senedir işsizim ve atama yine yapılmadı. Ben de (Utanarak yazıyorum) CV daha önce iki yıl çalıştım diye yazdım. Yalan farkındayım ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Tecrübesi olduğumu belli etmem, daha önce kurs falan vermiştim halk eğitimde. Tecrübe sayılmaz. Gecen günde bir kurumdan geri dönüş aldım. Görüşmeye çağırıyorlar. Yalanla işe girmek istemiyorum ama durumda orta da geçinemiyoruz sürekli borç alıyor babam ne yapmalıyım.
teyzesizsiniz.com diye bir site var. çocuk ve yaşlı bakıcılığı istersen bir göz atcanım.

teyzesizsiniz.com diye bir site var. çocuk ve yaşlı bakıcılığı istersen bir göz atcanım.

hocam kusura bakmayın da ben o işleri yapamam yani bakıcılık. Ben öğretmenim ne anlarım hasta yaşlı bakımından. Hayatımda kucağıma çocuk almadım bir tane yaşlı akrabam bile yok. Ne ilaçtan ne çocuktan anlarım, iş beğenmiyor değilim ama öyle hasta altı falan temizleyemem yapan bir abla tanıyorum, onlar benim işim değil.

Yalan iyi bişey değil fakat işsizlikte zor keyfinizden söylemediniz ya herkes hak ederek biyerlere gelmiyor en azından azda olsa tecrübeniz var

Şu öğretmenlik bölümlerini bir kapatsalar da atanamayan öğretmenler atansa sonra açsalar ne güzel olurdu.
Allah yardım etsin ne diyeyim. Ama kurs tecrübeniz varmış sorarlarsa onu dersiniz artık.

Yalan iyi bişey değil fakat işsizlikte zor keyfinizden söylemediniz ya herkes hak ederek biyerlere gelmiyor en azından azda olsa tecrübeniz var
hiç bilmiyorum öyle bir durumdayım ki, devlet ücretli öğretmenlere kadro verince bu sene ağustosta atama almayacağız dedi. 2019 yazına kadar bekleyceğiz. Başka bir çıkar yol bulsam başvurmam bilen bilir beni. Tecrübesizliğimi belli etmem ama ne bileyim sigorta falan diyorlar.

Back
X