Kızlar Nokur Koşun Yetişin RezilOldum Galiba

Sen bitmissin biz bizey yapamayiz allah kurtarsin:rolleyes:evvel kos bak beterin beteri var:confused:
Ayy Allah iyiligini versin koptum gulmekten àma icimdende ilik biseyler akti
Yani simdi onà istek gitmistir diyosun
Peki istegi geri alinca ne oluyor ?
Nasil bir ileti gidiyor karsi tarafa
Ayy ben basimi nerelere vursam
Bi kez daha utandim simdi

Ayy Allah iyiligini versin koptum gulmekten àma icimdende ilik biseyler akti
Yani simdi onà istek gitmistir diyosun
Peki istegi geri alinca ne oluyor ?
Nasil bir ileti gidiyor karsi tarafa
Ayy ben basimi nerelere vursam
Bi kez daha utandim simdi
Vala tek cozum adamin facesini patlatip istegi havada yakalamak:halay:
Ya da deli numarasi yapmak facemi patlatmislar imdattt die yirtinip sucu face hirsizlarinin uzerine atmak:duduk:
Yok ya istegi geri almissin insalah gormemistir sen geri cekene kadar gorduysede gozu kor olsun:63:

Ya da deli numarasi yapmak facemi patlatmislar imdattt die yirtinip sucu face hirsizlarinin uzerine atmak:duduk:
Yok ya istegi geri almissin insalah gormemistir sen geri cekene kadar gorduysede gozu kor olsun:63:
Ne seker bi kizsin canim s'en ya
Her cevabinla ayri bir kahkaha atiyorum àma yine de aklima gelince
Istegi geri alinca yine haberi oluyomu bir fikrin varmi? Iyice adamin totosu kalkmistir gorduyse
Ah ki ne ahh
Cevaplarin icin sagol canim cok sempatik oldugunu yazdiklarinla bile belli ediyosun

Ne seker bi kizsin canim s'en ya
Her cevabinla ayri bir kahkaha atiyorum àma yine de aklima gelince
Istegi geri alinca yine haberi oluyomu bir fikrin varmi? Iyice adamin totosu kalkmistir gordum se
Ah ki ne ahh
Cevaplarin icin sagol canim cok sempatik oldugunu yazdiklarinla bile belli ediyosun
Ya canim cok tesk ederim;) o senin sekerligin.
Hayir gormemistir.madem.gorecek neden geri al secenegi olsun ki.benm bi tane cakma facem vardi yilar once face osmimde sanane olm du. Ben bu faceden jnvdeki arklari felan dikizliyodum arkadaslarinin arkadaslarina giriyodum:deli:
Bi kere yanlislikla birine arklik jstegi yolladim hemen geri aldim kimse bisey anlamadi:dondurma:
Birazda sakarim mileti yanliskla begeniodum geri aliodum baktim elim rahat durmuo faceyi dkndurdum :duduk:oh simdi kafam rahat:işsiz:
Korkma bisey anlamaz zaten erkekler bziim kdr akkili degiller :halay:totosu yerr yapisik hayatina dvm etsin dangoz herif:KK14:

Ay gülesim geldi özür dilerim ama çok sempatik buldum sizi hahaha.
Rezil olunası bir şey değil ki bu ben babama sevgilime attım sanıp aşkım demiş insan olarak bu çok komik geldi

Siz sempqtikligi sabah korkudan elim ayagim titrerken gorecektiniz:KK53:aklim cikti resmen
Sabah durumum aynen boyleydi:skandal:

Sizin babanizla araniz tepkisi nasil oldu

konu sahibi gecmis olsun
malesef bu sabah benimde basima geldi
daha once kendisine aski ilan ettigim ve reddedildigim adamin profiline bakarken ona arkadaslik gondermisim
ve nasil olur ben gonderdigimin bile farkinda degilim
belkide gunler once gonderdim ama bu sabah farkettim ona gonderdigimi
nasil telas yaptim ,nasil geri aldim bilemiyorum ,yerin dibine gectim sanki
facebook kullanmaya yeni baslamistim ve daha yeni ogreniyorum bazi seyleri
birde dokunmatik telefonla arada girip bakiyordum demekki o esnada basmisim ya
benim durumum ne peki kizlar ?geri aldim o istegi ama illa gormustur dimi?

Bunu okuyunca sabah kendime ne kadar uzulduysem sizede o kadar uzuldum diyebilirim

Ama sahiden benim baktigim kisiye karsi bi hissim yoktu siradan is arkadasi iste ama kafamda soru isarwti olusturan son gunlerde can sıkintısindan kendimi onun yanina cok atarsim yada onu cagirirdim bu bildirimden sonra bu gidis gelisleri yanlis anlar diye cekiniyorum

Senin ßu parlak fikirlerinde olmasa nedeceydik

Aaaa ben siz rezil olmayin diye kendimi paraliyorum evvelim:halay:ne kaadan uzuluyorum.siz rezil olacaksiniz diye gormuyormusun:KK48: zaten sigarayi biraktim kafam dumanli dokunmayin cok dertliyim:işsiz:
Oy kiyamam ben bocuqume bende senin kadar dertliyim undan ayrilmis olmakta bi o kadar zor

Kiz kuzen watsap kullanmiyo demin o hesaptan yazmis bi actim mesaj var elim ayagim bi titredi 3.5 attim.korkudan yusuf yusuf oldum zannettim ki bildirim sahibi mesaj atti:kızgın:
Hahah sen kastikca korktugunla sinaniyorsun:deli:diyelimki mesaj atti evvel hanim beni begenmissin dedi evet foton guzelmia begendim.nhb nasilsin diye sohbet etsen nolucak:işsiz:
Adam is arkadasin sohbet etmenden normal ne olabilir duyanda eski kocan sanacak:halay:

Hahah sen kastikca korktugunla sinaniyorsun:deli:diyelimki mesaj atti evvel hanim beni begenmissin dedi evet foton guzelmia begendim.nhb nasilsin diye sohbet etsen nolucak:işsiz:
Adam is arkadasin sohbet etmenden normal ne olabilir duyanda eski kocan sanacak:halay:
Degil mi hatta du ben bu saatte kendisine mesaj yollayim hist noruyon diye belkim bi ask falan baslar havada ask kokusu olur senin yanina kadar falan gelir:KK36:guzel olmaz mi

Degil mi hatta du ben bu saatte kendisine mesaj yollayim hist noruyon diye belkim bi ask falan baslar havada ask kokusu olur senin yanina kadar falan gelir:KK36:guzel olmaz mi
Olur olur bal gibi olur:dondurma:
Adama.mesaj atsan bdv sana calisir:eğlence:msj attim rezil oldum kepaze oldum imdatttt diye konular acarsin bizde ora yardiririz:halay:uslu dur faceden uzak dur:KK34:

konu sahibi gecmis olsun
malesef bu sabah benimde basima geldi
daha once kendisine aski ilan ettigim ve reddedildigim adamin profiline bakarken ona arkadaslik gondermisim
ve nasil olur ben gonderdigimin bile farkinda degilim
belkide gunler once gonderdim ama bu sabah farkettim ona gonderdigimi
nasil telas yaptim ,nasil geri aldim bilemiyorum ,yerin dibine gectim sanki
facebook kullanmaya yeni baslamistim ve daha yeni ogreniyorum bazi seyleri
birde dokunmatik telefonla arada girip bakiyordum demekki o esnada basmisim ya
benim durumum ne peki kizlar ?geri aldim o istegi ama illa gormustur dimi?

Arkadasim relax ol olaya kuzenimin bakis acisiyla yaklasiyoruz

Allah Allah ne var yani profiline baktik adam mi oldurduk

Deyip rahat bi nefes aliyoruz

Back
X