• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar nolur bana yardım edin

zuzu08

yakışıklı erkegim
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
1.257
306
373
38
Bursa
ya kızlar oğlum 6 aylık oldu kafasındaki konaklar daha gitmedi ne yapmam lazım az var am yinede size danışayım dedim yardımcı olurmusunuz sizin beişlerde de varmı nasıl kurtulucaz ya ooof ooof

Canım benim oğlumda da vardı konaklardan..birkaç defa yıkamadan yarım saat önce yağından kafasına sürdüm.yıkadıktan sonrada hafifçe fırçayla taradım.şimdi hiçbir şey kalmadı..:nazar:

Canım benim oğlumda da vardı konaklardan..birkaç defa yıkamadan yarım saat önce yağından kafasına sürdüm.yıkadıktan sonrada hafifçe fırçayla taradım.şimdi hiçbir şey kalmadı..:nazar:

teşekkür ederim canım ya bende yağ sürüyorum hatta bana dediler zeytinyağıyla karbonatı karıştır sür dediler ama korktum bişey olur diye sadece yağ sürüyorum ama fırçayla taramadım kafasını acıtırım diye

Doktorumuza danışmıştım başını yıkamadan azıcık bebe yağı sürüp bekletip yıkamaya başlayınca sebamedin şampuanını suyla sulandırıp başında bekletiyorum en son başını yıkıyorum banyodan sonra chicconun saç fırçasıyla hafifçe fırçalıyorum (gerçi benim oğlum kel sayılır ya) artık iyice azaldı

fırçaya gerek bile yok canım bebe yağını sür bolca masaj yapar gibi yedir kafasına ben öyle yaptım sonra marmak ucuyla teker teker üzerlerinde daireler çizerek parmaklarını gezdir hem bebeğine masaj oluyor gülüyo yada uyuyor :DDDDDDDDDD sonrada banyosunu yaptır bitttiiii

ya kızlar oğlum 6 aylık oldu kafasındaki konaklar daha gitmedi ne yapmam lazım az var am yinede size danışayım dedim yardımcı olurmusunuz sizin beişlerde de varmı nasıl kurtulucaz ya ooof ooof

canim yağ işe yarar benimde bildiğim kadariyla yanliş anlamazsan birşey söylemek istiyorum başliğini okuduğumda ciddi ibişiy var sandim bu denli basit bişiy için bole başlik atma içim sizladi yardim deyince. Kötü bi niyetle söylemiyorum sadece çok vahim durumlar varken bebişlerimiz söz konusu olunca onlara böle başliklari yakiştirmayalim anlatamadim ne demek istediğimi ama anladin sanirim umarim yanliş anlamazsin

canım bende çok korktum yani kötü birşey var sandım........ALLAH A EMENT BEBEKLERİMİZ...
canim yağ işe yarar benimde bildiğim kadariyla yanliş anlamazsan birşey söylemek istiyorum başliğini okuduğumda ciddi ibişiy var sandim bu denli basit bişiy için bole başlik atma içim sizladi yardim deyince. Kötü bi niyetle söylemiyorum sadece çok vahim durumlar varken bebişlerimiz söz konusu olunca onlara böle başliklari yakiştirmayalim anlatamadim ne demek istediğimi ama anladin sanirim umarim yanliş anlamazsin

yok canım yanlışanlamadım doğru söylüyosun aslında onlar bizim herşeyimiz onlara biey olmasında ne bilim öyle yazdım işte

ahh...ahh.. o konaklardan ben neler çektim:bbo:.tam 1 ay boyunca her 2 güne bir zeytinyağı sürüp 1 saat bekletip ince tarakla tarayıp temizliyordum. ben temizliyordum o çıkıyordu.:sm_confused:en sonunda önce karbonatla biraz beklettim arkasından zeytinyağı sürdüm ve yıkadım. daha sonra azalarak geçti. unutmadan sebamedin şampuanı konak oluşumunu engelliyor.ayrıca bebeğinin hergün saçlarını yıkarsan konak oluşmasını engellersin:lepi:

ben karbonatla zeytinyağını karıştırıp sürdüm biraz beklettim tarağın ince kısmıyla hafifce taradım çıktı bişiy olmaz karbonatla yap dene annemlerde böyle denemiş bende

Back
X