Dilerim Rabbim size de bir bebiş verir, dediğin konularla ilgili bilgim yok. ama testler normal çıktı ise, hemen aşılama yöntemine başvurmayın bence, ne kadar zamandır istiyorsunuz ve olmuyor bilmiyorum ama, bir zaman akışına bırakın, allah onun için uygun zamanı tayin etmiştir.
merabalar canım bende seninle aynı durumdayım karar verdik eşimle fakat hastane ve fiyatlar konusunda düşünceliyiz araştırıyoruz bende avrupa yakasındayım senin gibi
İnternational Hospital Yeşilköy
bana bu hastane yakın hem aradımda dün ücrek konusunda bilgi aldım 600 dedi ama tahlil muayenede içinde olursa 800 dedi toplam geçmez dedi ben suanda orayı düşünüyorum canım ....
bide gaziosmanpaşada oturuyosan yalnış hatırlamadıysam orda ABACIOĞLU diye tüp bebek merkezide var orayada bakabilirsin canımmm..
hayırlısı olsun hepimiz için ben daha araştırıyorumm
az önce bahçelievlerdeki jfk yı aradım canım direk doktora bağladılar hani seda sayanın programında varmış ya bir tüp bebekle ilgilenenler ben o gruptanım dedi ve toplam herşeyi içinde 1.500 fiyat çıkardı bana...ama düşünücem bunuda aşırı bir güven verdi bana
canım rica ederim keşke derdimize derman olsa
herhangi bir son durumun olursa bilmek isterim son kararını canım kib
gunaydın cnm dün bır arkadasın tavsıyesı ıle OSMAN ÖZYUURT diye bır dr buldum ınternet sıtesı var, google'la osman özyurt diye yazıdıgında cıkıyo ıstersen arastır aşılama yapıyormu-yapmıyormu nasıl oluyo hıc bır bılgım yok ben gün içerisinde arıcam hafta ıcı 12:00 / 20:00 cumartesi 12: / 18:00 saatlarinde çalışıyo, muayane ücreti duydugum kadarıyla 120 tl ama tam olarak bılgım yok bugun konustuktan sonra sanada bigi veririm canım...
slm ben orda yaptırdım dün 2. yapıldı doktorum ve hemşireler çok iyi tavsiye ederim
cnm ınsallah allah gonlune gore verır, senden rıcam bırazcık bılgı verırmısın, dr adı ve hangı asamalardan gectın ve nekadar cıktı bıraz bılgı verırsen cok sevınırım cunku şu aralar arastırma aşamasındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?