Doğuma Hazırlık Kızlar nişanım geldi!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

btlozrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
176
1
46
İstanbul
Az once kalktim bi heycan kostum lvboya acik kirmizi akinti gib bise.aradim erşan beyi off cok heycanliyim nasi beklicez4saat esim benden beter

sakın panik yapma canım.aynı durum 10 gün önce en yakın arkadaşımın başına geldi gece yarısı ertesi gün öğleden sonra sezeryanla doğum yaptı.hakkında hayırlısı olsun.sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşursun inşallah bebişine....

:9::9: Bende sandım nişanlanacağınız gün yaklaştı :9:
Ah cahillik ne kötü :44:

sağlıkla ve kolaylıkla gelsin yavrun.
duşunu al, muhtemelen normal doğum yapacaksın enerjiye ihtiyacın var bir şeyler ye. yarın belki de bu saatlerde mis kokulunun yüzüne bakıp "senden önce yaşamamışım ben." diyeceksin.

hadi bakalim panik yapma.. Rabbim bebegini sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Cok tesekkurler heycanla bi kalktik .dusumu simdi mi alayim.doktorum4saat soara falan sancilar siklasir dedi evet normal dogum dusunuyorum..annemlee de bende sahurda bi heycan olduk ramazanin da ilk gunu hayirlisi olsun insallah yaa..az once lavaboya gittim tekrar kan geldi normalmi ki:s

normal doğum yapmadığım için bilmiyorum nişan nasıl gelir, doktorunu ara, ona mutlaka sor bunu.
duşunu al sancılar sıklaşmadan, halin olursa evden çıkmadan ılık suyun altına girersin istersen.
ben de geçen yıl ramazanın ilk günü doğum yapmıştım :)

Yawrum erkek bayanlar uyusum biraz uyandim biseyler hissedince suyum geldi sandim ama adet gorur gibiyim:/anlayamadim ben bunu ya bu nişan bu kadar çok gelir mi ped koymustum. Ufff sancim da yok suan yeni kalktim acaba siklasma araligina mi denk gelmedim.delircem yaaaa

ayy heyecanlandım, sanki bnm bebeğim olcak :1: :1: :9:

keyfim yoktu kalktığımdan beri ama bunu okuyunca yüzüm güldü :40:
hayırlısıyla doğur inşallah canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin :34:

Bu İnternet nasıl birşey oldu ya
Çocuk doğdu doğacak hala nette :)))
Sanaldan doğuracak nerdeyse:DDDDD

Yazış tarzıda panikli
Heycanlandım walla ekrandan kucağıma bebek gelcek bi anda sanki :))))

tek avazda insallah..Allah saglikla,mutlulukla kucaginiza almanizi nasip etsin :nazar: taze anne :1:

Bebeğiniz erkekmiş ama ilerde yazdıklarınızı okursa çok güler :1: Anı kalcak :52:
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
:nazar:

Back
X