Doğuma Hazırlık kızlar neden tuhaf isimler sizce

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Elif Sena kesinlikle daha güzel olur canım...

Eveeet, Sena mutlaka olmalı:62::62:

Genel olarak söylemek isterim, eğer devamli kullanılmayacaksa 2 ismi birden nüfus kağıdına yazdırmamakta yarar var bence. Çünkü kullanılmayan isim ileride insanın başına bela oluyor, hatta kullanılsa da ileride çocukları bile etkileniyor. Dedemin adı İsmail Hakkı imiş, seneler sonra babamlar dedemden miras kalan bir yeri satarken çok fazla uğraşmışlardı, çünkü baba adı olarak nüfusta kimi çocukta tek, kiminde çift isim kullanıldığı ortaya çıkmıştı. Ablam evlenirken verilen nüfus kağıdında göbek adı yer almadığı için mahkeme kararı çıkarttırmak zorunda kaldı, vs. vs. Dolayısı ile bu konuda dikkatli olmanızı öneririm.

valla sırf farklı olsun diye abuk,dini olsun diye de zorlama isimler koymayın da ne isterseniz koyun bence:27:
bu arada cansuyu herhangi bir yerdeki herhangi bir bitkiye verilen ilk suyun adıdır.cennette olmasına gerek yok yani :27:

kızlar dün bebeğimin cnsiyetını öğrendım ALLAH NASIB EDERSE İNŞ kızım olacakmıs...dünden beri kız isimlerine bakıyorum ama herkeste bır tuhaf isim koyma çabası söylenmesi dahı zor isimler var ..bende birkaç fikir alayım diye baktım inanın bir tane bile fikir edinemedim...siz bu konuda ne düşünüyorsunuz...siz olsaydınız kızınıza ne isim koyardınız?

evet uyduruk saçma sapan isimler moda oldu çıktı
çok komik geliyor bana ,tabi tercih meselesi ama elimde değil bıktım

ben kızıma ayşe ismini koyacaktım çok istiyordum eşim istemedi
sonra zehra dedik ,alıştık derken herkes ayy ıyy yapınca etkilendim ve neredeyse 40.haftada fln nihal'e karar verdik
ama ayşe'den vazgeçmedim
iki isim sevmediğim halde ayşe nihal koydum kızımın adını

unutulmamalıdır ki bebeğe konulan isim onun ruhsal olarakda etkiliyor. bu yüzden dikkatli ism seçilmeli. hatta iki isimde olabilir.

ben Elif ismini çok seviyorum.eşimde Selvi ismini koymak istiyor o yüzden Elif Selvi olacak büyük bi ihtimalle.isimler farklı ve güzel olursa sorun yok ama saçma sapan isimlere hiç tahammülüm yok.Gerçi bana saçma gelen başkasına gelmeyebilir oda ayrı konu ya neyse:)

Ben de değişik olsun diye saçma sapan isimler verilen bebeklere acıyorum
Büyük kızımın ismi zeynep,ikinci Allah nasip ederse birkaç isim var aklımda;
İpek,beren,beyza...

Geçen gün YAHŞİ CAZİBEyi izlerken isim koyma konusunda ne kadar dikkat etmemiz gerektiğini bi kez daha hatırladım.. Bu arada benim kızımın adı Defne.

Şerif, Babası rolüne bürünen Kemal'e, " baba EFECAN bana dörtgöz dedi" diyor ve Kemal kulağını çekmek için bi çocuk beklerken, karşısında iri yarı boylu poslu bi adam görüyor :)))

Durum ortada gayet açık ve net sanırım.

Son düzenleme:
bennu isminin anlamı neymiş cnm baktınmı hiç...bu arada galıba ben naz koyacağim öyle karar verdım gibi...
azcık naz yapsın daha tatlı olur:)

Back
X