- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Bu pozitif. Dunku negatif.Bu attığım da şimdi yaptığım test
Teşekkür ederim canım çok sağolBu pozitif. Dunku negatif.
Çok teşekkür ediyorum aradığım cevap tam da buydu iki gün pozitif. Çıkınca şaşırdım ilk defa bu kadar koyu gördüm damlatır damlatmaz çıktı ikinci çizgi çok şaşırdımCnm oluvalasyon testi yaptığında catlamaya başladığı 24 saat koyu cikar. Fakat 6 saat önemlidir. 6 saat icinde yakalamak önemliymiş.
Bende sürekli kullanıyorum.
Dün baslamis artmaya ovulasyon bugün pozitif ama, bugünde değerlendir cnm.
Ben artmaya başladığı gibi degerlendiriyorum bütün günleri.
Canm daha yeni yumurtluyorsun bu günleri değerlendir yarında böyle koyu çıkar cuma silikleşir sen pazartesi te kadar değerlendirBu attığım da şimdi yaptığım test
6 saati ayarlamak çok sıkıntı amaCnm oluvalasyon testi yaptığında catlamaya başladığı 24 saat koyu cikar. Fakat 6 saat önemlidir. 6 saat icinde yakalamak önemliymiş.
Bende sürekli kullanıyorum.
Dün baslamis artmaya ovulasyon bugün pozitif ama, bugünde değerlendir cnm.
Ben artmaya başladığı gibi degerlendiriyorum bütün günleri.
Bu konulari araştır araştır uzman oldum artık :) değerlendir cnm bugünü de. Hadi hayırlısı.Çok teşekkür ediyorum aradığım cevap tam da buydu iki gün pozitif. Çıkınca şaşırdım ilk defa bu kadar koyu gördüm damlatır damlatmaz çıktı ikinci çizgi çok şaşırdım
Çok teşekkür ediyorum canım bu ay da lh deneyeyim bakayım dedim inşallah bu ay olumlu olurCanm daha yeni yumurtluyorsun bu günleri değerlendir yarında böyle koyu çıkar cuma silikleşir sen pazartesi te kadar değerlendir
Üst üste sperm sayısını azaltıyormuşuz diye duydum bir gün arayla daha iyi olur diye düşünmüştüm mesela yarın sabah olsa olmaz mıBu konulari araştır araştır uzman oldum artık :) değerlendir cnm bugünü de. Hadi hayırlısı.
Aynen cnm. Haklısın.6 saati ayarlamak çok sıkıntı amamalum eşler ha deyince yanımızda olmuyor
Evet gün aşırı tavsiye ediliyor.Üst üste sperm sayısını azaltıyormuşuz diye duydum bir gün arayla daha iyi olur diye düşünmüştüm mesela yarın sabah olsa olmaz mı
Ben gün aşırı ile kaldım canm bi önceki ay da yakalamıştım yumurtlamayı hergün yaptık olmadı nasip tabiÜst üste sperm sayısını azaltıyormuşuz diye duydum bir gün arayla daha iyi olur diye düşünmüştüm mesela yarın sabah olsa olmaz mı
Tabi orası da ayrı bir mevzuEvet gün aşırı tavsiye ediliyor.
Fakat senin bugün ovulasyonun.
Bişey olmaz zaten milyonlarin içinden bir tanesi gerekli.
O bir tane de vardır. Değerlendir bu günü.
Daha önce de demiştim ya canım bende pko var ilk defa bu kadar koyu çizgiyi gördüm çok sevindim ama bakalım işe yarayacak mıBen gün aşırı ile kaldım canm bi önceki ay da yakalamıştım yumurtlamayı hergün yaptık olmadı nasip tabi
Valla bugün yumurtuyorsun cnm ayda bir gün, oda bugün cnm. :)Tabi orası da ayrı bir mevzuneyse 5 ocağa kadar olsa yeter sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?