Nikah Kızlar Nikahım ve Düğünüm Farklı Tarihlerde Ama Nikahta Ne giyeceğim ben??

hadi yaa ne güzelll
modaevinde falan mı calısıyosun eglenceli olsa gerek
kendi gelinliğini kendi ellerinle mi diktin yoksa
ben öğretmenm

Aslında Eğlenceliydi evet ama sanırım sıkıldım ben bu meslekten :)) zaten arife günü son olucak benimde,izin alıp çıkamıyorum biryere en iyisi düğüne kadar çalışmamak dedim :)) kendi gelinğimide kendim dikicem inşallahhh dha prova bile olamadım yogunluktan kafayı yiycem hiç sormaa canımm :)) aaa öğretmenmisinnn.. benim kayınvalidemde sosyal bilgiler öğretmeni.. sen ne öğretmenisin canımm ?

hmm ben gelinlik denerken cok eglendim de demekki sürekli içinde olunca o da sıkıyor bi yerden sonra
hmm iyi olur ya hem rahat rahat hazırlanır hem de biraz dinlenirsin :13:
sınıf ögretmeniyim cnm

hmm ben gelinlik denerken cok eglendim de demekki sürekli içinde olunca o da sıkıyor bi yerden sonra
hmm iyi olur ya hem rahat rahat hazırlanır hem de biraz dinlenirsin :13:
sınıf ögretmeniyim cnm

öyle canım benim ya bende öyle düşünüyorum:) hımm anladımmm

bende simdilik tatildeyim ya balayından sonra hemen okula başlıcam zor gelicek baya

ayyy doğruuu kıyamamm yaaa kötü olcak ciddeen düğün tarihini biraz erken seçseymişssiniz keske

Harika seçim
Şapka ve eldiven takmayı unutma sakın, çok ayrı bi hava katar
Mutluluklar

nikahım kıyıldı bile canımm:) duvak taktım şapka yerine :)
teşekkür ederimm

Son düzenleme:

ayyy doğruuu kıyamamm yaaa kötü olcak ciddeen düğün tarihini biraz erken seçseymişssiniz keske

nikahım kıyıldı bile canımm:) duvak taktım şapka yerine :)
teşekkür ederimm

kısmet canım ya aslında bizde daha erken düşünmüştük ama istedigimiz salon bu tarihte bostu ancak
ama 15 eylülün de bizim için cok büyük anlamı var o yüzden bu tarihe karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…