Kızlar neredesınız?

bebetom

Teyzesinin gülü o
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
1.620
1
116
48
İçel Mersin
Benı az cok tanıyanlar var.2 defa tup yaptırmıstım tutmamıstı.Sımdı benım adetım azar azar geldı bu ay sımdı ıse ara ara kanamalarım var.Doktora gıttım fakat tahlıllerım cok ıyı cıktı.Sımdı lekelerım durmazsa rahımden parca alıp doku testı yapacakmıs.Ayrıca antıbıyotık tedavısıne basaldım.Ama durmassa lekelenmeler mecburen yaptıracagım.Bana doku testı yaptıran arkadaslar bılgı verebılırmı cok korkuyorum.Yanı kotu sonuc cıkarsa ne yaparım aceba?benneyaptımki

canim insallah gerek kalmaz.bende 11 haftalik bebegimi kaybettim.genetik test yaptircaz.insallah baska biseye gerek kalmaz.benimde korkum rahimden parça alinmasi.

canım bende bi defa tüp bebek d3enemiştim dış gebelik olmuştu neden böyle oldu diye doktorum rahimden parça aldı biraz canın yanıyo tabi ama benim snucum temiz çıkmıştı parça alırken rahmide temizledini söyledi çünkü bendede parça alınana kadar sürekli lekeler geliyodu sonra kesildi umarım sendede bişey yoktur canım geçmiş olsun :Saruboceq:

Ama ben kurtaj falan olmadım kı neden lekelenme oluyor aceba?:uhm:bılmıyorum kı sen ılac kullandınmı ? canım sonra ınsallah dururda gerek kalmaz.Benım rahımımı temızlemesıne gerek yok kı Allahım bana yardım et.:Saruboceq:Tesekkurler saol

canım benim dış gebelik anlaşıldıktan sonra sürekli lekelenmeler devam etti kahverengi rahimde başka bi problemmi daha var diye doktor parça almıştı daha sonra ilaçla düşük yaptım ama parça alınırken doktor temizledini söyledi ondan sonra kesildi lekelenmelerim ama inş gerek kalmaz sana ama bildiğim kadarıyla rahimle ilgili bi problem varsa hepsi çıkıyomuş parçanın incelenmesinden sonra geçmiş olsun canım kadın olmakta ne zormuş ya

Canım yaa ben gebelık kanda yaptırdım ama yok cıktı.Sence rahımımden parca alınsınmı?Tahlılı yaptırımı?:uhm:

canım devam ederse problemin alsınlar belki başka bi sorun varsa ortaya çıkar ama üzülme ya kötü çıkrsa diye belki almaları daha hayırlıdır bebek için zaten ne varsa deniyoruz dimi alıştık artık inş dualarımız en kısa zamanda kabul olsun canım bu arada son durumun ne lekelenmeler devam ediyomuÇok üzgünüm çoook

Evet canım lekelenmeler daha da cogaldı.Ama kıpkırmızı gelıyor.Neden aceba?birde ben depresyon hapı ıla uyku hapı kullanıyorum.Ayrıca da guatr ıcın tefor kullanıyorum.Onlardan bırımı yapıyor kı,tek tek 3 gun bırakıp denıcem.Bakalım duracakmı? saol canım tesellılerın ıcın.Insallh ıyılesırım.Herkesın bebısı olsa nevar Allahım yaa

canım ya bende sana bişey sormak istiyorum guatr için hap kullanıyorum yazmışsınya hap ne işe yarıyo guatrı yokmu ediyo bende yeni gutır testi yaptırdım ultrasonda iki nodül olduğu ortaya çıktı ama kan testleri normal çıkıyo kan değerleri normal olduğu sürece çocuk olmasına engel olmaz dedi doktor senin bi bilgin varmı canım tekrar geçmiş olsun canımyerimseniben

Canım kan degerlerım benım yuksek cıkıyordu oyuzden ılac kullanıyorum.Cunku hormonlarımı etkılıyor bebegı dusuruyor.Senın kı normalmıs.Ama benım nodulum yok.Sadece troıd bezlerımde zedelenme varmıs.Ama kan degerlerım yuksek cıkınca ılc verdı.Doktorum oda tup bebek tedavısınde cıktı ortaya.korkma canım bıse olmaz ondan benım hormonlar karısık bıraz:1hug:

Canım bıde TSH kac cıkıyor senın?

canım en son yaptırdımız test kağıdında 1.64 yazıyo biz 7 yıllık evliyiz eşiminde benimde tüm tahlillerini yaptırdık bişey çıkmıyo ama sonuçta bebekte yok ne bilim vakti var heralde zor bi imtihan canım seninki kaç tsh kaydirigubbakcemile5

Yaa senın tahlılın super bende bebek konulurken 1 dı.Ama sınra 6,34 ten 9 lara cıkıyor.Cok kotu buda bebısı dusurur.Ama ben tedavı gotuyorum.Bebıs konurken dusuyor TSH ım canım senın bırseyın yoksa dogru soluyorsun vaktı zamanı var Rabbım ol derse olur canım benım yaa hayırlı bebısler herkese sana bana ona hepımıze süprizzzzz

Sen hap kullanmıyorsun degılmı canım heralde sana gerekmez :uhm:

şu an hiçbişey kullanmıyorum canım daha önce yumurta çoğaltıcı hap ve iğneler kullandım gebelik şansı artsın diye 2 kere aşılama denedık bikerede tüp bebek ama dış gebelik oldu malesef ilaçla düşürdük niye böyle oldu diye dr.um laparoskopi ve histeroskopi yaptı 2 ay önce ondada bi problem çıkmadı şimdi ara verdik braz vücut ilaçsız kalsın bakalımpsikolojide önemliymiş düşünmeyin diyolar ama insan illa düşünüyo işte :içelim:

Ewet ınsan ıster ıstemez dusunuyor.Yada bazı topluluklarda konu acılıyor.Cok zor bır durum mesela ben eltılerımın yanına gıdemıyorum.Cunku sankı bır ezıklık oluyor.Aslında buda ALLAH tan ne yapalım kı.ILac kullanmadıgına sevındım.Bıtkısel seyler denedınmı hıc canım meselar katkısız nar suyu onerdıler bana sabah ac karnına veya kahvaltı ıle bırlıkte bır cay bardagı ıcebılırsın .Bol bol kecı boynuzu kaynat ıc canım.Senın olur gıbı ıcıme ole dogdu.Insallah normal yolla hamıs olursun canım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…