Şuan normalmi yanı o kdr çok üzüldümki%66 oranında artış yeterli oluyot
Niye uzuluyosun normal iki katartmasi lazimŞuan normalmi yanı o kdr çok üzüldümki
Düşük dediler cnm ordakıler bırde kasıklarım agrıyo ara ara gırıyo adet agrısı gıbıNiye uzuluyosun normal iki katartmasi lazim
Tamam olabilir ben hamileligimi 12.22 deger ile ogrendim :)Düşük dediler cnm ordakıler bırde kasıklarım agrıyo ara ara gırıyo adet agrısı gıbı
Ayyyyy kese ne zaman gozuktu ay cnm ne guzelTamam olabilir ben hamileligimi 12.22 deger ile ogrendim :)
Allah ragzı olsun cnm bnmArtış gayet güzel. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah
Cnm cok sağol agrın varmıyfı bnm kasıklarım sızlıyoBenimde 27 eylül 323
29 eylül 609 cıktı
Birde benim adetim 8 gün gecikti o halde düşük gibi ama gec dollenme diye tahmin ediyorum ayrica onemli olan 2 gune bir 2 kat artmasi
Bence normal yani inşallah sorunda çikmazkızlar adetime iki gün kala çarşamba günü kan testi vardı 104 çıktı değerim yani iki gün sonra bugün test verdim 244 çıktı sizce çok mu düşük lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi
İnşallah cnm dua beklerim nolurBence normal yani inşallah sorunda çikmaz
10 gun sonra gordum canimAyyyyy kese ne zaman gozuktu ay cnm ne guzel
Bnde inşallah hemen görürüm cnm nolur dua edin10 gun sonra gordum canim
Sakin ol sabirla bekle ben dusuk yaptiktan hemen sonraki ay hamile kaldim bol bol dua ederim sanaaBnde inşallah hemen görürüm cnm nolur dua edin
Tabiki 2 3 gün kasık batması yaşadım şimdi geçti ama hatta agri olmayinca acaba birseymi oldu dedim cok şükür birsey olmamis heralde yerleşirken rahime kasıkta batma agri yapiyorCnm cok sağol agrın varmıyfı bnm kasıklarım sızlıyo
Sağol cnm Allah bin kere ragzı olsunSakin ol sabirla bekle ben dusuk yaptiktan hemen sonraki ay hamile kaldim bol bol dua ederim sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?