- 6 Haziran 2019
- 300
- 298
- 53
- Konu Sahibi papatyakiz1
-
Sağol canım içimi ferahlattinRutin gebelik testi o bana doktorum gebe kalmadan yapmisti planli oldugu icin.
Bebeğin haftasıyla uyumlu. O testler herkese yapılıyor merak etme. Kendini bu kadar strese sokarsan bebeğin de strese girer yapma bunu ikinizedeKızlar 8. Haftanın içindeyim ve bugün ilk defa ultrasona gittim. Keseyi gördük kalp atışı var dedi ama dinletmedi kaç olduğunu da söylemedi dr. Hep bı telas içindeydi sürekli iş yapıyor bana soruyor ve sekreteri yazıyordu yani soru soracak ne fırsat ne zaman olduzaten muayene 5 dk sürmedi. Yani sonuç olarak kötü bişey söylemedi Sata göre 7+6 saymistim 7+5 dedi sonra toksoplazma testi istedi işte burada çok endişelendim niye istedi bilmiyorum herkesten mi isteniyor yoksa birşeyden mi suphelendi cok kötü hissediyorum ya keşke ozele gitseydim doğru dürüst ne soru sorabildim ne bilgi alabildim
Allah razı olsun canım ilk olunca biraz elim ayağıma dolaştı :)Bebeğin haftasıyla uyumlu. O testler herkese yapılıyor merak etme. Kendini bu kadar strese sokarsan bebeğin de strese girer yapma bunu ikinizede
Canım sana tavsiyem sakın bidaha devlete gitme bak durumun müsaitse özele git dğlse mecbur devlete gidecen. Ben bikaç ay devlete gitmek zorunda kaldım soru sormaya bile izin vermiyorlar ya sadece bebeğin sağlıklı bitti detaylı anlatmıyorlar 3 4 doktor değiştim. Ctesi özel hastaneye gittim yemin ederim bi doktorun elinin bana değdiğini anladım kadın baya ilgilendi sağolsun ilk bebeğin bide gitsen özeleKızlar 8. Haftanın içindeyim ve bugün ilk defa ultrasona gittim. Keseyi gördük kalp atışı var dedi ama dinletmedi kaç olduğunu da söylemedi dr. Hep bı telas içindeydi sürekli iş yapıyor bana soruyor ve sekreteri yazıyordu yani soru soracak ne fırsat ne zaman olduzaten muayene 5 dk sürmedi. Yani sonuç olarak kötü bişey söylemedi Sata göre 7+6 saymistim 7+5 dedi sonra toksoplazma testi istedi işte burada çok endişelendim niye istedi bilmiyorum herkesten mi isteniyor yoksa birşeyden mi suphelendi cok kötü hissediyorum ya keşke ozele gitseydim doğru dürüst ne soru sorabildim ne bilgi alabildim
Çok yanlış düşünüyorsun. O dr dan kaynaklı bir durum. Ben özele gittim muayene İçin 150 tl verdim kadın yüzüme bile bakmadı bebek hakkında hiç bişey demedi sordurmadı bile devlete gittim dr en ince ayrıntısına kadar anlattı. Bu evrede çok dr değiştim ama bu işin özeli devleti yok dr ilgiliyse her yerde ilgiliCanım sana tavsiyem sakın bidaha devlete gitme bak durumun müsaitse özele git dğlse mecbur devlete gidecen. Ben bikaç ay devlete gitmek zorunda kaldım soru sormaya bile izin vermiyorlar ya sadece bebeğin sağlıklı bitti detaylı anlatmıyorlar 3 4 doktor değiştim. Ctesi özel hastaneye gittim yemin ederim bi doktorun elinin bana değdiğini anladım kadın baya ilgilendi sağolsun ilk bebeğin bide gitsen özele
Sanırım ablamda da istemişti onu canım, bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Ben de devlete gidiyorum, özelde karşılaştığımdan çooook daha ilgili doktorum. İnce ince anlatır, ekranı bana çevirir bak burada bu var şurada şu var diye gösterir. İyi doktor biraz şans meselesi. Tabi devlet hastanesinin yoğunluğundan işlemler özele göre daha hızlı oluyor. Sanırım hamile kalırsam 2 ay devlet 1 ay özel şeklinde iki doktorla devam ederim. Çünkü devlette eşle girilmiyor çoğu zaman. Ben eşimin de sürece dahil olmasını istiyorum
Doğrudur doktor kaynaklı ama özel olunca doktor mecburen işini yapmak zorunda kalıyor bir şikayetle toparlıyor kendisini. Ben 6.ayıma kadar değiştirmediğim doktor kalmadı. İlk doktorum öZeldeydi ilgiliydi devlete gittim bir süre tavsiye ettikleri iyisine gittim o da çoook ilgisizdi kadın şikayetlerimi söylememe bile izin vermedi kalp atısını bile dinletmedi bana diğerleri yine öyle ama geçeb özele gittim yarabbi şükür dedim. Yine de iyisine denk gelmek gerek şükür siz iyisine denk gelmişsiniz. Ama %70'i hep şikayet alıyor maalesefÇok yanlış düşünüyorsun. O dr dan kaynaklı bir durum. Ben özele gittim muayene İçin 150 tl verdim kadın yüzüme bile bakmadı bebek hakkında hiç bişey demedi sordurmadı bile devlete gittim dr en ince ayrıntısına kadar anlattı. Bu evrede çok dr değiştim ama bu işin özeli devleti yok dr ilgiliyse her yerde ilgili
Allah razı olsun canım kalp atışını dinletmedi bana ama görüyorum dedi kaç atıyor falan söylemedi hiç :/Rutin gebelik tahlilleridir kalp atımı görüldüyse sıkıntı yok sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah
Kaç attığının önemi yok ki ilk haftalarda ultrasonda kalp sesi dinlemek bebek için çok yararlı değilAllah razı olsun canım kalp atışını dinletmedi bana ama görüyorum dedi kaç atıyor falan söylemedi hiç :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?