Kızlar Nokur Koşun Yetişin RezilOldum Galiba

Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti sen beni guldurdun ya allahta seni guldursun:confused:herseye rezil.oldum saniyorsun bir gun eteginin fermuari bozulacak pat diye ayak bileklerine inecek herkesin icinde rezillik neymis goreceksin:rolleyes:
Kiz facede milleti dikizliyorsun madem delil.birakma begen butonuna yaklasma bile:KK33:
Diyelimki bu begenilen zat-i muhterem evvel beni begenmis yupillerr olsun diye havaya girerse benm facem yok baska biri senle dalga gecmis senin begenilecek bi yerinmi varda begeneyim diye cemkir:KK71:
Gecmis olsun yok anlamamistir o salak zaten anlamaz:sus:

Delisin kiz sen cosmusun yine

Sigara icip aska gelmedin insallah
Kiz ne fermuari son gunlerde zayifladim diye etegim belime iniyoduda kendi etegime basiyordum yururken bi gun onecek asagiya diye odum kopuyodu zaten

Kiz bide cocukla gorusmuycez ki artik nosu falanda bende yok ama ya ordaki arkadaslara evvel beni facedem gozetliyor falan derse nolcak

Delisin kiz sen cosmusun yine

Sigara icip aska gelmedin insallah
Kiz ne fermuari son gunlerde zayifladim diye etegim belime iniyoduda kendi etegime basiyordum yururken bi gun onecek asagiya diye odum kopuyodu zaten

Kiz bide cocukla gorusmuycez ki artik nosu falanda bende yok ama ya ordaki arkadaslara evvel beni facedem gozetliyor falan derse nolcak
Hahahah gozetliyor diyecek kadar acizse birak eglensin gariban:halay:
Su uyuz oldugun adammi buo_O
Ya anlamaz cekmissin begeniyi.kulaginada boyle bir laf gelorse sonuna kadar jnkar o kimki begeneyim halisulasyon goruyor benm facem yokki neyimle begenecegim de:KK45:

@yegaaa @mangolubira yetisin evvel yine rezil olmus:oops:
Kirmizi alarm toplasin:duduk:

Senin kafana evvelin rezillikleri kadar tas dusmesin hemi ayyyg cok utandim ya ben

Aslinda bi ara az daha biseyi sorma bahanesiyle mesaj falan atayim dedimde facesinden sonra vazcaydim acaba daha buyuk rezillik mi olurdu

Senin kafana evvelin rezillikleri kadar tas dusmesin hemi ayyyg cok utandim ya ben

Aslinda bi ara az daha biseyi sorma bahanesiyle mesaj falan atayim dedimde facesinden sonra vazcaydim acaba daha buyuk rezillik mi olurdu
Yaz yaz ben seni begenmedim hiccc ustune alinma de:63:
Kk daki evvelahirde ben degilim oradaki bahsedilen sahis sen hic degilsin yaz:halay:
Batti balik yan gider rezil olmusken dibe vurma lazim:rolleyes:ya delimisin niye rezil.olasin.
Gecen dilencinin biri cadde ortasinda acmis.memesini cocugunu emziriyor cocuk emiyor bak sen emmesen su amcalara veririm.memeyi diyordu:rolleyes:
Rezilik gormemissin sen duyanda baskasina atacagin ask mesajini yanlislikla bu adama attin sanir:KK34:
Yengemin sinir ilaci icip ettigi kufurleri anlatmisyim hemde misafirlerine o bile bunu rezilik saymiyor sana ne okuyor:KK4:

Yaz yaz ben seni begenmedim hiccc ustune alinma de:63:
Kk daki evvelahirde ben degilim oradaki bahsedilen sahis sen hic degilsin yaz:halay:
Batti balik yan gider rezil olmusken dibe vurma lazim:rolleyes:ya delimisin niye rezil.olasin.
Gecen dilencinin biri cadde ortasinda acmis.memesini cocugunu emziriyor cocuk emiyor bak sen emmesen su amcalara veririm.memeyi diyordu:rolleyes:
Rezilik gormemissin sen duyanda baskasina atacagin ask mesajini yanlislikla bu adama attin sanir:KK34:
Yengemin sinir ilaci icip ettigi kufurleri anlatmisyim hemde misafirlerine o bile bunu rezilik saymiyor sana ne okuyor:KK4:

Koptum ben valla ayyy gulmekten catliycam simdi burda

Tezegi avucla yemis:cry: seni tanimak guzeldi evvelim kesin kodese girersin sarkintilik ve tacizden:-)neyse gorus gunleri sana temiz don atlet getiririz biz fedakar arkadaslariz rezilde olsan seni oldugun gibi severiz:KK20:

Tamam bende icerde boncuktan kuslar cicekler bocukler yaparim ekmek elden su golden don atlette ipeqbojuqu ipeqbojuqu @mangolubira dan icerde o paralari biriktirecem donusum muhtesem olacak:cool:

Kizlar ben face hesabi killanmiyirum normalde kendi adima bi hesabim var ama kimseyi eklemiyorum normalde ara ara oyle bi can sıkintısibdan birilerine fakan bakarim

Demin canim sıkıliyodu bi arkadas var (yanliz dun aksam yazdigim konudaki degil) oyle bi kac kere ilgili alakali hareketleri falan olmustu

Bende oyke bi facesine bakim derken cocugun bi paylasimini yanlislikla begendim sonrada aptal gibi geri aldim:kızgın: kendimi rezil olmus gibi hissediyorum :skandal:ayyy napicam simdi ben :KK23:cok utandim cok simfi bilfirim godecek mi ona nokur godecek demeyin hesabi dondursamsa giser mi nolur acil yardim
Rezil olmadın böyle hatalar olur.salla gitsin.

Back
X