kızlar bildiğiniz üzere yeni biriyle tanıştım msjlaşıyorum tamm hersey güzel fotgrafına bakıyorm bişey hissetmiyorum ben napmalıyım bilmiyorum görüşelim dedi haftaya burya gelecek inş eski 6 yıllık ilişkiden sonramı böle kalbimi acamıyorum kimseye
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr iki kelimesinden biri beraber iftar yapalım demekti bende bu akşam için cagırdım büyük bir zevkle ama yengem çağırdı salı aksam uyarsa sana koşa koşa gelirim dedi
yok canım hiç görmüyorum istemiyorumda o öküzü görmek :) canım bişey sorcam ya gelince şimdi hesabı ben ödemeliyim malum misafir geliyo ben wcye diye gidip hesabı ödesem ayıp olurmu
yok canım hiç görmüyorum istemiyorumda o öküzü görmek :) canım bişey sorcam ya gelince şimdi hesabı ben ödemeliyim malum misafir geliyo ben wcye diye gidip hesabı ödesem ayıp olurmu
biraz süre tanıyın birbirinize olursa olur zaten. ben eşimle tanıştığım gün bu gün bir an önce bitsede bir daha görüşmesem diyodum akşam beni bırakerken yarın görüşelimmi dedi evet demişim ve şimdi evliyim belli olmaz bi süre görüşün derim. tabi güven verdiyse sana
Canım bir şans daha ver ona ve görüşün düzgün biriyse.ben de sevgilimle ilk görüştüğümde çok bir şey hissetmemiştim ama şuan onu kaybetmemek için çırpınıyorum, çok seviyorum.
Düzgün, saygılı, sevgili biriyse kestirip atma bence.
Canım bir şans daha ver ona ve görüşün düzgün biriyse.ben de sevgilimle ilk görüştüğümde çok bir şey hissetmemiştim ama şuan onu kaybetmemek için çırpınıyorum, çok seviyorum.
Düzgün, saygılı, sevgili biriyse kestirip atma bence.