Oral sex yapmak hakkında

Kızlar hepinize tskkur ederım yemın ederım ben bukadar kısnın yaptıgını bılmıyordum suan sasırdım içimde rahatladı cevremdekiler boyle duruma kotu bakıyolar doye banada kötü gibi geldi sanırım yanı herkez yapıyormus onu farkettım

Kızlar hepinize tskkur ederım yemın ederım ben bukadar kısnın yaptıgını bılmıyordum suan sasırdım içimde rahatladı cevremdekiler boyle duruma kotu bakıyolar doye banada kötü gibi geldi sanırım yanı herkez yapıyormus onu farkettım
Sen bir de kendine yaptır da gör bakalım
:KK45:
:confused:

Gunah degildir tabiki hic boyle bisey duymadimda aklimada gelmez kocam sonucta. 9 yildir yapmamis olmaniza uzuldum

Doktora gitti sperm testı yaotı ultrasona koydu bır sokıntın yok sperm testınde fazlan bile var dedi piskolojiktir dedi
Bunlar sperm sayısıyla alakali değil ki hormonal sorunlar oluyor.mesela testesteron eksik oluyor yada hipofiz bezi gereken salgilamayi yapmıyor gibi gibi

Aynen hakkını savun yakasına yapış o da sana yapsın win win sonuçta sen onun sırtını kaşıdın o da seninkini kaşısın kadınlarımız mahrum kalmasın :21:

Ne bileyim sana böyle birsey nasıl layık görurum falan demişti
Başkasına yaptırıyor olmasın? Yol kenarında genelde sahil şerinde bir sürü araba bunun için durur, kadınlar kendini pazarlıyor. Ben olsam hayırdır derdim yani?

Günah mı??. Neden gunah olsun? 9 yıldır bırbırınıze bunu yapmadığınıza üzüldüm. Benım en sevdıgım sey😄😄 dalga gecmeyınız😂 bunda ne var yahu kocan o senın sağlıklı bı cınsel hayat ıcın bırbırınızın zevk noktalarını bulmalısınız , zaten sorun varmıs

Başkasına yaptırıyor olmasın? Yol kenarında genelde sahil şerinde bir sürü araba bunun için durur, kadınlar kendini pazarlıyor. Ben olsam hayırdır derdim yani?
Yok dedi bilmiyorum zaten erken boşalma sorunumuzda var o yüzden istek yok eşime de demeye cekiniyorum yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum ama siteden izliyorum

Yok dedi bilmiyorum zaten erken boşalma sorunumuzda var o yüzden istek yok eşime de demeye cekiniyorum yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum ama siteden izliyorum
Konuşun böyle şeyleri. Erken boşalma için de penis dolgusu var. Gayet başarılı ürologlar yapıyor tavsiye ederim

Oldu bitti ye getiriyor cabuk olduğu için 2. Defa olsun dediğimde uykum geliyor geç oldu diyor oda haklı 4 çocuk uyuyana kadar adamda beklemekten yoruluyor

Oldu bitti ye getiriyor cabuk olduğu için 2. Defa olsun dediğimde uykum geliyor geç oldu diyor oda haklı 4 çocuk uyuyana kadar adamda beklemekten yoruluyor
Yapmak isteyen adam yapiyor. Gerekirse sabah yapiyor ama yapiyor.

Esiniz erken bosaldigi icin kendine guvenmiyor bence.

Yine de erken merken, 4 cocuk yapmis masallah :D

Back
X