kızlar nolur akıl verin napcam ben

Siz ev eşyalarınızı değiştireceğiniz zaman size de bundan alırız anneciğim deyip gülüver canım, laf mı söyledin iyi bir şey mi söyledin anlayamasın. Hem lafına karşı susmuş olmazsın hem de diyeceğini deyip masuma yatarsın :9:

çok begendım bu yorumu yapıcam bak bunu hahahaa

Kaynana ilk gelinine pek de saygı duyuyormuş canım :ssz:
Yok doğum yapsın yok kırkı çıksın yok şu olsun bu olsun :ssz:
İnşallah sana da bu kadar değer verir ..

Nişanlın sanırım anneciğinin dolmuşuna biniyor arada :31:
Annemi suçlamayı bırak da neyin nesi :22:
Annesine nişanlımı suçlamayı bırak diyebiliyor mu acaba :51:

Eşya konusuna gelirsem...
Evinize ne alacaksanız beraber alın arkadaşım.
Nişanlın olmadan olur mu hiç :20:
Kaynanana uyma sen bir kulağından girsin diğerinden çıksın :32:

Ya aslında eltım onu ewıne sokmuyor dıpdıbe otruyrlar ama haftada yarım saat gdeblyo torunlarını bıle gostermıyo benı uzen bu ona deger vermeyen bırıı ıcın benım hevesımı kursagımda bıraktı

canım zaten eşyalar seçildi sedece kuçuk detay kaldı bıde para verilcek o eşyaları be seçtım zaten ama kv hala ben bunu daha çok severım dıyıp duruyo bişey gördüğünde

benim kv rahmetli ama kp sağolsun kaynanalığı fazlasıyla yapmaya çalıştı. Banyo fayansı bakarken adam kırmızı seviyo diye her yere kırmızı fayans yaptırmak için paso bu daha güzel, o güzel değil bu daha güzel bak kırmızı daha hoş durcak vs. diye sinir etti beni ama kendi beğendiğimi aldım ve nişanlıma başbaşa kaldığımızda bi daha hiç bi alışverişte istemiyorum babanı çok baskı yapıyo gördün dedim sonrasındaki herşeyi kendimiz aldık böylece :))) sende nişanlına annesinin nasıl karıştığını göster sonrada bu evin sizin olduğunu ve ikinizin beğenip kullanıcağı şeyleri alırken sadece ikinizin karar vermesi gerektiğini anlat. Umarım anlar nişanlında

ben hemen hemen 2 yıllık evliyim düğün öncesi illaki problemler yaşanıyor ama bence en büyük hatayı aile büyüklerini işe karıştırmakla yapmışsın o eşyaları sen kullancaksın ne senin ailene nede nişanlının ailesine gerek var alış veriş için en nefret ettiğim durumdur bu herkesin kendi zeyki var ve ona göre yönlendirmek istiycekler hele nişanlın şimdiden annemi suçlama fln demeye başladıysa herşeye dahil etmekle iyice çıkmaza girersin sürekli taviz ver gönül al derken bir bakmşsın hiç sevmediğin bir koltuk takımının tepesinde senelerin geçmiş sana bu günleri hatırlatmasıda cabası... nişanlınla konuşup ailelerin sizin kararlarınıza saygı duymaları gerektiğini anlat.eltine fln gelincede boşver uzak dursunlar ztn cok yüz göz olma başın daha az ağrır;)

Kesinlikle katiliyorum

Back
X