Kızlar nolur bana yardımcı olun çok panik oldum, beta kese?

Yok maalesef öyle bişey yazmıyo sadece eklediğim fotoğraftakilet yazıyor, şu yukarıda yazan cm vs değil dimi?
Yok değil ultrasonda ölçümler crl diye geçer. Kesenin boyunu ölçmemiş herhalde ya da ölçtüğü fotoğrafı vermemiş. Yolk kesesinin gozukebilmesi için kesenin en az 10 mm olması gerekiyor son adete göre 5+5 galiba. Gec döllenme olduysa bir haftadan uzun sürebilir bebeğin gözükmesi.
Her şey iyi olacak Allah'ın izniyle

Çok teşekkür ederim, 23 olması gerekiyormuş galiba bebek için doğru mu
Bebek icin kac olması lazım bilmiyorum ama yolk kesesi oluştuysa bebek de oluşur o konuda için rahat olsun. Şimdiye kadar yolk olup da bebek oluşmayan görmedim yani.

benim 6 artı 5 te gorunmedi bir hafta sonra tekrar bakalım oluşma ihtimali yüzde 70 80 dedi dr um. sizin daha erkenmis
Sizin kesenizin boyutu ile ilgili birsey dedimi,benim 6+1 de kesemin boyutuna büyük bebegi gormem lazımdı boş gebelik olabilir dedi , sanırım kese boyutuna göre de ayrı degerlendiriyorlar

Sizin kesenizin boyutu ile ilgili birsey dedimi,benim 6+1 de kesemin boyutuna büyük bebegi gormem lazımdı boş gebelik olabilir dedi , sanırım kese boyutuna göre de ayrı degerlendiriyorlar
Hayır bişey dememişti ama ümidinizi kesmeyin 6+1 çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…