Kızlar nikahim :(

erzey0403

04.03.2014
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
72
21
18
30
Merhaba kızlar benim iki hafta sonra nikahim var ve ben çok heycanliyim çünkü kekeme hastasiyim biraz kendimi geliştirdim Küçüklükten gelen bisey bu normal insanlarla konuşabiliyorum çok rahat takılmadan ama heyecanlaninca kitleniyorum en çokta adımı söylerken bide annemin babamın adini söylerken. Küçükken öğretmenlerle tanışma zamanında bu sorulardan çok sıkıntı çektim herşey düzeldi ama o duzelmedi nikah kıyan arkadaşlarıma soruyorum böyle bi skintisi olan var mıydı yada nikah memuruna Rica etsem sadece kabul edip etmicegimi sorar mi bana ?

Merhaba kızlar benim iki hafta sonra nikahim var ve ben çok heycanliyim çünkü kekeme hastasiyim biraz kendimi geliştirdim Küçüklükten gelen bisey bu normal insanlarla konuşabiliyorum çok rahat takılmadan ama heyecanlaninca kitleniyorum en çokta adımı söylerken bide annemin babamın adini söylerken. Küçükken öğretmenlerle tanışma zamanında bu sorulardan çok sıkıntı çektim herşey düzeldi ama o duzelmedi nikah kıyan arkadaşlarıma soruyorum böyle bi skintisi olan var mıydı yada nikah memuruna Rica etsem sadece kabul edip etmicegimi sorar mi bana ?
Hayirli olsun nikah memuruyla anlasabilirsiniz bence rahatsizlik veriyo size belliki.
Ben her yerde 14 gunde kekemelige son diye reklamlar goruyorum dusunmezmisiniz oyle birsey sizin daha kisa surer.

O hengamede anlamazsın bile neye evet dediğini :KK70:
Eğer düğün içinde olacaksa nikah, onu nikah dairesine gidip memurun odasında kıydırıp, düğün yerine gelebilirsiniz, ayrıca memura ödenecek para yarı yarıya düşer :KK70:
Eğer nikah töreni ise, memur sorar gibime geliyor, siz yinede rica edebilirsiniz, ayrıca göz temasında bulunmazsan imzaya kadar ve bol derin nefes alarak çözersin gibime geliyor.. Normal bir şey gibi bakmaya çalış..

Normalde sıkıntı yapmazdim aslında ama videoya cekilicek bide kekeme olduğumu bilmeyen insanlarda var çünkü normalde bir insanın takilabilicegi kadar takiliyorim anlamıyo kimse ama ben kimsenin de öğrenmesini istemiyorum ilköğretimde çok dalga geçtiler belki aynı günleri yaşamak istemiyorumdur bide video tek Anım olucak çok korkuyorum :(

Eğer kabi
O hengamede anlamazsın bile neye evet dediğini :KK70:
Eğer düğün içinde olacaksa nikah, onu nikah dairesine gidip memurun odasında kıydırıp, düğün yerine gelebilirsiniz, ayrıca memura ödenecek para yarı yarıya düşer :KK70:
Eğer nikah töreni ise, memur sorar gibime geliyor, siz yinede rica edebilirsiniz, ayrıca göz temasında bulunmazsan imzaya kadar ve bol derin nefes alarak çözersin gibime geliyor.. Normal bir şey gibi bakmaya çalış..
Eğer kabul etmezse ben yapamam gerçekten kiyamam :((

Ay yerim ya çok sempatik geldin bana nedense :KK49:
Canım senin en mutlu gününde en büyük derdin bırak bu olsun boşver kizzz:süslü:
Kekelesen ne olacak tek seferde söylesen ne olacak önemli olan ne cevap verecegin :rapci:
Evet dedikten sonra ne önemi var bosverrrr

Ay yerim ya çok sempatik geldin bana nedense :KK49:
Canım senin en mutlu gününde en büyük derdin bırak bu olsun boşver kizzz:süslü:
Kekelesen ne olacak tek seferde söylesen ne olacak önemli olan ne cevap verecegin :rapci:
Evet dedikten sonra ne önemi var bosverrrr

Ay çok teşekkür ederim canım benim

Ama bi gerçekki takmadan yapamiyorum çünkü hiç konusamazsam ağlarım evet demeden nikah memuru zorla evlendiriyolar sanar :(

Hafta içi olucak torensiz aileler olucak 20 3f0 kişi falan olur en fazla
Utanmayin bundan bu gayet insani bir durum evde kendi kendine denemeler yapin heyecanlanminiz normal sakin olun kekeleseniz bile ne olacak aile icinde herkes bilir rahatsizliginizi rahat olun soz gozunuzde buyutuyorsunuz sorun yok yani

sorsa bile ay kız heyecandan kekeledim gördün mü dersin bilmeyenlere. ayrica kimsenin haddine degil boyle bir durumla alay etmekm sen hic canini sikma kimse anlamaz. heyecandandir o :halay:

Normalde sıkıntı yapmazdim aslında ama videoya cekilicek bide kekeme olduğumu bilmeyen insanlarda var çünkü normalde bir insanın takilabilicegi kadar takiliyorim anlamıyo kimse ama ben kimsenin de öğrenmesini istemiyorum ilköğretimde çok dalga geçtiler belki aynı günleri yaşamak istemiyorumdur bide video tek Anım olucak çok korkuyorum :KK43:

Nikah memuru ile konus, kesin kabul eder.

Hafta içi olucak torensiz aileler olucak 20 30 kişi falan olur en fazla

Rahat ol,hem hafta ici aile arasinda oluyormus en azindan daha kalabalik bir ortam olmayacak,normal konusabilen insanlarda bazen takilabilir bu senin en özel anın keyfini cikar kendini germe simdiden
Mutluluklar

nikah o sorular sorulmadan da kıyılabilir
bana evlenmeyi kabul ediyo musun diye bile sormadılar :)
imzayı attı geçtim
5 dk öncesinden git memura
sadece evt dedirtsin

nikahın olayı imza atmak
gerisi formalite

Yahu o heyecanlı anda kekeleme sorunu olmayanlar bile kekeliyor :D takma kafana kekelerim diye korkarsan kekelersin... kötüyü çağırma bosuna.... ayrica kekelesen ne yaa kime ne

nikah memuru bana ad soyadini sormuştu bende direk EVET demişim la:D bende anlayamamişim.sonradan farkettim bişey olmadi. geçti bitti:D

ayyy seni yerimm:KK16: En büyük derdin bu olsun canım benim. Kendine güven ve rahat ol ne olursa olsun o gecenin prensesi sensin bunu bi an olsun aklından bile çıkarma. Hee yine de istersen memur ile öncesinde konuşup durumunu belirtirsen o da anlayışla karşılayıp sana yardımcı olacaktır.

ben de sadece evet diyeceğim sanmıştım,adam adımı soyadımı ana baba adımı sorunca ,gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım böyleee:KK57::KK57: :KK70::KK70::KK70: güzel bir anısı bile kalır takma kafana...üstelik sadece aile arasındaymış endişe etme..sen ne kadar büyütürsen gözünde o kadar sıkıntılı olur.rahat bırak kendini..

Benim adımı soyadımı sormadılar ki. Bilmem kim kızı elvan bilmem kim oğlu bilmem kimi eş olarak kabul ediyor musun dedi sadece.
Bizim de oda nikahıydı. Sorusuz beş dakikada iki evet alıp kıydılar bitti. Belki de oda nikahında sorulmuyordur.
Stres yapmayın. Nikaha geçmeden önce rica edersiniz yine de nolur nolmaz diye. Emin olun anlayış gösterirler.
Mutluluklar..

Back
X