Boş gebelikte de artıyor diye okuyordum öyle değil mi? Bir sıkıntı yoktur dimiBoş gebelik için beta baya yüksek gibi geldi canım bence hemen kötüye yorma hayrolsun
kaçıncı haftadasınız şuan?Cuma günü betam 1903dü. Bugün Perşembe 6 gün geçmiş betam 8654. Bu artış çok az değil mi? Dün doktora gittik kese göründü ama bebek henüz görünmemişti. Doktor erken haftaya görünür demişti ama beta böyle olunca dağıldım resmen. Boş gebelik vs olabilir mi Allah rızası için yardımcı olun
Ben beta vermeyi bırakmıştım artık keseyi gördük haftaya da insallah bebeği görürüz diye ama bunu görünce çok şaşırdım, bir de tsh 3,34 buna da moralim çok bozuldukaçıncı haftadasınız şuan?
benim 6 artı 5 te gorunmedi bir hafta sonra tekrar bakalım oluşma ihtimali yüzde 70 80 dedi dr um. sizin daha erkenmis5+5im bugün
Sizin tsh kaçtı? Bana çok yüksek geldi 3,34 böyle çıkmıyordu daha öncebenim 6 artı 5 te gorunmedi bir hafta sonra tekrar bakalım oluşma ihtimali yüzde 70 80 dedi dr um. sizin daha erkenmis
yarin tahlil vereceğim bende. bir-çok tahlil istedi doktor. içinde tsh da var ama tsh ne değeri oluyor bilmiyorum niye endişe ettiniz yüksek olmasindan?Sizin tsh kaçtı? Bana çok yüksek geldi 3,34 böyle çıkmıyordu daha önce
Tsh gebelikte yükselebilir doktorunuzla görüşün dahiliyeye yönlendirir ilaçla kontrol altına alınabilir. Benimki de yüksek ilaç kullanıyorum.Sizin tsh kaçtı? Bana çok yüksek geldi 3,34 böyle çıkmıyordu daha önce
Düşük erken doğum riski diyor yüksekliğindeyarin tahlil vereceğim bende. bir-çok tahlil istedi doktor. içinde tsh da var ama tsh ne değeri oluyor bilmiyorum niye endişe ettiniz yüksek olmasindan?
Hayır ilki hastanede diğeri sağlık ocağında verdim ama ne kdar farklı olabşlir ki İki günde iki katı artış olsaydı bugün 15.000’lerde olması gerekirdiTesti aynı hastanede mi verdiniz kanı? Beni de doktor 6. Haftamda çağırdı anca görünüyor çünkü bebek
İşte doktor hiç bişey söylemedi Sadece kese var yeri iyi dedi. Size fotoğrafı göstersem anlar mısınız acaba, üstte yazanlardan biri midir acaba boyutu.Tsh gebelikte yükselebilir doktorunuzla görüşün dahiliyeye yönlendirir ilaçla kontrol altına alınabilir. Benimki de yüksek ilaç kullanıyorum.
Kese belli bir boyuta gelmeden de yolk kesesi gözükmüyor. Kaç mm ölçüldü son kontrolde nedeniz?
Fark oluyor yine de bence düşük değil betanız haftaya gider bastırırsınız sıkıntı olduğunu sanmıyorum canım boşuna telaslandirma kendiniHayır ilki hastanede diğeri sağlık ocağında verdim ama ne kdar farklı olabşlir ki İki günde iki katı artış olsaydı bugün 15.000’lerde olması gerekirdi
Daha çok minik her şey yolundadır bir de göbekten baktıysa bebek görünmez hemen alttan bakınca görünüyor. Sağlıkla kucağına al inşallahİşte doktor hiç bişey söylemedi Sadece kese var yeri iyi dedi. Size fotoğrafı göstersem anlar mısınız acaba, üstte yazanlardan biri midir acaba boyutu.
Altta yazar canım kese boyu crl diye ona bi bak.İşte doktor hiç bişey söylemedi Sadece kese var yeri iyi dedi. Size fotoğrafı göstersem anlar mısınız acaba, üstte yazanlardan biri midir acaba boyutu.
Degeriniz gayet guzel 2 gunde en az %60 artmasi onemli, sizinde artmis zaten o civarda. 7.haftada duyduk biz kalp atisini. Sizin henuz erkenCuma günü betam 1903dü. Bugün Perşembe 6 gün geçmiş betam 8654. Bu artış çok az değil mi? Dün doktora gittik kese göründü ama bebek henüz görünmemişti. Doktor erken haftaya görünür demişti ama beta böyle olunca dağıldım resmen. Boş gebelik vs olabilir mi Allah rızası için yardımcı olun
Yok maalesef öyle bişey yazmıyo sadece eklediğim fotoğraftakilet yazıyor, şu yukarıda yazan cm vs değil dimi?Altta yazar canım kese boyu crl diye ona bi bak.
Daha çok minik her şey yolundadır bir de göbekten baktıysa bebek görünmez hemen alttan bakınca görünüyor. Sağlıkla kucağına al inşallah
Altta yazar canım kese boyu crl diye ona bi bak.
Allah razı olsun hepinizden nolur bana da dua edin sizin dualarınız kabul olurDegeriniz gayet guzel 2 gunde en az %60 artmasi onemli, sizinde artmis zaten o civarda. 7.haftada duyduk biz kalp atisini. Sizin henuz erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?