Ben
Şaka yapmıyorum neden her söylediğime bi dalga geçiliyor onu anlamıyorum benTrol falan mısın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka yapmıyorum neden her söylediğime bi dalga geçiliyor onu anlamıyorum benTrol falan mısın?
Eşimiz size helal değil mi? Neden günah olsun ki? Mikrop konusuna gelince ilişkiye girmeden önce eşiniz iyice temizlesin yeter. Pişmanlık gerektirecek bir durum yok yani. Millet evlenmeden ağzına alıyorMerhaba arkadaşlar 9 yıllık evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik evlendiğimizden beri erken boşalma problemi vardı daha sonra zorda olsa cocuk sahıbı olduk dogumdan sonrada bu problem dahada buyudu sertlesme problemi de cıktı evde gecen gün gardrobun üzerinde viegra hap buldum eşim benden gizli 1 senedir hap içiyormus tabi bencok kızdım zararlarını bılıyorum konustum onunla attırdım hapları bu aksam oda bana dediki ben senden farklı bırsey beklıyorum bana oral yaparmısın ben onun kendını yetersız hıssetmesınden üzüldüğünü anlıyorum kaç gündür bende bilmiyorum dedim ama bu yuzden kabul ettım 9 senedir ilk defa boyle birsey yaptım cok pişman oldum günah oldugunu duymustum ama esımde bu sekılde düzeldi yani istek geldi cok afedersiniz yani konusacak kimsem yok buraya yazıyorum beni bi aydınlatırmısınız bu günahmıdır mikrop kaparmıyım agzımı sabunla yıkadım o gormeden
İnanmıyorsunuz neden acabaNe dalgası vallah gerçek diyorum
Normal bir durum değil çünküİnanmıyorsunuz neden acaba
Evlenmeyi beklesek ohoo kurumuş kalmistim ahshhd islevini yitirirdi simdiye kadarEşimiz size helal değil mi? Neden günah olsun ki? Mikrop konusuna gelince ilişkiye girmeden önce eşiniz iyice temizlesin yeter. Pişmanlık gerektirecek bir durum yok yani. Millet evlenmeden ağzına alıyor![]()
Kocamla evlenmeden 1 sene önce dini nikah kıydık neden acaba jdhdlsndjeEvlenmeyi beklesek ohoo kurumuş kalmistim ahshhd islevini yitirdi simdiye kadar![]()
ahahaha sabunla yıkama olayına çok güldüm bilmiyorum ama hem yapıyorsan hem yaptırıyorsan işin en zevkli kısmı orada birşey olmaz kız eşin sonuçtaaaMerhaba arkadaşlar 9 yıllık evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik evlendiğimizden beri erken boşalma problemi vardı daha sonra zorda olsa cocuk sahıbı olduk dogumdan sonrada bu problem dahada buyudu sertlesme problemi de cıktı evde gecen gün gardrobun üzerinde viegra hap buldum eşim benden gizli 1 senedir hap içiyormus tabi bencok kızdım zararlarını bılıyorum konustum onunla attırdım hapları bu aksam oda bana dediki ben senden farklı bırsey beklıyorum bana oral yaparmısın ben onun kendını yetersız hıssetmesınden üzüldüğünü anlıyorum kaç gündür bende bilmiyorum dedim ama bu yuzden kabul ettım 9 senedir ilk defa boyle birsey yaptım cok pişman oldum günah oldugunu duymustum ama esımde bu sekılde düzeldi yani istek geldi cok afedersiniz yani konusacak kimsem yok buraya yazıyorum beni bi aydınlatırmısınız bu günahmıdır mikrop kaparmıyım agzımı sabunla yıkadım o gormeden
Ben erkekmişim yeni farkettimOral ne zamandan beri günahmış erkeklerin en çok sevdiği şey mutlu olmuştur bence devam et
Prezervatif taksın oyle yap tiksiniyorsanMerhaba arkadaşlar 9 yıllık evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik evlendiğimizden beri erken boşalma problemi vardı daha sonra zorda olsa cocuk sahıbı olduk dogumdan sonrada bu problem dahada buyudu sertlesme problemi de cıktı evde gecen gün gardrobun üzerinde viegra hap buldum eşim benden gizli 1 senedir hap içiyormus tabi bencok kızdım zararlarını bılıyorum konustum onunla attırdım hapları bu aksam oda bana dediki ben senden farklı bırsey beklıyorum bana oral yaparmısın ben onun kendını yetersız hıssetmesınden üzüldüğünü anlıyorum kaç gündür bende bilmiyorum dedim ama bu yuzden kabul ettım 9 senedir ilk defa boyle birsey yaptım cok pişman oldum günah oldugunu duymustum ama esımde bu sekılde düzeldi yani istek geldi cok afedersiniz yani konusacak kimsem yok buraya yazıyorum beni bi aydınlatırmısınız bu günahmıdır mikrop kaparmıyım agzımı sabunla yıkadım o gormeden