• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kızlar!Neutrogena Pembe Greyfurt Serisini kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Şuan yüzümde daha önce olmayan 2 tane sivilce var.Siyah noktalara etki etti mi anlamadım da cildimin temiz yerlerini mahvetti gibi duruyor... Geçici bir şey mi bilmiyorum ama riske de girmek istemiyorum herkes sivilce yapıyor demişti haklı çıktılar. Sebamed kullanmayı düşünüyorum. Sadece burnumdaki sivilceler için ağır mı sizce?

Ben peeling kullandım maalesef :/
kullanmaz olaydım ya en minik sivilcelerimi bile yara yaptı kanattı kabuklandı acayip acayip sivilceler çıktı :(
siyah noktalara da hiç yaramadı
ama güzel kokuyor temiz hissettiriyor ilk kullanımda
sonrası felaket :(

1 yıldır kullanıyorum, hem jelini hep peelingini.
Cildim bebek gibi oldu, güneş lekelerimi geçirdi, cilt tonum açıldı.
Cilt tipim karma bu arada.
Ürünü ilk kez kullandığınızda sivilcelenme yapması çok normal, en azından 1 hafta kullanıp deneyin.
Bende de başlarda sivilce yapmıştı çünkü.

Pek bi ise yaramiyor bence yagli bir cildim var ve ben su son bi aydir kullanıyorum cok muhtesem bi sonuc vermedi
●Neden Alırım:
-Bazi gecmeyen yaklasinca belli olan sivilcelerimi gecirmedi ama en azindan onlara cok az bi etkisi oldu
-Diger peeling kremlerine gore hos kokusu
-Fiyat olarak diger rakiplerine gore daha uygun
-Cildi cok kurutmuyor nemlendiricili formül
●Neden Almam
-Sivilceler konusunda zayif hatta sivilce bile cikartti bende
-Siyah noktalar konusunda pek bi umit beklemeyin zayif bi ürün
-Hos kokusu disinda hic para eder yani yok

merhaba ben 15 yaşındayım neutrogena pembe greyfurt serisini kullandım burnumun üsteki sivilceyi hemen söndürdü ama alsam loreal parisin veya garnier 3 ü 1 arada almayı tercih ederim :)

Back
X