Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yapmayın şöyle şeyler lütfen yaNeyseki kötü niyetlileri ayırt edebiliyorsunuz
Naptım yaYa yapmayın şöyle şeyler lütfen ya![]()
Her konuda gözlerim sizi arıyor. Komik bi cevap yazacaksınız çünkü biliyorum :)Naptım ya![]()
Komik biri de değilim aslındaHer konuda gözlerim sizi arıyor. Komik bi cevap yazacaksınız çünkü biliyorum :)
Destek aliyorum bu iyi halimSizin baya sorunlarınız vardi yalnis hatırlamıyorsam. Herhangi bir destek aliyormusunuz? Bence şu anda duygusal boşluk yaşadığınız icin bu konuları bu kadar çok kafaya takıyorsunuz. Yaşınız oldukça genc. Elbette sizi sevip sayan birisi çıkacaktır. Ama dikkatli olun:Mutluluğu başkalarda aramaktan önce, önce kendinizde bulun. Yoksa yanlış insanlar sizin bu duygusalliginuzi cok kötü kullanabilir
Baglanirim tabii.. bunca senedir bekliyorumCanım boşver gerçekten hayatında bi erkek olması önemli degilki.seninde kaderinde kismetinde birisi illaki vardır böyle hazirolda bekleyip yolunu gözleme ozaman kimse gelmez düşünme sonra bi bakmışsın ayağına gelmiş.ama ilerde sevgilin olursa baglancakmssin gibi bi yapiya sahipsin sakin kendini kaptirma üzülürsün.hayatini yaşa birgün seninde karşına çıkacak bi insan bunu takarsan kafaya böyle çıkmaz
Ooo fena dertlisin kardeşim ozaman yak biBaglanirim tabii.. bunca senedir bekliyorum