- 19 Mayıs 2020
- 48.272
- 217.411
- 598
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Baba rolü ile koca rolü bir değil. Baban kendince senin iyiliğini düşündü, başka türlüsü nasıl olur bilmiyordu, erkek kafasına yakından hakimdi, aklın başına gelene kadar sıkmış sonra bırakmış. Ciddi ciddi eski kafalı olsa seni ne şehir dışına yollar ne çalıştırırdı. Baban anneni çalıştırdı mı bu arada, ona kıyafet serbestiyeti getirdi mi? Annen ona sormadan bir yere çıkabiliyor mu?Siz uzulmeye devam edin. Ben umitliyim evet kimsenin zihniyeti kolay kolay değişmez ama zaman insanlar çevre devir değişiyor buna kendi ailemde şahidim. Benim babam da çok eski kafalıdir çok dışarı çıkarmazdi kıyafetine karisirdi bir sürü. Ama sonra akşamları da çıktım istediğimi giydim üniversite okudum uzak yerlerde çalıştım . Demem o ki her şey bir anda olmuyo
Kocanın seni niye kıskanıp kısıtladığını ise sen çok iyi biliyosun, gözün açılmasın eline para geçmesin, otur evde çocuk doğur yemek yap, kaynana eğle kayınbaba ardı topla diye seni eve tıkmaya çalıştı, kendi bile itiraf ediyordu sana bunu, senden çekinmesi yoktu. Sen o işini garanti alma, ilk çocukta yine beş parasız evdesin, yine eline bakacaksın, yine lafını dinletecek sana, yine o kaynana kayınbaba başına bela olacak. Şunları babanla kıyas etmen çok büyük ayıp, avukat parasını duyunca yan çizdi boşanmamı istemiyor dediğin abin bile küsmüş sana, hoş ona da inanmamıştık. Artık gidecek kapın da kalmadı, çocuk diye ölme de şimdi yerini yap, senin işsiz kalma parasız kalma şansın yok.