• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Nokur Koşun Yetişin RezilOldum Galiba

Üzülme ya olabilir, hepimizin başına geliyor böyle şeyler :olamaz:

Belki de anlamamıştır bile. Telefon bildirimleri kapalıysa, ve o sırada facede değilse farkına bile varmamıştır..

Simdi cok bilmis bilmis konusuyorum gibi olacakta, kendini sev diyorum. Hepimiz ne hatalar yaptik. Insan oglu bir oyle dusunur, bir boyle. Ciddi manada kotu bir insan olarak toplum tarafindan mimlenmedikten sonra, baskasinin hakkimda ne dusundugunun cok da bir onemi yok.
Sen kendini biliyorsun sonucta. Olurda yuzlesme firsati dogarsa, yanlis anlamayi duzeltirsin. Yok zaten hic gundeme bile gelmiyecekse, seni hic etkilemeyecek bisey icin bu kadar kafa yorman cidden gereksiz.
Insanlar kendi dertlerinden baskasini pek dusunmuyor aslinda. Biz hakkimizda ne dusunuyor diye endise ederken, onlar coktan unutmus oluyor.

Normalde faceden bisey soracakmisim gibi mesaj atacaktim ama sizin yorumlarinizdan sonra ne dusunurse dusunsun diye kendimi sakinlestirmeye calisiyorum mesaj falan atmadim yani

Desteginiz icin gercekten tesekkurler

Ooo o da bir sey mi tanımadığım birine arkadadasim benim hesabımdan istek atti.5 5 gibi attti ve bunu saat 9 a gelirken iptal ettim. Asil çocuk ne der hem istek atti hemde geri almis:halay:

Ooo o da bir sey mi tanımadığım birine arkadadasim benim hesabımdan istek atti.5 5 gibi attti ve bunu saat 9 a gelirken iptal ettim. Asil çocuk ne der hem istek atti hemde geri almis:halay:

Ya tanimafiginiz biriyse sorun hic gormeyeceksiniz ki

Sindi dusunuyorumda acaba bu arkadas diger arkadaslara evvel hem begenmis hem begenisini geri almis falan der mi ki

Beğeniyi geri çektiysen bildirim gitmemiştir
Gitse bile dert edecek bi şey yok. Başka bişey paylaştığında beğen geri çekme. Ben öyle yapıyorum :D Tabi alakasız bişey olmasın beğeneceğin :)

Kizlar ben face hesabi killanmiyirum normalde kendi adima bi hesabim var ama kimseyi eklemiyorum normalde ara ara oyle bi can sıkintısibdan birilerine fakan bakarim

Demin canim sıkıliyodu bi arkadas var (yanliz dun aksam yazdigim konudaki degil) oyle bi kac kere ilgili alakali hareketleri falan olmustu

Bende oyke bi facesine bakim derken cocugun bi paylasimini yanlislikla begendim sonrada aptal gibi geri aldim:kızgın: kendimi rezil olmus gibi hissediyorum :skandal:ayyy napicam simdi ben :KK23:cok utandim cok simfi bilfirim godecek mi ona nokur godecek demeyin hesabi dondursamsa giser mi nolur acil yardim

Yok canım facebook bildirimleri hemen göndermiyor. Belli aralıklarla ile gönderiyor. Haberi bile olmaz

benim bildiğim hemen gönderiyor özellikle cepten kullanıyorsa derhal beğeni yaptığınızı görmüştür. sizin isminiz mi yazıyor face de peki?

Back
X