Kızlar nolur bakınnnnnnnnn nolur

Tabiki 2 3 gün kasık batması yaşadım şimdi geçti ama hatta agri olmayinca acaba birseymi oldu dedim cok şükür birsey olmamis heralde yerleşirken rahime kasıkta batma agri yapiyor
Benim bır haftadır var cnm ya kasık agrım sağ tarafım agrımaz sol agrır genelde tüpüm tıkalı oldugu için ama sağ agrıyo

Canım bana da normal geldi bak kendi sonuçlarımı koyuyorum ilk öğrendiğimde 50ydi hatta senin güzel yüksekmiş

Canım bana da normal geldi bak kendi sonuçlarımı koyuyorum ilk öğrendiğimde 50ydi hatta senin güzel yüksekmiş Eki Görüntüle 3312631
Canım çok teşekkür ederim yarın da kan vericem bakalıö kac çıkıcak ama morelim cok bozuldu tsh 5’75 cıktı doktor ilac verdi 50 mg ilk 3 ay önemliymiş heralde baktım bir sürü kötü seyler yazıyordu

Şuan nasıl canım bebeğin doğdu iyimi
Evet canım çok şükür 10 aylık bi oğlum var. Ondan önce birde düşüğüm vardı. 3 ay evet önmli ama en önmli olan senin rahat olman. Pozitif ol. Nasibinde varsa öyle yada böyle geliyor bebişler :))

Canım kızlar tüm süreci sizinle konusmuştuk simdi 12 haftalık olduk fotograf ta sızce kızmı erkekmi

Eklentiler

• IMG_4408.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_4410.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_4409.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…