kızlar ne yapmalıyım?

kendini hiç suçlu hissetme..keyfinden yapmıyosun sonuçta..birileri seni bunu yapmaya zorluyor maalesef..

Tecrubem var diye yalan soyleyebilirsiniz ama orda size basvuru formu doldurtacaklar buyuk ihtimal. Ve daha once calistiginiz kurumlarin isimlerini de yazmaniz gerekiyor forma. Ya da yolladiginiz cv de calistiginiz kurum yazilmamissa, bu 2 yillik calismayi nerede yaptiginizi soracaklar. Gideceginiz yer bir ozel okulsa, zaten piyasadaki butun okullari ismen bilirler. Şu okulda ya da su dershanede calistim diyemezsiniz. Referans kontrolunde ortaya cikabilir bu yalan. Grup seklinde ozel ders verdim diyebilirsiniz. Birkac tanidiginizin numarasini da veli numarasi diye yazin. Insallah alirsiniz bu isi. Allah yardimciniz olsun.

Hocam başvuru formu dediğiniz CV gibi değil mi zaten? Kurumda farklı bir forum daha mi dolduracağım?

Kendini gelistirmen lazım geliştirirsen her yerden iş bula bilirsin cnm

Nasıl yanı? Ben coğrafya öğretmeniyim. Başka mesleklere başvurduğumda adamlar ciddiyi bile almaz ki? Onun dışında ingilizcem var. Okuduğumu anlayacak kadar. Dizileri ingilizce izlerim mesela. Ama konuşma yok. Bilgisayar bilgisi desen yerei kadar biliyorum. Bulabileceğim en iyi iş sekneterlik ki öyle bir işe başvurduğumda adam bana ne sordu bilimiyor musun? "Biz giyimine dikkat eden bakımlı çalışan alıyoruz? Mini etekli falan." aynen bu cümleyi kurdu.

Hocam başvuru formu dediğiniz CV gibi değil mi zaten? Kurumda farklı bir forum daha mi dolduracağım?
Bazi isyerleri tekrardan form doldurtuyor. Ama cvniz uzerinden gorusme yapilsa bile, o 2 yillik deneyiminizi nerede yaptiginizi muhakkak sorarlar.

Ben de edebiyat öğretmenliği mezunuyum 3defa sınava girdim atanacak puanı alamadım. 1.5yaşında oğlum var Eylül’de ücretli öğretmenlik yapmayı düşünüyorum ve hiç tecrübem yok. İş bulabilir miyim???? Eskide ücretli öğretmenlik için hemen işe alıyorlardı

Ben de edebiyat öğretmenliği mezunuyum 3defa sınava girdim atanacak puanı alamadım. 1.5yaşında oğlum var Eylül’de ücretli öğretmenlik yapmayı düşünüyorum ve hiç tecrübem yok. İş bulabilir miyim???? Eskide ücretli öğretmenlik için hemen işe alıyorlardı

hocam inanın bilmiyorum. Daha karar vermedim, ben de bu sene başvuracağım ücretliye. Fakat duydumki yaşadığın yere atama olmayabilirmiş. Yani ilçelere de olabilirmiş, ya da köylere. En yakın nerede ihtiayac varsa yani. Öyle ise bu işe girmenin bir mantığı yok çünkü oradan farklı bir yerde ev tutacak geçinecek kadar para kazanamazsın. Malum saatı on liraya çalıştırıyorlar.

Back
X