Nikah Kızlar Nikahım ve Düğünüm Farklı Tarihlerde Ama Nikahta Ne giyeceğim ben??

Ben daha cok bu modelleri begeniyorum nikahlarda:

$Original2012_Abiye_Elbise_Modelleri_Model_1_511.webp $ashley-brooke-event.webp $220461_1024.webp

Tabi önemli olan senin begenip kendini elbisenin icinde rahat hissetmen:34:

Vayy, güzel karar. Üstündeki Dantele bayildim. Normalde benim pek tarim degildir, ama elbiseyi görünce dantel eldivenin cok yakisacagini düsündüm :)

evet canıımm bende gördugude cok begendımm özel sıparıs bu musterinin birine yaptık.. hemen bende yaptırmaya baslıyorum :)

Benimde aynı şekilde olcak ben ekru bi elbise aldım saçımada minik tüllü şapkalardan takmayı düşünüyorum gayet şık duracağını düşünüyorum:)

bende nikahımı düğünden önce yapıcam ve bu tarz bi elbise istiyorm beyaz ama umarım bulabilirm içime sinecek bişey

izmirdeysen eger yardımcı olabilirim elbise için.. istanbulda isen ordada annem var gelinlik işiyle uğraşıyor :) canım..

izmirdeysen eger yardımcı olabilirim elbise için.. istanbulda isen ordada annem var gelinlik işiyle uğraşıyor :) canım..

çok tesekkür ederım cnm ama malesef ikisnde de deglm antalyadayım sanırım hazır bişeyler bakıcam artık gönlüme göre bi model bulurum inş :)

ayy geç oldu sankimm biraz ama görmemiştimm:(( çokk telaşlııymm canm sorma gitsinnn... daha alınacak birsürü şeyim var... gelinliğimii tesliim alamadımm falann :((( senin nasıl gidiyor bakimm??:9:

evet baya olmus :1:
benim de hazırlıklar devam ediyo canım koşuşturmaca işte gelinlik davetiye esyalar :16:
tatlı telaşlar bunlar paniğe gerek yok :21::21:

evet baya olmus :1:
benim de hazırlıklar devam ediyo canım koşuşturmaca işte gelinlik davetiye esyalar :16:
tatlı telaşlar bunlar paniğe gerek yok :21::21:

davetiyelere dagıtmaya başladınımıı ? yokSA bayramdan sonrayımı bekliceksinizz :)

Son düzenleme:
Back
X