Arkadaslar hepinize cok tesekkur edrim oglusum suan yanimda melekler gibi uyuyor.sezeryan dogum yaptim normal istiyordum etilerdeki doktorum zeynep kamilde yuzde yuz nirmal dogurtuyorlar demisti bu tarafta oldugu icin iyi demistik..oraya gurdim ve nevrim dondu sancilarim var bi yandan vietnam reviri gibiydi sşoka ugradim!.en son esime gizlice. Mesaj attim cunku dogumhaneye girdinmi cikamiyosun cezaevi gibi tek basina aliyolar.heryer kan sivi salgi cigliklar offf..neyse muayene etti bi doktor beni bise dmeden basti cikti gitti sonra ogrendim bebek iriymis sezeryana alcaklarmis su ictigim icin 5saat beklicekmisim orda.esime dedim cikar beni burdan.doktora diyorum esim geliyo kapida gorusmeniz mumkunmu ama boyle olmuyor kendi isimizi yapamiyoruz senin yuzunden diye cikisti ortalik yerde bana.oturuyodu halbuki.zaten dekor da bi ilginc sagli sollu yataklar yataklarda ciglik atan kadinlar bazilarinin basinda hemsire ellerini sokmuslar ikin dedim sana ikin bagirip durma diye cemkiriyolar.ortAda koridor gibi buyuk bi alan olusuyor yataklarin arasinda oraya masa atmis doktorlar falan oturyo form dolduruyolar.ordan ikindiran hemsire bagiriyo doguruyosun hop aliyolar kadini dogumhaneye bes dakka sora cocuk.bana kal geldi tabiri caizse.nefret ettim kadinligimdan.esim aldi gittik yunusemre hastanesine.madem sezeryan olcan senin doktorun geliyo burda yaptircak dogumu dedi.iste hastaneye girince bir ohhh dedim hastane budur.ciktik bana ayrilan odaya hemsireler bi ilgili doktorlar bi neseli ama sancilarim siklasmis yattim odama anam babam esim yanimda herkes tek basima degilim oh dedim.karsidan geldi doktorum bana sordular ne istersin diye anestezi uzmani hepsini acikladi tek tek ben agliyorum sancidan bi yandan...dedim genel anestezi yapin uyumak ve uyaninca herseyi unutmak istiyorum.ok dediler.sora amelyathaneye ciktim buzzzz gibiydi.sert bir zemine yatirdilar soydular karnima bise surduler sonra anestezi doktoru bunu cek oksijen veriyoruz korkma dedi ikinci cekisimden sonra gitmisim...uyandigimda melegim yanimdaydi bizimkiler onu seviyodu..getirdiler kokladim.uyuyodu misil misil gozlerim doldu dedim bu melek benim mi simdi..uyusuklugum henuz tam gitmemisti ama oglusumu veiler emzirmem icin..emzirdim.sut geldimi gelmedimi hatirlamiyorum ama emdi bitanem..o ara sizdim gene..3gun hastanede kaldik cok ilgilenildi yurutme egzersizleri yaptirildi sut arttirici besinler verildi ayriyeten bana...gece yarilari kontrole gelindi oda telefonundan arandik bi sorun var mi diye sabahlari hangi gazeteyi istersiniz diye arandik.bebisimin kontrol ve asilari yapildi.amelyatin ertesi sabahi doktorum geldi karsiya gecmeden bi ugriyim demis tatli kadin...oglusumu bana benzetti..bikac foto koycam buraya da..agrilarim disinda hersey iyiydi.cuma dogdu oglum ömer buğram ramazanin ilk gunu...insallah omrude hayirli olur dogdugu gun gibi..simdi sutum cok iyi masallah ama uclarim berbat oldu lansinoh kullaniyorum pek kar etmiyor.neyse artik geldi ya melegim cok sükür...
Cnm çok geçmiş olsun..!Allah hayırlısıyla bize de yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş..!Buğra ismini eşim çok beğeniyordu ama kızımız olacağı için vazgeçtik tabi..