kızlar nedir durum ?

afable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
225
0
46
Sakarya
kızlar bildiğiniz üzere yeni biriyle tanıştım msjlaşıyorum tamm hersey güzel fotgrafına bakıyorm bişey hissetmiyorum ben napmalıyım bilmiyorum görüşelim dedi haftaya burya gelecek inş eski 6 yıllık ilişkiden sonramı böle kalbimi acamıyorum kimseye

bi buluş bakalım belki ısınırsın iyi biriyse şans ver .eski ilişkine sünger çek yoksa kimseyle olamazsın sana söyleyeyim .

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr iki kelimesinden biri beraber iftar yapalım demekti bende bu akşam için cagırdım büyük bir zevkle ama yengem çağırdı salı aksam uyarsa sana koşa koşa gelirim dedi :30: :32:

Son düzenleme:
yok canım hiç görmüyorum istemiyorumda o öküzü görmek :) canım bişey sorcam ya gelince şimdi hesabı ben ödemeliyim malum misafir geliyo ben wcye diye gidip hesabı ödesem ayıp olurmu

ben biraz feminist kaciyorum genelde, oyle biseyi ben olsam yapardimda, sen bilirsin, erkek maco olur diyosan birak o odesin

kızlar buluştum güzel gecti cok iyi vakit gecirdik bana hayran baktı hep ama ben bişey hissedemiyorum napmalıyım ya ben :(

kızlar nerdesiniz ya niye cvb vermiyonuz

biraz süre tanıyın birbirinize olursa olur zaten. ben eşimle tanıştığım gün bu gün bir an önce bitsede bir daha görüşmesem diyodum akşam beni bırakerken yarın görüşelimmi dedi evet demişim ve şimdi evliyim belli olmaz bi süre görüşün derim. tabi güven verdiyse sana :1:

ah canım benim çok tanıdık bir durum bende yaşadım 3 yıllık bir ilişkiydi bitti çok seviyordum falan neyse ...

başka biri oluyordu o beni sevdiği için şans verdim fotoğraflarına falan baktım tık yok sevemiyorum.

ilk bakışta için ısınacak yoksa olmuyor cnm ben ayrıldım.

bu demek değil ki diğerine dön bence kalbine zaman ver ...

kızlar buluştum güzel gecti cok iyi vakit gecirdik bana hayran baktı hep ama ben bişey hissedemiyorum napmalıyım ya ben :(

Canım bir şans daha ver ona ve görüşün düzgün biriyse.ben de sevgilimle ilk görüştüğümde çok bir şey hissetmemiştim ama şuan onu kaybetmemek için çırpınıyorum, çok seviyorum.
Düzgün, saygılı, sevgili biriyse kestirip atma bence.

Canım bir şans daha ver ona ve görüşün düzgün biriyse.ben de sevgilimle ilk görüştüğümde çok bir şey hissetmemiştim ama şuan onu kaybetmemek için çırpınıyorum, çok seviyorum.
Düzgün, saygılı, sevgili biriyse kestirip atma bence.

eet öle cok düzgün biri belkide ama ciddi düşünüyolar olursa kısa sürede evlilk falan ailelerde işin içinde ondan bilemiyorm

Back
X